Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie v režii Erica Amadia využívá sex jako pozadí pro zkoumání intimity a zranitelnosti lidského soukromí. Je to humorný ale zároveň otevřený pohled na složitost vztahů v moderním světě a týká se života osmi dvojic. Díky vtipným dialogům a kompromitujícím situacím můžeme sledovat vztahy od začátku do konce a zkoumat všechna stadia mezi tím, v nichž dramata provázejí humor, úzkost i zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Další nudnej povídkovej film do sbírky, jakože odvážnej, otevřenej v sexuálních tématech (hetero, homo, atd.). Čím to, že nikomu nevěřím ani slovo? Za holčičí monolog v úvodní povídce a za závěrečnou mystifikaci (pokud to vůbec mystifikace byla) 2*. Jinak nezáživné, místy odpudivé, hrubé, debilní, nevtipné, ale především plytké. Furt se tam mluví a řeší a furt to samý. Že ti Američani musej porád tak mluvit a řešit? To si musej všechno říkat? To neznaj nonverbální konverzaci? To jsou tak necitliví? Kecy - prdy - beďary! ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Osmkrát jinak a osmkrát dobře. Někdy dokonce úžasně. Tak jak první povídka příjemně naladí upřímnou romantikou, tak se ta poslední díky ostrému humoru a zároveň pomrkávající pointě stejně něžně rozloučí. Mezi tím se pak řeší nejrůznější problémy s orientací, určenými rolemi nebo uplynulým životem, ale právě díky vhodně zvoleným rámcujícím příběhům zůstane film v divákovi ještě dlouho po titulcích. Může za to ta všudypřítomná naděje, která vás pak v životě posouvá ve vztahovém hemžení a snažení vždycky o kousek dál. ()

Reklama

lena60 

všechny recenze uživatele

Škoda že jednotlivé minipříběhy (8) ze života různorodých partnerských dvojic měly tolik odlišnou úroveň. Z první poloviny konverzačně laděných povídek jsem byla unešená. Druhá várka však na rozdíl od té první zcela postrádala jiskru, vtip i nápaditost. Zbyla jen křečovitá snaha za každou cenu diváka zabavit a rozesmát. Mé nadšení se proměnilo v otrávené znudění. Rozkolísaná a tím pádem průměrná podívaná. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Vztahovy filmy mam rada, navic plny dialogu. Uplne jsem si v tom nufnala :) Nesnazi se to byt umelecky, ani objevit ameriku a tak to zustava jen mile vtipny a v tom je to nadprumerny. Jen tak mimochodem, Sam (ten, co zrovna prisel o panictvi) mi uplne priserne pripominal Jamesa Franca, az mi to prislo neuveritelny a kdyz jsem pak koukala do titulku a videla jsem Franco, tak mi to hned nedalo a zacla jsem hledat a skutecne,je to jeho mladsi bracha Dave Franco, myslim, ze je nacase mu tu udelat herecky profil ;) A jeste naokraj, souhlasim s uzivatelem Sobis87, ze je extremne neprirozene, jak jsou vsichni po sexu ve spodnim pradle a nebo se ho na sebe snazi okamzite narvat, tohle jsem nezazila ani ve svem nestydlivejsim obdobi :) a film Chasing Amy se mi u nekterych scen tez vybavil. ()

Eywa11 

všechny recenze uživatele

"Sex is the game where everyone wins a little prize, and no one goes home a loser. And love is the game that's really hard to win. But if you do, and you get to take home that life size stuffed rhinoceros, it feels a whole lot better than taking home a shitty little plastic key chain." Dobre dobre...možno to nie je na 4 hviezdy, ale mňa proste dostala hneď úvodná scéna s Christopherom and Leslie, milujem ju! .... ....domestic engineer ..You're right, you're an fuckin asshol :D ...plus scéna s Nikki a Kat tiež super :) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Celý film bol natočený v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • Pre Erica Amadia znamenal tento film okrem režisérskeho aj producentský a scenáristický debut. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď Jordy (Emmanuelle Chriqui) leží na posteli, si striedavo v záberoch podopiera hlavu iba jednou rukou, resp. oboma naraz. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama