Reklama

Reklama

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Věk nehraje roli a to hlavní náplň ve filmu. Čtyřicetiletá Catherine Zeta-Jones a pětadvacetiletý mladík Justin Bartha se do sebe zamilují, jenže rozdíl věku si vybere svoji daň a hlavní hrdinové si projdou určitou zkouškou. Dva oblíbení herci si zahráli v hlavních rolích a o dobrý romantický příběh byl na světě. ( Hodnocení: 7/10 ) ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Od Sexy 40 jsem čekal jen další blbou komedií kdy se dva do sebe zabouchnou a přes všechny problémy vše skončí Happy endem. U Sexy 40 tomu tak není a za to autory chválím, že to celé skončilo tak jak divák nečekal i když tomu celý děj směřoval. A Catherine Zeta - Jones je pořád nádherná. ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

catherine je vazne sexy a k nakusnutiu, bartha celkom sympatak a tie decka su zahrane presne tak aby vas nezacali stvat svojou roztomilostou, ale nejako som nepochopil co chceli tvorci dosiahnut lebo tri stvrtiny filmu sa pozeram na romanticku komediu so sem tam slusnymi vtipmy a kvantom hlasok o semene a zvracaniu (vacsinou od malych capartov). cele je to natocene s lahkostou ale nic co by vam zostalo v pamati, ale v poslednej stvrtine dojde k urcitemu zvratu a totalne sa zmeni styl filmu, cela atmosfera ide do kopru a mna to dost otravilo lebo sa to snazi byt nieco viac cim to v skutocnosti je. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Základná dejová línia sa takmer v ničom neodlišuje od stoviek podobných snímkov, neprináša nič nové. Film rýchlo upadne do patetickej, sentimentálnej nudy, čo veľmi skoro začne iritovať. Ide vlastne o takú romantickú komédiu len bez romantického náboja a humoru, ktorá neponúkne zhola nič, len pekné zábery na C. Zeta-Jones a smiešneho pubertálneho týpka, ktorý pri nej vrtí chvostom. Úplne zbytočný film. 35/100 ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Překvapivě solidní a celkem zábavná oddychovka s parádní Catherine (která roli čtyřicetileté maminy z New Yorku zvládla lépe, než Uma Thurman v Motherhood, ale nemějme jí to za zlé, hodně za to může i scénář, který v tomto případě vítězí), nic nekazícím a celkem milým Barthou, ale taky těžko uvěřitelným koncem (který výsledný dojem kazí, ale vsadím se, že romantické duše zase zaplesají radostí). ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • V době, kdy nebylo ještě rozhodnuto ani o obsazení rolí, měli tvůrci snímku díky hrozící stávce na přípravné práce a předprodukci pouhých sedm a půl týdne. (znamka22)
  • Přestože se jedná o americkou produkci a snímek byl distribuován do kin mnoha zemí po celém světě, ve Spojených státech se na plátnech kin neobjevil. (znamka22)

Reklama

Reklama