Reklama

Reklama

Rain of Madness

  • USA Tropic Thunder: Rain of Madness
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Fiktívny dokument o natáčaní fiktívneho filmu TROPIC THUNDER, ktorý nám mapuje niekoľko dní samotného natáčania a vzťahy a nezhody medzi režisérom a hercami. RAIN OF MADNESS je zároveň paródiou na dokument o natáčaní filmu APOCALYPSE NOW s názvom HEARTS OF DARKNESS: A FILMMAKER'S APOCALYPSE. (lakikaki)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

melloun 

všechny recenze uživatele

Falešný dokument o natáčení Tropic Thunder, který společně se spoustou falešných webových stránek rozšiřuje celý projekt za hranice filmu. Například plně funkční stránky o hercích Tuggu Speedmanovi, Kirku Lazarovi a Jeffu Portnoyovi, podávají "pravdivé" informace o jejich filmové kariéře. Zdařilý tah jak přilákat pozoronost veřejnosti a dát fanouškům něco navíc. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rozhodne bych nerek stejne vtipny nebo dokonce vtipnejsi nez Tropicka boure, precejen to spis pusobi jen jako dokument o parte magoru nez jako nejaka skvela komedie. Nicmene skutecne to vypada jak dokument, kazdej z Tropicky boure tu ma trochu prostoru neco predvest, takze to pobavit dokaze, ale nic extra. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tropic Thunder považujem za super komédiu a Rain of Madness vlastne tiež. Moja chyba, že som ich pozeral v opačnom poradí a moja chyba, že nepoznám Filmmaker's Apocalypse. Niektoré súvislosti mi preto možno unikali. Vďaka inteligentnému hyperoriginálnemu scenáru a tradične geniálnemu Cooganovi, mi to ale nijak nebránilo dobre sa pri tom baviť. "Good Night Vienna" ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Tropická bouře je film, který ukazuje natáčení filmu, a tento smyšlený dokument je o natáčení filmu, který se jmenuje Tropická bouře. Šílené a teoreticky zábavné, ale Rain of Madness je jen 30 minutové nudné přežvýkání toho nejlepšího z filmu a doplněné o pár scén, kterými se bavili herci při natáčení. Vtipná scéna snad jedna, možná jako bonus na DVD dostačující, ale jako samostatná složka naprosto nudné a k ničemu. (Tropická bouře se mi líbila) 20% ()

altaica 

všechny recenze uživatele

PRO MUŽE:Natočit o filmu, který sám o sobě byl dokonalou komediální parodií, vážně se tvářící dokument a ještě v něm stihnout parodovat obdobné dokumenty o filmu, tomu říkám gól. Neskutečná ptákovina, k níž je ale třeba vidět i původní snímek “Tropická bouře” vám dokonale načechrá bránici. Zneuctění závažných, válečných filmových eposů a dokumentů o nich s vážným gzichtem prostřednictvím nemeckeho dokumentáristy. Vynikající.         PRO ŽENY A *CITLIVÉ* MUŽE: Madame, pokud neholdujete pouze fekální formě humoru (i když i toho je zde ukázka), ale máte ráda utahování si z tabuizovaných heroických témat, pak je to pro vás jak stvořené. Doporučuji.          HLÁŠKA:Každý den, když vstanu, děkuji svému otci za to, že byl debilní alkoholik, protože to bylo prostředí, v kterém jsem objevil svůj velký talent.// Tuto roli urval úplně neznámý Kevin SlunečníSoumrak. Jeho jediný počin do toho dne byla překvapivě citlivá farmaceutická reklama na lék pro puberťáky proti erektivní dysfunkci zvaný “Rytíř školního plesu.”// Toto je pravděpodobně jeden z nejvíce znepokojujících, hrozných a nechutných filmů, jaké jsem kdy viděl. Podívám se na to ještě jednou. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama