Reklama

Reklama

Částečně hraný a částečně animovaný seriál si ihned po svém premiérovém odvysílání získal srdce diváků na celém světě a stal se jedním z nejúspěšnějších dětských titulů současnosti. V LazyTown je vše vzhůru nohama. Stephanie, optimistická dívka se zářivě růžovými vlasy, přichází do městečka a potkává bláznivý mix obyvatel, včetně nejlínějšího super darebáka na světě – Robbieho Rottena. Naštěstí pro Stephanie na LazyTown dohlíží svým pozorným okem Sportacus, atletický hrdina ve skvělé kondici, který neustále běhá, skáče, dělá salta a létá ve své futuristické vzducholodi, aby ochránil děti z LazyTown před Robbieho intrikami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (189)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Počkat, 176. nejhorší seriál? To myslíte vážně? Vždyť je to proboha pro malé děti a podle mě to má naprosto všechno, co by správný dětský pořad měl mít. Je to ukrutně barevné, zpívají se tam veselé písničky a má to ultrakladného sportovního hrdinu, který bojuje proti "ne až tak zlému" Robbiemu Rottenovi. Nabádá to děti k pohybu a zdravé výživě, je to poměrně kreativní a myslím, že je to stoprocentně lepší, než kdejací pokemoni, robotí superopice a podobné šílenosti. Dávám poctivé 4. ()

ProgLaney 

všechny recenze uživatele

Já moc nechápu vaše rozhořčený komentáře o tom, jak by se to mělo zakázat a jak to motá dětem hlavu. Co jako konkrétně motá hlavu?! Jak už tady někdo napsal - plní to účel, je tam dobro, zlo a do hlavní protagonistky se může leckjaký dítě vcítit, je to vesměs pozitivní. To, že vidíte Stephanie jako lolitku pro pedofily, jsou jen vaše asociace a tak trochu váš problém. Neříkám, že to musí mít extra vysoké hodnocení, v něčem to je opravdu až děsivě ulítlé, ale "odpad" je trochu moc,ne? To si zase někteří sofistikovaní filmoví znalci nechtěj přiznat, že byli taky děti...Jsou lepší dětský pořady, ale tenhle mezi ně zkrátka patří a myslím, že je i vcelku populární (nebo přinejmenším byl). ()

Reklama

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Pokud to hodnotím jako seriál pro děti, musím dát lepší hodnocení. Proč má tak málo procent, nechápu. Je to ideálně barevné, epizody krátké (děti u toho i vydrží), vtip se tam najde taky, chytlavé písničky (myslím pro děti :)), a hlavně to má i tu myšlenku, aby dětičky něco dělaly a neválely se celý den u tv nebo pc. ()

janececek 

všechny recenze uživatele

Možná vám přijdu jako blázen, ale já opravdu musím dát plné hodnocení .. Abych se přiznal, celkem mě šokuje, jak je tento seriál zde na ČSFD zkritizovaný .. Silně mě to překvapuje a taky irituje .. já jsem tento seriál sledoval, když jsem byl menší a strašně jsem ho miloval .. Není to klasická pohádka pro děti, ale obsahuje ve směs všechno, co má správný dětský pořad mít. Prostředí je parádní, mix loutek a skutečných herců pro mě naprosto originální, superhrdina = atlet, záporák úžasně prohnaný a různé písničky, které příběhy doprovází jsou nanejvýš příjemné a skvěle seriál "povznáší". To všechno jsou ohromné plusy a každopádně tomu celému dám přednost než před nějakými Legendy Chima. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Tahle pohádka je jen pro děti max. do 3-4 let.. I když bych se asi bála, že se díky sledování tohoto seriálu jejich vývoj začne ubírat špatným směrem :D Viděla jsem několik dílů.. Nejhorší na tom je, že když už se na to jednou podíváte, ty melodie a písničky vám uvíznou v hlavě a nemůžete s tím nic dělat! "Jsem velký pirát!" :D ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • První volbou do role Stephanie byla herečka Shelby Young, ale kvůli určitým omezením musela odmítnout. (Cheeker)
  • Tento seriál stanice Nickelodeon byl posledním seriálem, který odvysílala česká mutace Jetix. (Vitox)
  • Rozpočet na každú epizódu bol približne 1 milión dolárov, čo je asi päťnásobok vtedajších priemerných nákladov na detský televízny program, čo z neho robí podľa Schevinga najdrahšiu detskú reláciu na svete. (Dyxon123)

Reklama

Reklama