Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečekaná setkání, usmíření po letech, nalezení dávné lásky, splnění tajných přání a snů. To vše před zraky diváků, kteří se stávají svědky opravdových emocí. Uvádí Ester Janečková (dříve Barbora Kodetová). (oficiální text distributora)

Recenze (499)

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Výborně...jen tak dál, skvost, u kterého se jen a jen brečí...ne dojetím, ale hrůzou. Uvádí to nějakej černohlavej polyESTER, pošťák SLONdra s ušima francouzského buldočka a ti účinkující...jen pro masofajnšmekry. A pak že nelze dosáhnout dna močálu, Pošta má tu výhodu, že níž už klesnout nemůže. Zajímalo by mě, jak pošták Ondra přesvědčuje budoucí aktéry celonárodního zesměšnění, aby si přišli historicky znemožnit do TV. Asi když natáčí kamera, tak brnká na lidskou zvědavost (vy nechcete vědět, kdo vás pozval?). Jakmile se kamera vypne, tak Ondra: "Ty vole, jako nebud blbej, vole přijd a vysomrujem ti vod Dvořáka nějaký love. Dostaneš párek, jo, k tomu dva točený škopky, Estrerka ti ukáže tangáče a budem jak bratři." Joo ke mně, kdyby přišel tenhle "střihač" ušima, tak ho doručím ve stavu jako LEGO - po kouskách a s návodem na sestavení. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Heeeeeejjjjj, tak konečně to je i tu na CSFD. Nedávno mě napadlo, že se ozvu do diskuze postrádám zde. A on mě někdo předběhl :-). Lidi, prosím vás, proč to tak špatně hodnotíte? Nechápu to, ač já osobně jsem viděl jen asi pět dílů úplně celých, tak ve mě zanechaly velké dojmy. V poslední době, když sedím u PC, tak moje máma v jiném pokoji tento pořad sleduje a já skoro vždy musím přerušit "práci" a poslouchat dojemné příběhy. Obdivuji lidi, kteří se rozhodnou někoho hledat prostřednictvím TV. Já osobně bych se neodvážil a kdyby mě Ondra přinesl pozvánku do tohoto pořadu, tak bych asi odmítl, i když bych se dlouho rozmýšlel, protože zvědavost je na místě. Je to zábavný pořad určený nejširšímu rodinnému publiku, spojující talk show s atraktivními prvky žánru reality. Vyzdvihnout musím paní Ester Janečkovou, která je mi velmi sympatická a i když je ji "už" 36 let, tak vypadá o 10 let mladší. Rozhodl jsem se, že ji napíši biografii. Pošťák Ondra, na kterého je vždy spolehnutí a procestuje celé Československo:-). Nesmím také zapomenout na znělku, která vás přímo v "táhne" do křesla a budete se dívat na tento pořad. Copak je na tom něco špatného, že nějaký člověk někoho hledá prostřednictvím TV? Zde máte pro odlehčení velice povedenou silvestrovskou verzi s hercem Liškou http://www.youtube.com/watch?v=IuX2PSrpDzs. Nevím jestli je dobré vůbec tento pořad hodnotit nějakými hvězdičkami, ale jelikož chci do konce roku 2008 dosáhnout 1000 hodnocení, tak tento pořad mě v něm nesmí chybět. 5 je moc a 3 je málo, takže výsledek je za 4! ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Pořad sám je na odpad!, nápadem i formou zpracování. Je to komerčně slzopudné, neskutečně trapné, dojemné i k zblití - ostatně jako život sám. Vyvolávání duchů a dráždění hada minulosti bosou nohou, to vše nikoli decentně lékařsky, v soukromí na lehátku u cvokaře, ale vulgárně amatérsky a nestydatě veřejně, před televizními kamerami. Psychoterapie pro účinkující, live-tragedy pro voajérské publikum ve studiu, estrádní show pro požírače brambůrků u televizních obrazovek. Většinou jen člověk nevěřícně kroutí hlavou: „Jak to, že lidi nevidí věci zřejmé a proč stále znovu a znovu dělají v životě tak zbytečné, leč fatální chyby?“ ... Chřup! (brambůrek). Proč dávám tři hvězdy? Ohodnotit Poštu odpadem prý znamená (říkala máma Faidry), že člověk sám má nějakého pěkně vypečeného kostlivce ve skříni. Já jich mám plnou skříň, že ani dveře nejdou dovřít, ale přece to nepřiznám! ()

cubiculla 

všechny recenze uživatele

Nechápu ty lidi, proč mají potřebu řešit svoje problémy v televizi před celým národem!?! Neříkejte mi, že tento pořad je pro ně tou poslední šancí... Ano, nejedno oko důchodkyň nezůstane během vysílání suché, ale u mě se to blíží k odpadu, nespadne to k němu jen díky některým památným okamžikům z tohoto pořadu (viz. komentář od havLorda). ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Pořad sázející především na skryté emoce, já sám za sebe říkám že až tak špatné, jak tu každej tak vehementně píše a tvrdí to rozhodně není, kdo něco podobného třeba na vlastní kůži nezažil nejspíš nikdy nepochopí..Jistě se nabídne otázka, proč s tím zrovna do televize, jenže tam vy vůbec nemusíte, jde to i skrytě, stačí odmítnout, ale co když zrovna toho člověka znáte, co když bude někdo někdy hledat právě Vás, všichni jste jistě křišťálově čistí, všichni ze spořádaných a úplných rodin, bez sebemenšího problému a zádrhele, omítnete? Jistě ne... Určitě je tam i jiný důvod, než se jen ukazovat před zraky tisíců televizních diváků plus nějaké to citové vydírání..Je to možná úplně ta poslední cesta, sice komerční ale která nakonec možná i zabere. Nejsou tam jen lidé plní nenávisti a zášti ale i takoví kteří hledají třeba jen ztraceného přítele po letech, matku, otce apod. Měl bych třeba "X" důvodů se tam (ne)-přihlásit ale strašně moc se stydím a nechci to zrovna prezentovat touto cestou:-). Komentáře odpad! nechápu, asi jste všichni opravdu cynikové! Ester je podle mě žena na svém místě, to samé platí i o sympatickém pošťákovi Filipovi. Nesleduji pravidelně ale ani neodsuzuji, aniž bych pořádně viděl jeden celý díl.. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (5)

  • Moderátorka pořadu Ester Janečková prozradila, že musela značně omezit jízdy MHD, protože se jí neustále někdo ptal na jednotlivé příběhy, nebo se chtěl svěřit se svým. (Olík)

Reklama

Reklama