Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film o drsném životě na střední škole Suzuran sleduje jednu životní epizodu madého Genji, který nastoupil na nejtvrdší japonskou střední školu proto, aby dokázal otci, že na to má, a že po něm bude moci převzít vedení klanu Ryuseikai. Nejdřív ale musí porazit zdejšího favorita Tamaa Serizawu. V tom mu pomáhá nejneúspěšnější absolvent Suzuranu Ken Katagiri svými radami. (Draugen)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

hunty 

všechny recenze uživatele

Prvotřídní stylové bitky... skvělá akce. Jak z tak mladých Japonců může jít takovej respekt a věrohodnost : ) Bál jsem se, že bude těžké se zorientovat, ale po chvíli už nic nebránilo si ten film užít do poslední kapky (..krve). Výborná hudba po celý film (Street Beats prostě umí) a ještě navrch jsem se skvěle zasmál. Neuvěřitelné, že se mi zamlouvaly všechny postavy v takové škále herců. To byla atmosféra sakra! ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Tohle je solidní prdel. Po celou dobu filmu platí důležité pravidlo: Nebrat ani vteřinu filmu vážně. Pokud se vám to nepodaří, můžete to rovnou vypnout, jelikož začnete mít pocit, že japonské školství má určité mezery. Pokud naopak přijmete princip absolutní nadnesenosti, dají se ty 2 hodiny celkem dobře užít. 6/10 ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

A zase ten Takashi Miike. Jak on dokáže natočit některé cool scény, za to by se nestyděl nikdo. Jeho závěrečný souboj je nadupaný, a to jak stylizací, tak díky hercům a nakonec i díky všemu ostatnímu - střeh, který není tak rychlý úhly, které jsou promyšlené, a hudba, která je kulervoucí. Mám pocit, že slovo kulervoucí jsem ještě nepoužil, tak doufám, že tohle je jediná příležitost, kdy jsem tak učinil. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Dvě slova Takashi Miike. Komu to jméno nic neříká, pokusím se představit, co může od toho filmu čekat. Námět podle mangy, takže je to značná stylizace akčního námětu(který by jinak uspěl i jako fighto anime) proloženého občas vtipnými nebo pár dramatickými momenty. Zajimavé vizuální zpracování, kdy uvidíte pár nezapomenutelných scén ať už typické eyecandy záběry prostředí, nebo třeba řež hromadnou v dešti. Celou adrenalinovou jízdu podtrhuje skvěle zvolená, většinu času našlapaná dynamická hudba. Co se týče obsazení hlavní roli má můj oblíbenec Shun Oguri, kterého málem nepoznáte(protože vypadá dost drsně se zajímavým účesem) pokud jste ho viděli v sérii HYD, nebo Hana Kimi. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Zábavné, stylové ale na tak přímočarý příběh zbytečně rozvleklé. Nevyrovná hudba od naprosto božských The Birthday a podobných přes příšerné a nehodící se R&B. Po šesti letech od prvního shlédnutí původní nadšení výrazně vyprchalo. Skvělé a trefné obsazení nicméně stále baví. Bez Yamady a Oguriho by film byl poloviční. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama