Reklama

Reklama

Piráti z Pacifiku - Zrada, vášeň, magie a pomsta!

  • Thajsko Puen yai jom salad (více)

V hlubokém modrém oceánu leží lži, zrada a magie... Jedná se o největší filmový příběh asijské kinematografie, jaký dosud spatřil světlo světa. Jde o epický příběh založený na pravdivých událostech vášně, lstí, magie a konspirace. V roce 1600 královna Hijaou pocítila žár mezinárodního konfliktu, když se vzbouřený princ spojil s pirátskou bandou, aby vyvolal povstání. Podařilo se jim dokonce ukořistit vysoký počet velkorážních děl z holandské lodi. Tajný plán však fatálně selže, když se loď potopí do hlubokého příkopu spolu s cenným nákladem i celou posádkou.Osudová nehoda se stane ve stejný den, kdy se narodí člověk se schopností komunikovat s mořskými zvířaty. V následujících letech mají být jeho schopnosti použity k poražení krutých pirátů. Velryby, sirény, delfíni a mořští hadi budou zavoláni na pomoc v obrovské bitvě, kterou si lidé budou pamatovat na věky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Vezměte si rendlík, nasypte do něj Piráty z Karibiku a přidejte ostudně zkrácenou evropskou verzi Chi Bi (Red Cliff), zamíchejte a podávejte jako Queens of Langkasuka. Jako parodie na dvě výše zmíněné ságy hezké, ale oni to mysleli vážně :D ~~~ 2* za snahu, bohužel jsem měl to "potěšení" vidět to s českým bezpohlavním dabingem, takže nakonec jen *. ()

DaeGurth 

všechny recenze uživatele

Pokud přežijete střih, za kterej občas patří uříznout ruce v ramenou, toporný překlad, kde občas bádáte, jak to bylo myšleno a sem tam slabší triky, tak dostanete výborný příběh, který má hlavu a patu. Hlavně by se MIDO mohlo naučit, že používat na všechno americké poznámky o největších hitech v čechách moc nefunguje. Je to výborný Thajský film, i když to nejlepší asie není - to ani zdaleka ne. ()

Reklama

Kordus 

všechny recenze uživatele

Zcela bez prdele slusne ctyri hvezdicky. S Evou jsme čekali zábavnou sračku na večer a ona to taková sračka ani neni. Jasně, na obalu jsou psány věci jako "podle skutečné události" a "největší filmový příběh asijské kinematografie", ale známe MIDO. Samotný film je překvapivě dobře udělaný, občas z něj čiší ateliér a občas hýří dráty, ale z které Asie ne :-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Asijskou tvorbu mám rád, ale jen co se hororového žánru týká. Když vidím ty jejich akční kousky, tak mi naskakuje husí kůže. Někdo jejich skákání v korunách stromů miluje, stejně jako herecké „bojové umění“, ale já mezi ně rozhodně nepatřím. Někteří tohle označují za vykrádačku Pirátů z Karibiku, rovněž nechápu proč, když oba filmy spolu nemají nic společného. S kvalitou hereckých výkonů jsou tu opravdu na štíru, ale po stránce speciálních efektů to zas až tak hrozné nebylo. Logika tu však musí jít stranou. Největší pozitivum vidím v tom, že stopáž byla celkem krátká, takže se to dalo přežít ve zdraví. Na to že jde o thajský film (jejich produkce stejně hraje až třetí housle) si myslím, že jde o průměrnou podívanou. Navíc výběr prostředí se mi líbil a samotná zápletka taky nebyla nejhorší. Jen to celé chtělo prostě lepší zpracování a hlavně střih. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Tak a vykrádání Pirátů z Karibiku může začít. Příběh je docela fajn, herci, o těch se raději vícenebude zmiňovat, jelikož mi nesedl ani jeden z nich a co se týká efektů jsou slabší a i komediální stránka, která krášlí Karibik, tak ta tu zkrátka není, i kdybych se snažil jí hledat sebevíc. Abych to malinko shrnul, tak jde o mírně podprůměrný film, který nemá co nabídnout, jelikož na Piráty z Karibiku zkrátka nemá. 45% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Film se původně jmenoval Queens of Pattani, ale jeho jméno bylo změněno, aby se zabránilo politickému přirovnávání k jihothajskému povstání na území provincie Pattani. (Terva)
  • Scénárista Win Lyovarin získal cenu Asijských spisovatelů SEA za scénář k tomuto snímku. (Terva)

Reklama

Reklama