Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (142)

Loooki 

všechny recenze uživatele

Tú jednu hviezdičku ten film, má iba, preto, že po tom, čo na slovensku bolo zrušené jediné IMAX kino, a fascinujúci svet 3D akosi? zmizol pod zemský povrch toto je jediným potešením pre deti predškolského veku...Ja som ho zo sestrou absolvoval, stačilo. Príbeh o muchách, ktoré poletia na mesiac, však nemôže dokonale zaujaťako rozprávky od Pixaru aj napriek tomu, že na neho hľadíte cez červeno modré okuliare :) ()

danielwanderer 

všechny recenze uživatele

Dosť nie práve podarený animák... Posledný rok akosi nevynechavám animovanú produkciu a Cesta na Mesiac takmer úplne prepadá. Myslím, že hlavným lákadlom je určite na nápisom "módny doplnok" 3D. Áno, všetci vyfasujete papierové 3D bríle, takže sa môžete tešiť na bolehlav a chvíľkové škúlenie na "červené" oko, potom čo skúknete príbeh a muchách, ktoré túžia po dobrodrúžstve. Všetko začne Natov (jedna z múch) dedko, ktorý sa kedysi takmer dostal do vesmíru a teraz chce jeho vnuk, túto utópiu naplniť a tak s kamarátmi IQvákom a Scootrom, pripravia ako plán ako sa dostať NA MESIAC... ...ruské "časti" boli pre decká imho úplne zbytočné... ()

Reklama

Avalon820 

všechny recenze uživatele

3D je zde bohužel předností, i kamenem úrazu. Mnoho ze scén, které se ve filmu vyskytují, jsou zde jen proto, aby demonstrovali "krásu" oné 3D projekce. Já však viděl film v klasickém 2D podání na televizní obrazovce a jako takový je to názorná ukáza průměrnosti. Průměrná animace, průměrný příběh, průměrně vtipné, průměrná zábava. 3D projekce by možná hvězdičku přidala, ale silně o tom pochybuji. ()

Cushing 

všechny recenze uživatele

Můj první imaxák. Nebylo to vůbec špatné, ovšem nebýt synka, který mě na to vytáhl, patrně bych to nikdy neviděl. A byla by to moje škoda -- možnosti "být" ve filmu, spíš než se na něj dívat, jsou úchvatné. Některé vtipy byly slabé, jiné fungovaly skvěle. Mouchy se najdou na všem, že. A taky ty virtuální mouchy... odháněl jsem je po celou cestu z kina domů! ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Možná je to tím, že jsem film neviděl ve 3D, ale stejně si myslím, že by i tak stál za prd. Příběh stojí naprosto za starou bačkoru, podobně jako animace, která vážně nemá čím zaujmout.. Hodina a něco se vleče o něco déle, než by člověk čekal a tak se z Cesty na Měsíc stává jednorázovka, kterou snad vícekrát neuvidím.. 44% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama