Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užvaněný a potrhlý jelen Elliot a zdomácnělý medvěd grizzly Boog tvořili tu správnou dvojku, která v prvním díle Lovecké sezóny uhájila les a jeho obyvatele před krvelačnými lovci. A protože se jim v konkurenci animované záplavy roku 2006 dařilo nad očekávání dobře, vykoledovali si pokračování. V něm dojde na rozhodující souboj na život a na smrt mezi dvěma živočišnými skupinami, které se navzájem nenávidí - divokými a domácími zvířaty. Jediný jezevčík Buřtík, který zdrhnul svým páníčkům, aby ochutnal tu pravou svobodu, stále neví, na jakou stranu se má přidat. V divočině Buřtíka láká bezbřehá volnost, na druhý břeh ho zase přitahují vitamínové kosti, které na něj líčí jeho panička ve snaze ho najít. Před nemateriální svobodou nakonec zvítězí pamlsky v tlamě a na Buřtíka spadne klec, respektive za ním zaklapnou dveře obytného karavanu jeho páníčků. V tu chvíli si uvědomí cenu svobody, ale to už je trochu pozdě. Naštěstí má divoké kamarády, kteří ho nenechají ve štychu a s nasazením vlastních krků půjdou v jeho stopách, aby ho uchránili před osudem domácího mazlíčka. Naneštěstí Buřtíkovi páníčci směřují na sraz chovatelů domácího zvířectva, kterému šéfuje jeden věčně zpruzený pudl, jenž kromě špatně provedené ondulace nenávidí ještě jednu věc - divoká zvířata. Střet, který se blíží, je zcela nevyhnutelný, a Elliot s Boogem budou muset oprášit všechny triky, aby z téhle krize vyšli se zdravou kůží a navíc ještě zachránili kamaráda Buřtíka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (182)

Mary19 

všechny recenze uživatele

Hloupější scénář snad ani napsat nejde a právě hlavně kvůli němu jsou všechny postavy, snad kromě medvěda Booga, neskutečně otravný a možná až trapný... První půlhodinka je ipřesto povedená, některé hlášky a vtípky se docela povedly, ale co ten zbytek filmu? A co ten nevýrazný (originální) dabing? Takže se potřetí a naposledy ptám: jak tohle může jít do českých kin?! ... 35% ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[3/10] Lovecká Sezóna 2 je od Sony Pictures čisto komerčný ťah, pokračovanie dobrej jednotky, zaujímavé že tvorcovia - američani do vlastný kín tento film nepošlú a dajú ho na DVD produkciu, ale do zahraničia ho s radosťou posielajú do kín. Čo sa hanbia za svoju tvorbu? Ale za toto sa aj hambiť môžu. Hodina a štvrť zábavy pre deti bez žiadneho nápadu a deja, animácie pod úrovňou Sony Pictures, horšie ako jednotka, malé detaily, nie svetlé výrazné farby, proste na Sony Pictures to je úplný ťažký podpriemer, ktorý nič nezachráni, ale zase chápem že do toho dali čo najmenej penazí a chceli z toho najviac vyťažiť, vravím, komercia jak hovado. Tvorcovia ho poslali aj k nám do kín, pričom človek ani nevedel že je toto pokračovanie a zrazu bum - Lovecká Sezóna 2, už o mesiac a podobné bláboly, ale hlavne že podstatnejšie lepšie americké kúsky vychádzajú u nás rovno na DVD, čo je dosť hlúpe a smutné zároveň. Určite je druhá Open Season jeden z najslabších diel Sony Pictures. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Myslím, že netřeba připomínat, že tato tlupa potrhlých zvířat bude zajímat především ty nejmenší. Počínaje příběhem, konče animací, jendá se o jednoduchost ve všech směrech. Nic na přemýšlení nebo rozjímání se nad úchvatnými scénérimi kreslířského pera. Prostě a jednoduše, pokud máte doma nějakého piškota(dítě) :-), přičtěte si jednu hvězdičku. Zajímavosti: Celý příběh se nezakládá na pravdě, jak se mnozí mylně domnívali... :-) 35% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nešvar všech dvojek je, že v některých případech nedokážou překonat jedničky. Záměrně říkám v některých. Myslela jsem, že se zase výborně pobavím, ale zaplácla jsem jen nudnou pauzu na oběd. Ten bišonek nebo co to bylo, byl pěkný neřád. Alespoň už vím, k čemu se používá dikobraz. Další pokračování už raději ne. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Lovecká sezóna 2 by mala byť povinný náučný materiál pre páry pred svadbou. Na veky vekov v podaní Elliota znie tak trochu hrozivo. Inak je to o poznanie slabšie než originálna jednotka, ale Dvojctihodný mistr Ell ide naďalej prvú ligu. Mňa to celé vie zabaviť vďaka konkrétnym postavám ako Elliot a Rudo, či vďaka super dialógom a perfektnému dabingu CZ. Napriek miernemu poklesu kvality, tvorcov nezastavilo, aby dali trojku aj štvorku, tak uvidíme čo bude ďalej. A nezabudnite, až do smrti je ok, ale na veky vekov ??? ()

Galerie (48)

Zajímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává přesně rok po prvnímu dílu. (Terva)

Reklama

Reklama