Reklama

Reklama

V Las Vegas se právě koná setkání ufologů, na které zamířily tisíce nadšenců z celé země. Na shromáždění přijíždí i doktorka Alex Friedmanová, která je odbornicí na odhalování astrofyzikálních anomálií. Zatímco Alex v mimozemšťany věří, taxikář Jack se k této otázce staví skepticky a lidi v mimozemských převlecích považuje za cvoky. Krátce poté se v Jackově taxíku objeví dvě podivné děti, Sara a Seth, kteří si přejí odvézt na Horu čarodějnic do nevadské pouště. Jack netuší, že obě děti mají tak trochu nadpřirozené schopnosti, ani to, že se za chvíli ocitne v samém epicentru divokého dobrodružství. Musí ochránit své pasažéry před všehoschopnými zabijáky a na místo dojet první. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (317)

Expendable 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se podíval pouze kvůli The Rockovi, ten tady bohužel moc prostoru nedostává a je v roli stupidního taxikáře, který vozí 2 mimozemské děti. Děj je dělán pro malé děti a je zcela předvídatelný ve stylu Garfielda. Akce co tu je mizerná a pokud se do toho Rock vloží, tak nevidíte ani zlámané končetiny nobo stříkající krev, strašná slabota. Dále UFO talíř je jako z plastu a zlý Syfon, který jim chtěl ukrást tu věcičku vypadá jako Dart Tweider po kalbě. Rock tu neběhá v tílku a nejdou tu vidět jeho krásné svaly, škoda. Lidi jsou v tomto filmu, jak už to bývá tlupou bezbraných blbců, který dokáže zničit jeden jedinej mimozemskej voják celá jednotka NASA se s ním nedokázala vypoádat. Film je na stejně debilní úrovni jako Ochránce s Vinem Dieselem. Škoda se na to vůbec koukat. The Rock se hodí do akčního ne do takovýchto sraček 15% za Rocka. ()

_Moon_ 

všechny recenze uživatele

Dwayne Johnson se podle všeho rozhodl udělat si jméno akčními komediemi pro děti. Což je za a) špatně pro Dwayna Johnsona a za b) špatně pro diváka těchto filmů. Race to Witch Mountain není zrovna komedie, ale je zjevně cílen na dětského diváka. Film to není úplně špatný. Prostě ho shlédnete (a bude vás to i docela bavit), za pár hodin zapomenete jak se jmenovaly postavy, za pár měsíců si nevzpomenete o čem to vlastně bylo a za pár let nebudete vůbec vědět, že jste něco takového viděli. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Zní to až neuvěřitelně, ale Rock má komediální talent. Některé hlášky jsou v jeho podání luxusní záležitostí. Bohužel snímek jako takový je jaksi mimo od začátku až do konce. Stejně tak je tomu po technické stránce, což je na 21. století vcelku nevídaný omyl. Není tu nic co by zaujalo. Logicky tím pádem není moc o co stát budete se zoufale nebavit už při úvodních titulkách. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

V tom čase už legenda Dwayne Johnson a šestnásťročné tintítko, ktoré sa o čosi neskôr zmenilo na Bjorna Železný bok v seriály Vikingovia tvoria ústredné postavy (samozrejme aj ženské postavy boli dôležité, ale presvedčivejšie výkony podali mužský protagonisti) príjemného fantasy filmu na ktorý som však už trochu starý. Pred 11 rokmi by som film možno zhodnotil inak, človeku sa časom menia aj filmové chute. ()

otík 

všechny recenze uživatele

The Rock se sice zcela nevymanil z dětských filmů, ale tento se mu povedl. Jde o dobrodružně-akční snímek, ve kterém si dokonce i párkrát bouchne a ukáže své vicepsy. Jinak jde o standartní dětské dobrodružství plné akce, zajímavých lokací, povedených triků a sem tam nějaké té hlášky. Povedla se i hudba, za kterou se Trevor Rabin rozhodně stydět nemusí. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

Související novinky

Carrie Bradshaw: První nákupy

Carrie Bradshaw: První nákupy

04.03.2012

Hrdinka Sexu ve městě se vrací. Bude však o něco hezčí a o hodně mladší. Sarah Jessicu Parker totiž nahradí osmnáctiletá AnnaSophia Robb, kterou si pamatujeme hlavně z Mostu do země Terabithia,… (více)

Jonny Quest jako akční velkofilm?

Jonny Quest jako akční velkofilm?

18.03.2009

První zmínka o plánech na hranou adaptaci kresleného seriálu z dílny Hanna-Barbera Jonny Quest prosákla ze studia Warner Bros. už někdy v létě 2007. Pak se na ní tak trochu zapomnělo. Těžko ale najít… (více)

The Rock konečně akční?

The Rock konečně akční?

21.09.2008

Vypadá to tak. Ale sci-fi s pracovním názvem Tomorrowland vznikne pro Walt Disney Pictures, takže očekávejte spíš dobrodružství v rodinném duchu. Původně mělo jít o film inspirovaný stejnojmennou… (více)

The Rock je víla Zubnička

The Rock je víla Zubnička

02.03.2008

Tady už končí sranda. Dobrá, i Arnold a Sly to zkusili v komediích, ale tehdy už za sebou měli pěknou řádku tvrdých akčňáků. Dwayne Johnson se však v akčním žánru nestihl ani ohřát a už je z něj… (více)

Reklama

Reklama