Reklama

Reklama

Epizody(5)

Soutěž Big Brother je v plném proudu, zbývá posledních pár soutěžících. Tam venku, za zdmi studia, se ale začíná cosi dít...něco podivného, krvavého, nezvratného. Televizní štáb ani soutěžící ještě netuší, že už zanedlouho budou mít jiné starosti než jak si vzájemně nelézt na nervy. Zombie epidemie je tady, a je potřeba se jí postavit tváří v tvář. Nic jiného totiž ani nezbývá. (Trash)

(více)

Recenze (285)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě absolutní nářez! Britové znovu dokazují, že mohou západním horrorům směle konkurovat, možná jsou v lecčem dokonce lepší! Syrovost a beznaděj z něj přímo čiší (to nemluvim o drsnym finále, které si nebere servítky), v takové situaci bych se ocitnout opravdu nechtěl. Kor když jsou zombie takhle nasraný a rychlý. Celou sérii jsem shlédl téměř na jeden zátah, hltal jsem každou minutu, všechny aktéry, hlavně Patrick byl hustej, když sral do kýblu :). Další podobné projekty, prosim! 9/10 ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Kdyby Usain Bolt a Jarmila Kratochvílová byli zombíci, neujelo by jim lidstvo ani na kole a byla by po něm veta. Zombíci ze seriálu Mrtvá souprava sice nejsou žádní rekordmani, stovku zaběhnou za zcela průměrných 10:72 a stačí jim strčit pod nohy vozíčkáře, aby vám přestali funět za zády, přesto dokáží udělat ve vile Velkého bratra pěknou rotyku. Kde jsou ty Romerovy časy, když se oživlé mrtvoly potácely jako na výletě klubu anonymních alkoholiků a zdrhli jste jim i o berlích. Jinak chválím dokonalou zápletku. Je skutečně zábavné, když se skupinka dementů z reality šou chová pod tlakem a v ohrožení života jako skupinka dementů z reality šou. Úplně vidím útok na vilu VyVolených (z fuj fuj pořadu, který nikdy nikdo nesledoval), jak Vladko piští jako nadraná šlapka, Regina živé mrtvé likviduje Biolitem a Petr Zvěřina všechny vypíčuje a unikne na babetě do Prahy. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ono to není špatný, ale vlastně ani nevím, čím přesně mě to zaujalo a připadalo mi to hodně v pohodě koukatelné. Příběh je hrozně předvídatelný, prakticky se tam všechno děje až pár vteřin až minut poté, co vás napadne, že by se přesně tohle mohlo stát. Postavy jsou spíše ploché, nijaké až nezajímavě nesympatické. I když ta, co tu soutěž uváděla byla docela dobrá. Zombíci tu a tam ujdou, ale utíkají, že jo. Musím ale říci, že mi to přišlo zábavnější než třeba Zombieland. Ono možná je to tak obyčejné, normální, a tuctové, až to vlastně baví. Hodně určitě dělá ten prvotní nápad nahnat zombíky do reality show. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Reality-show, která své účastníky odhaluje až na kost. Sice nechybí skoro žádné klišé zombie hororů, ale tempo je strhující, atmosféra ponurá a Andy Nyman si svého nesnesitelného č....a užívá podobně jako Ricky Gervais Davida Brenta. Skromný počet epizod mne zamrzel, zároveň však oceňuji, že seriál není uměle natahovaný a končí v nejlepším. Zajímavé komentáře: JFL, Rex Mundi, Toj ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Tip na tenhle seriál přišel jako blesk z čistého nebe a navíc od uživatele, který tedy není zrovna klasickým vyznavačem filmové hrůzy ( viď rejžo:) a musím říct, že tohle byla zas jednou trefa do černého. Pětidílný masakr o celkové délce něco k 2 a půl hodinám jsem dal na jeden zátah a pozor,já u toho neusnul ! A toho si cením v současné době asi nejvíc, trpím totiž dočasným únavovým syndromem mnohonásobných otců, teď je pro mě usnutí -neusnutí tedy docela dobrým měřítkem toho jak moc mne daný film zaujal. Hypnos mne tedy nechal zcela na pokoji a já se po celou dobu kochal touhle zombie nádherou s herci přímo k sežrání. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Při premiéře na Channel 4 vidělo pilotní epizodu 1,5 milionu diváků. (Chatterer)

Reklama

Reklama