Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti. Zasloužilý tajný agent s tváří hvězdy kung-fu filmů Jackie Chana má před sebou další z řady životu nebezpečných misí, při níž musí využít všech svých schopností tvrdého výcviku - musí zvládnout ohlídat tři děti své přítelkyně, aby měl šanci na odměnu v podobě jejího ANO. Nikdy si nechtěl brát práci domů, ale jedno z dětí omylem stáhne z jeho počítače supertajná data, která z domu udělají cíl odvěkého nepřítele z řad ruských teroristů. I bez toho to bylo o život, ale teď nastává opravdový blázinec... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

Pepy 

všechny recenze uživatele

A je to tady opět, to pude stále dokola, filmy s takovým to rozpočtem, nemůžou dojít daleko. Začínám si zvykat na tyto podmínky, ale bohužel, že do těch rolí se musí zaplést Jackie Chan, má na lepší role, než jsou tyhle. Je to klasický film, který má všechno co by měl film obsahovat, ale stejně nějaké vyvrcholení či zápletka tak nejsou vidět. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Další nezničitelný bojovník v prošlé lhůtě. S obličejem Jackieho Chana lze hrát pouze v určeném žánru a tím jsou komedie. Hrál sice i ve vážných hongkongských akčních filmech, ale v Evropě jsou to komedie... V režii specialisty na rodinné filmy a za použití standardních šablon vytyčených slavnějším kolegou Chrisem Columbem se Jackie propůjčuje ještě infantilnějšímu humoru než obvykle. A tak demence záporných postav překonává i vysoko nasazenou laťku "zabijáků" v 3 nindžové v zábavním parku. Film je sice určen pro děti a mládež, ale to neznamená, že všude jsou diváky Američané... Nicméně filmem se dá pobavit a některé vtípky i rozesmávají, mnohdy nechtěně. Časy, kdy se čekalo na konec každého Jackieho filmu, kde předvádí co si vše poranil jsou pryč. Zde si maximálně poranil jazyk od přebrebtů... ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

(Rodinná) Bondovka...pro děti. Bohužel jen pro ty nejmenší. Ve filmu vystupují tři děti (odhadem 4,9,13 let), což má dětským divákům všech věků usnadnit idenfitikaci, ale nedejbože, abyste byli starší. Dospělé obecenstvo z toho nic mít nemůže, kromě dvou(!) krátkých akčních scén. Hlavní dějová linie vypráví o muži, co si musí vydobít respekt u tří dětí své přítelkyně, což se mu z nejrůznějších důvodů zprvu nedaří. V tomto tisíckrát viděném příběhu se také objevuje neskutečné množství nesmyslů a nelogičností, motivace postav jsou zcestné, scenárista vytváří oslí můstky, aby se něco dělo, ale je to hrozná křeč. Proč vlastně ty děti nemají Jackyho rády? Protože se blbě obléká a nosí hloupé brýle. A proč se vlastně blbě obléká a nosí hloupé brýle? Žádný důvod neexistuje, to jen autor scénáře nevěděl, jak to lépe napsat. Ve filmu je také dost násilně nastoleno množství situací, ve kterých může Jacky předvést svojí kondici (a úroveň trikového oddělení) ale opět, jejich přítomnost není nijak logicky odůvodnitelná. ___ Na 47:36 řekne evropská (běloruská?) špionka naprosto zřetelně "Bože můj", čímž se dostávám k tomu, že nechápu, kde si tvůrci filmu myslí že žijem, když proti CIA stále stojí agenti z bývalého Sovětského svazu. ___ A když už hrál hlavního záporáka Magnús Scheving, doufal jsem, že tam předvede víc svého atletického umění. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"A co děláš celý den ty? - Nic. Jsou mi 4." Typický Jackie Chan v trochu méně typické rvačce... Takové to nezamrzí, ale nenadchne. Už nám holt stárne a tak to není úplně ono. Bitky jsou fajn, ty děcka mě občas bavily, občas štvaly, ale jinak je to jen typická vata. Ta malá holčina aka Já jsem kyborg z budoucnosti a vyhodím tě do povětří mě asi dostávala nejvíce. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to podpriemerná akčná komédia s Jackie Chanom, ktorú považujem za jeho najhorší film. Má slabý príbeh o agentovi tajnej služby, ktorý sa rozhodol skončiť s prácou, aby sa mohol venovať svojej láske. Rozhodne sa získať rešpekt jej detí tým, že sa o ne bude pár dní starať, ale nájde si ho jeho posledná úplne nedokončená úloha v podobe ruských teroristov. Spracovaný je tiež podpriemerne, hlavne prvá polovica je na tom veľmi zle, druhá sa už vylepší, dokonca sa v určitých častiach dokáže udržať na úrovni priemeru, ale o spokojnosti v žiadnom prípade hovoriť nemôžem. Akcie je pomerne dosť, ale nepáči sa mi. Jackie Chan je na svoj vek stále veľmi šikovný, ale aj tak to nič nepomôže, kedže sa jedná o detskú komédiu a tak je tomu podriadená aj akcia. A tak tu nie je žiadna akčná scéna, ktorá by sa mi páčila, iba občas trochu poteší nejaký moment ako napríklad boj s bicyklom. A navyše tu ešte je aj maximálne otravný prvok návratu protivníkov. Nepriateľov je tu pomerne málo, ale kedže Jackie Chan nielen nikomu z nich viac neublíži, ale dokonca nikoho ani nezatkne, tak sa takmer stále bije s tými istými. Herecké obsadenie je presne také, aké sa aj dá čakať, teda okrem Chana nezaujme vôbec nikto. A trápnejších záporákov ako sú ruskí teroristi z tohto filmu som snád´ ani nevidel. Humor tu prakticky tiež za nič nestojí, iba sa občas nájde nejaký lepší moment. Ale aj tak nemôžem povedať, že by som bol sklamaný, pretože som dostal presne to, čo som aj čakal. Bolo mi jasné, že to bude Chanov najhorší film, ale musel som si ho pozrieť kvôli doplneniu zbierky. Ale už ho viac neuvidím. 40% ()

Galerie (121)

Zajímavosti (4)

  • Jackie Chan o scénáři k filmu řekl: „Scénář má trochu ze všeho. Akce, komedie, romantika, dobrodružství, no prostě všechno.“ (ČSFD)
  • George Lopez vysvětlil důvod, proč chtěl natočit tento film. Řekl pouze dvě slova: „Jackie Chan.“ (ČSFD)
  • Úvod je zostrihaný zo záberov z niekoľkých Jackieho predošlých filmov. (m.a.t.o.)

Související novinky

Bombastické návraty asijských ikon

Bombastické návraty asijských ikon

23.10.2009

Konkrétně do Šaolinu a k obouruční střelbě, aneb nové projekty Jackieho Chana a Chowa Yun-Fata. Jackie minulý týden rozčílil své fanoušky trailerem k rodinné břečce Špeh od vedle, a aby je uklidnil,… (více)

Reklama

Reklama