Reklama

Reklama

Temné vzpomínky

  • Česko Vzpomínky pošetilce (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdysi úspěšná hollywoodská hvězda Joe Scott (Daniel Craig) tuší svůj konec v herní branži... Smrt Scottova nejlepšího kamaráda z dětství ho nutí bilancovat – na cestě z pohřbu se probírá vzpomínkami, což pořádně zahýbe s jeho zdánlivě neotřesitelným egem. (WarholsC)

Videa (1)

Trailer

Recenze (160)

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Craig. Daniel Craig. Na začátku věčně zdrogovaná hvězda, na konci muž se svědomím. Dokud se příběh točí okolo něj, vše šlape jak Švýcarské hodinky. Zlom nastává v prostřední části o mládí Joeho Scotta, kde se celý děj stává obrovským kýčem a ani charisma Harryho Edena to nezachrání. Za dobrou režii a hudební složku dvě hvězdičky, tu třetí přihazuji díky bravurnímu představiteli Jamese Bonda. ()

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem nevěděl do čeho jdu, dostalo se mi to do počítače ani nevim jak. Tak jsem to zkouknul. A hle, nebylo to špatné. Tedy jak co. Abych řekl pravdu, vůbec mi nesedl konec. Přišlo mi to dost nevyvážené, po slabším rozjezdu se z toho stal zajímavý film, který byl právě koncem odstřelen, přišlo mi to nedotažené. A Craig je tady jen kvůli jménu, protože výkon zde se snad ani nedá přirovnat k hereckému. Byl hrozně toporný, neseděl mi tam. Jen za pasáž v „minulosti“ bych dal ****. ()

Reklama

Spike23 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě z nudného a pomalého začátku, kdy už jsem ani trochu nedoufal v jakékoliv sebemenší zlepšení nakonec vtáhl tak hluboko do děje a bůh ví do čeho ještě, až jsem z toho potom další půlhodinu filmu nevnímal a přemýšlel, jak je to vůbec možné, takže jsem si to celé musel zase pustit znovu. Doufám, že jsem tu tedy tímhle alespoň trochu naznačil, co by to s někým mohlo udělat. Prostě vynikající drama, na které už jen těžko zapomenu a nakonec kvůli té skvělé scéně s minou nemůžu ani hodnotit jinak. ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Pasáž z dětství naprosto vynikající. To s tou obrovskou minou z války skvělé osudově tragické vyústění. Jinak se to podle mě v současném životě hlavního hrdiny bohužel nikam nepohnulo, takže kromě toho, že jsme měli možnost navštívit superluxusní dům na pobřeží, nemělo celkem žádný hlubší význam tam současný život vůbec dávat. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

opravdu dobrý film o obyčejném životě.I tak to chodí.Scéna u mořského břehu s děvčátkem které stojí na vyplavené mině ¨z doby války a ženou která na ní volá....ta vás až znehybní hrůzou protože víte že to nemůže dopadnout jinak než jak tušíte. režisér si opravdu zabrnkal na city diváka až na dřeň.Craig zase jinak.V roli "netvrďáka" je velmi sympatický.Věříte mu každé gesto.Jeho kolega Brosnan s tím má, myslím, dost problém.Opravdu citlivě vybrané venkovské exteriéry.Nic vyumělkovaného.Dobrá hudba.jen ten uhuhňaný dabing.Kdy vedle sedící člověk co dobře slyšel měl problémy rozumět..U mě ale celkově dojem :kvalitka. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe a Anglii. (Terva)
  • Úvodní píseň "If There Is Something" od Roxy Music je původně šest minut dlouhá. Ve filmu je však o minutu a čtyřicet vteřin zkrácena. (Terva)

Reklama

Reklama