Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Sakra! Tak tohle bylo tak vtipný, až jsem téměř padal ze židle. 18-ti letý panic si píše na chatu s krásnou slečnou, která ho pozve na různé hrátky a tak se tento teenager vydává za ní. Zdá se to být povědomé? Ano, něco podobného jsme viděli v Eurotripu. Eurotrip byl vtipný, ale co se týče zábavnosti nesáha filmu Sex Drive ani po paty. Viděl jsem verzi Director's cut, která má 130 minut. Neni to moc na komedie něco málo přes dvě hodiny? Tuto otázku jsem si na začátku pokládal. Myslel jsem, že to bude vtipné první půl hodinu a potom bude procento zábavnosti pomaloučku k nulovému bodu. Ale pozor! Je to vtipné po půl hodině, je to vtipné po hodině a co víc, ba dokonce i po hodině a půl je to vtipné. Při některých scénach jsem se smál nahlas. Dokonce mi to nedalo a nějaké scény jsem si pouštěl párkrát dokola a slzy smíchu se jen řítili po tváři. Po skončení jsem nevěřil tomu, že to opravdu šlo přes dvě hodiny. Tak moc jsem se bavil, že mi to uteklo jak voda. Jakoby to šlo hodinu a půl. Herecké obsazení se zkláda ze 70% (pro mně) z neznámých herců, kteří mně docela překvapili. Největší třešničkou na dortu pro mně byl ovšem 35-ti letý James Marsden. Kdyby jeho v roce 1999 vybrali tvůrci American Pie do role Stifflera, tak by lehce nahradil Seanna Williama Scotta. Přemýšlím, jestli se na to nemám jít podívat znovu. Tohle opravdu stojí za to!!! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ničim výjimečná předvídatelná tenn road movie, která si ale ani na nic víc nehraje a snaží se jen zabavit a to jí jde občas opravdu dobře. Krom toho 130ti minutová unrated verze je teda strašná úchylárna, kdy to scénáristi Sean Anders a John Morris pojali trošku po svým a místo aby se do děje snažili vložit nějaký kozy atd, tak tam jen tak do záběrů mimo jakejkoliv příběh, jakoukoli návaznost na nějakou situaci pouští nahý holky s pořádnejma melounama, což vlastně naznačili už scénkou na začátku a což je teda gut a vůbec mi to nevadilo, horší ale už bylo, že tam pouští i nějakou strašnou velkou černou klobásu, na kterou je většinou zaměřenej záběr a divák se může celkem nadlouho prohlídnout jak se houpe, teda jako né že by mě to strašně nezajímalo, ale přece jen bych uvítal menší výskyt. Ale na to že to mělo 130 minut a je to taková blboučká komedie, tak jsem se prakticky vůbec nenudil, by naopak sem se dokonce většinu času skvěle bavil ()

Reklama

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení v podobě (nejen) teenagerovské komedie. Opět jsem neočekával nic než jen obyčejnou komedii s uhozenými vtipy, ale nestalo se tak. Tedy abych to uvedl na pravou míru, tak té uhozenosti tam je dostatek, ale film dokáže opravdu pobavit. Příběh není vůbec špatný a na komedii je vlastně vydařený. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Tak o tom že to je zábavné nieje pochýb, ale niečo my tam tam chýbalo, aby som tomu mohol dať za 5*................... Soundtrack: 1. "Let's Get it Up" - AC/DC ,2. "Got You (Where I Want You)" - The Flys ,3. "The Moment" - X5 ft. Mr. Fang ,4. "Nasty Girl" - Nitty ,5, "All Shapes and Sizes" - The Lucky Stars ,6. "Time to Pretend" - MGMT ,7. "You Better Do Better Than That" - Candy Chase ,8. "Life is Beautiful" - Vega4 ,9. "Grand Theft Autumn/Where Is Your Boy" - Fall Out Boy ,10. "Message from Yuz" - Switches ,11. "Bang Bang to the Rock 'N Roll" - Gabin ,12. "My Perogative" - Bobby Brown ,13. "Cramming for College" - Pornosonic ,14. "Give Up?" - Hot Hot Heat ,15. "Danger Zone" - Kenny Loggins ,16. "Flying High" - Jem ,17. "Disco Inferno" - The Trammps ,18. "Atlantis" - Donovan ,19. "Can't Fight This Feeling" - REO Speedwagon ,20. "Life is Beautiful" - Vega4 ,21. "Porcupine Jacket" - Tramps and Thieves ,22. "I Don't Care" - Fall Out Boy , ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Až na pár zbytečných nechuťáren vlastně docela příjemný překvapení. Hlavní ženská hrdinka se mi líbila, což je u podobných filmů základ, druhý dva klucí sympatičtí blbbouni, super kára a skvělé vedlejší postavy, často doslova geniální (Amish Seth Green). Já si prostě na podobné filmy celkem potrpím, Sex Drive se tedy vedle Eurotripu a Prciček řadí do mé guilty pleasure skupinky teenage odpaňicovacích komedií. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • V Americe vyšla na DVD "necenzurovaná" o 20 minut delší verze. Během celého filmu se po okolí náhodně procházejí polonahé slečny. (Pumiiix)
  • Film je natočen na motivy knihy "All the Way" od Andyho Behrense. (Dlee)

Reklama

Reklama