Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

PKD 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem si na to po skoro 15 letech vzpoměl. Jak jsme se s kámošema u toho nařehtali, a pak to rozebírali u piva. Prndání o ST se může jít...zahrabati, hahaha!!! Quilty pleasure, jak hovado!;-) Jeden z těch př., kdy je to tak debilní, až je to skoro na hranici...geniality, checht. A perfektní vstupní port pro XXX verzi. Jestli tedy už není. Jo a též se jedná o jednu ze základních rad pro začínající kuchařky. Což je v dnešní době něco jako science-fiction. ()

anicca 

všechny recenze uživatele

Náhodou velmi milý a dobrý seriál, ja som dala 4 hviezdičky. Jasné že ide o seriál pre deti, ale ja ho sledovávam aj ako dospelá a veľmi sa na ňom bavím. Neurazí, zaujímavosťou je že Burgett Abernethy alias Zane hral princa Williama v poslednom filme o kráľovskej rodine :-) Tu je dosť dobrý a z dievčat mi najviac sedí Cariba Heine ako Rikki. Treba tomu dať šancu, fakt paráda na odľahčenie ()

Reklama

Verunka1995 

všechny recenze uživatele

Příběh tří holek o mořských pannách? Skvělé!* Přiznám se..koukala sem se na každý díl, protože mě to baví, ráda si zopakuju i starší díly :) Hodnocení všech 3.Sérií: 1.Série - 85% (Tato série mě hodně bavila, je hlavně o tom, jak holky objevují kdo jsou. ), 2.Série - 75% Tahle už byla slabší :/, ale pořád se dalo koukat ! :) ) a poslední 3.Série - 80% - Nástup nové mořské panny a nové, zcela jiné dobrodružství? Úžasné! .. PS: Aspoň jeden z těch seriálků, na které se jde na DC koukat! :) ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Ono je to klasická teenie záležitosť ale tak naivne až dobre zinscenovaná že sa na to dá pozerať, dokonca jednotlivé diely na seba naväzujú a utvárajú tak celistvý dej. 1+2 séria super, 3 séria - Emma von, Blair na scénu, už trocha pokrivkáva. Záverečný diel 2 séria mohol kludne ukončiť tento seriál, nakoľko sa jednalo o pohodové a pozitívne ukončenie série v krásne naivnom teenie svete. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Je nesmysl to hodnotit jinak než dětskýma očima... U nás to dětem hrálo x-krát z Jetixu i z NASu a viděl jsem to vlastně celé a asi i vícekrát... Ano, děj je předvídatelný, všechno vždy dobře dopadne a je v tom spousta nedotažených detailů... Na druhou stranu to má to fakt povedený casting, dobře napsanou dějovou linku, nikdy to nenudí a celkově je to takové milé a dobře stravitelné... 74% ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • Úvodní píseň zpívá v 1. sérii Ellie Henderson, ve 2. Kate Alexa a ve 3. Indiana Evans. (ČSFD)
  • Cariba (Rikki) a Phoebe (Cleo) jsou nejlepší kamarádky i v reálném životě. (Casspy)
  • Seriál se původně vysílal na TV stanici Network Ten. (HenryLuner)

Reklama

Reklama