Reklama

Reklama

Danny a Wheeler se živí reklamou na energetický nápoj Minotaur. Wheeler je velký sukničkář a nechce se vázat, Danny je znechucený životem. Myslí si, že když požádá svoji přítelkyni Beth o ruku, jeho život nabere jiný směr. Ona ho ale odmítne. Danny pak schválně nabourá služebním vozem do sochy před školou. Za to mají jít oba na 30 dní do vězení. Mají na výběr, buď nastoupí do vězení, nebo odpracují 150 hodin prospěšných prací jako dobrovolníci, kteří se věnují dětem s problémy. Wheeler dostává na starost desetiletého Ronnieho, který používá nejostřejší vulgární výrazy a miluje ženské poprsí. Danny bude mít na starost Augieho, který je posedlý středověkem. Zprvu se zdá, že to bude peklo pro všechny... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (327)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nenápadná ale celkem slušná komedie, která jako by vypadla z pera Judda Apatowa. Film jede v klasickém komediálním schématu, kdy dva kamárádi (jeden pernamentně nadrženej, druhej suchar, který zjišťuje, že mu život utíká mezi prsty) něco pokazí a musí za to pykat. Tentokrát se za trest dostanou do programu "Velký bratr", kdy mají na starost dva dospívající mladíky, které zprvu nemůžou vystát ale později si je samozřejmě oblíbí. Hlavní plus filmu je, že se zaměřuje převážně na brilantní dialogy a ne na fekální nebo jinak trapný humor. Některé hlášky opravdu nemají chybu a nejednou jsem se hlasitě zasmál. Tomu dopomáhalo i výborné herecké obsazení, kde Seann William Scott ukazuje, že není jen "Stifler" a Paul Rudd už svůj komediální talent předvedl dříve. Škoda, že si film nedrží svou kvalitu až do konce (i když závěrečná, smrtelně vážně míněná bitva nemá chybu) a začne kýčovitět a sentimentálnět nad únosnou mez. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

V 90tom som poznal hru ' Dračí doupě ' a tí maníci sa naozaj tak ' dusili' mečmi. Myslím tých, čo to hrali. Ale k filmu. 'Krúti' sa okolo deciek, ale to vôbec neprekáža. Naopak, malý Ronnie ( Bobb' e J. Thompson) ako Gene Simons z Kiss... no jeba!!!! Fantastické a nenásilné ' hlášky' ako : " It' s a classic case of a guy on d ground. " , alebo " Who d fuck is Martin Hamisch?! " ma konštantne držali v jednom vyškerenom úškľabku. Ale chýbalo tomu niečo. Chýbala tomu tá ' čerešniška na šľahačke' v podobe obrovskej salvy smiechu. Tá prišla v 27. minúte do konca filmu, v Burger Hous- e , ked Paul Rudd mrkne pohľadom na chlapíkov odetých do historických kostýmov- " How is it goin' ? " !!! LOL!!! Už som bol rozhodnutý za plný počet, ked tým rozmaznaným koncom to posrali a odsúdili u mňa za 4* . ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám slabost pro Paula a Seanna tak tento film nesměl chybět na mém seznamu viděných. Ze začátku jsem si říkala co z toho zase vyleze za hloupost ale potom to začalo být zajímavé. Nápad skvělý.Moc se mi líbilo propletení hudby skupiny Kiss s bitvou a potom následná romantická scéna jak Paul zpíval Beth. A dorazil mě konec u kterého jsem se opravdu pobavila-krásné závěrečné shrnutí obsazení a k tomu vtipná scénka s párkem :-D. Za mě je to 4 a půl hvězdy.K plným 100% mi něco chybělo ale i tak jsem z toho filmu nadšená. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ako námet na spracovanie v komediálnom duchu to vôbec nebolo zlé, ale aj moje očakávanie boli predsa len o kúsok väčšie. Hlavní dvaja protagonisti majú na výber medzi väzením a verejno prospešnými prácami v organizácii, ktorá ponúkala veľkých bratov pre asociálne deti. Takže voľba bola jasná, hoci obaja zo začiatku pochybovali či by predsa len väzenie nebola lepšia voľba. Po týchto udalostiach vznikajú nové priateľstvá, spočiatku nesmierne chladné a plné nechápavosti - ale potom sa dokázali dostať do svojich rolí a ich malí bratia ich konečne začali rešpektovať a vážiť si ich. Takže scenár bol super, akurát tomu chýbalo trošku viac epickosti a možno by nezaškodilo trošku ubrať z toho vulgárneho humoru. Ale niektoré scény fakt stáli za to, a hlavne samotné stredoveké vojny v mestskom parku - to nemalo fakt chybu. Ale keď sa to tak celkovo vezme - priemerná komédia. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Paula Rudda od Deseti přikázání přimo nesnášim, ale tady mi kupodivu docela sednul a přišel mi jako netrapnej sympaťák, navíc tu je bůh stupidních komedií a filmovejch párty Seann William Scott, jenže bohužel se žádná velká prdel nekoná, je to taková průměrná zábava, kdy se člověk tu a tam pousměje nad tim, jak hlavní dvojička nezvládá ten soudně nařízenej program starání se o děti, ale že bych se přímo smál, to zase ne a krom toho konec je takovej dost očekávanej, což by zas tak nevadilo, kdyby to bylo aspoň vtipný, ale to taky moc neni ()

Galerie (44)

Zajímavosti (15)

  • Paul Rudd prezradil, že natáčanie filmu malo prestávku, pretože sa prerábal scenár, do ktorého sa zapojil on. (Arsenal83)
  • Když Danny (Paul Rudd) a Wheeler (Seann William Scott) na začátku filmu vykonávají potřebu, tak Danny prohlásí, že to je jako když čůrá Shrek, což je odkaz na stejnojmennou filmovou sérii. (Zix.)
  • Film sa natáčal v Los Angeles a San Diegu (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama