Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (273)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

První věc co mi na tomhle podivném pořadu nesedí je "moderátorka" Mahulena,která moderovat očividně neumí a vzhledem k jejímu "stáří" je asi neschopná stát u toho žvatlání a uvádění příšerných reportáží.Co mě ovšem zaráží je,že tento TOP STAR magazín POKAŽDÉ záhadným způsobem JAKO JEDINÝ v celé naší maličké republice donutí jakousi "hvězdu" se vyjádřit o jeho skandálu,rodinném problému,nehodě a podobné kravině jako první - JAKTO?Vždyť tenhle top star magazín je přece horší než BLESK...Nikdy nepochopím kdo určuje trendy a je mi jedno co je IN protože si každý může nosit co chce ale komentovat co si kdo vzal na sebe a nebo třeba bodovat soukromý život těch nejnudnějších "celebrit" na celém světě je pro mě absolutně nepochopitelné.Máme ten nejnudnější kulturní život z celé Evropy a když si dle mého názoru nějáký herec či herečka zaslouží zmínku o jedinečnosti tak je to opravdu velká pocta(např.Vašut,Stašová,Dyk,Roden,Rašilov,Budař,Hádek,Langmajer aspol.). ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem se dneska konečně setkal s odvrácenou stranou české TV zábavy. Dosud jsem žil v přesvědčení, že pojem sračka z obrazovky je synonymem pro kolumbijské telenovely a jejich české mutace v provedení komerčních stanic. Tento omyl mi rychle vyvrátila vyhulená mahulena a její příběhy ze života sereblit. Půlku ze zmiňovaných ani neznám, druhou nesnáším, takže jediné pobavení mi přinesla informace, že Ivetě Bartošové vyrostlo na pohlavním ústrojí něco cizího a Iveta neví, co to je? A co Pomeje? ()

Reklama

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Česká republika klesnout už hlouběji nemůže. Neříkám, že v okolních státech je to jiné, ale zdá se mi, že my jsme ukázkový příklad, kterak si lidé libují v drbech o celebritách a utíkají z realit vlastního života fandit ostatním více úspěšným (snaživějším?) lidem. Ne proto, že by se nedokázali něčím proslavit, spíš se spokojí s tím, co dělají a nekonečný kolotoč začíná. Kdo na tom ovšem vydělá? Obyčejní lidé, kteří sledují lidi, které nikdy nepotkají, jak dělají obyčejné věci nebo potkávají jiné lidi, které obyčejní lidé nikdy nepotkají? "Celebrity", které jsou denodenně pronásledovány bandou pseudonovinářů a fotografů či jen amatérských lovců senzací pro bulvár? Osobně bych vsadil peníze na bulvár sám, případně na televize, které vyplodí podobnou zbytečnost jako je Top Star Magazín. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Mediální terorismus a ukazatel zmaru české publicistiky par excellence. To, že je po tomhle pořadu poptávka, je jenom důkazem zblblosti lidí a touhy občas někomu civět do soukromí, občas se vetřít mezi "báječné a bohaté", a mít pocit, že tohle je "to vono", a že jsou tomu o kousek blíž. Nechci hanět každého, kdo se v Top Staru objeví, ale faktem je, že převážná většina obsahu nám dává pocítit, zač je toho současná česká definice celebrity - někdo, kdo je známý, protože je známý, a známý je proto, že se při každé příležitosti známým dělá. Bulvární média ukazují svou "moc" nad bezduchými loutkami, které žijí jen pro svou popularitu, a mainstream ochotně naslouchá a učí se, aby odtáhl diváky zpátky k sobě. Tohle nemůže skončit dobře... Ale dost pseudofilozofie;) Občas je to jen nudné, občas ale i perverzně zábavné, třeba když Jirka Pomeje moderuje v potápěčském. A samozřejmě se nesmí zapomenout na jeho "WHOA! Catchphrase on Czech TV screen?!" veršovanou rozlučku;) Krásných 0%. ()

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Drby, drby a zase drby ...... Blesk dostal svou televizní podobu. Takže lidi co nemaj co dělat a potřebujou se dozvědět jakou vyrážku má Britney Spears na prdely je Top Star Magazín opravdovým přínosem. TSM je pořadem o nakouknutí do soukromí celebrit, jejich výstřelků .. atd. , je to pořad který v ČR zatím nebyl v tak velké míře a z určité části by se mohl považovat i za přínos, protože má velkou sledovanost, proto by mě zajímalo jak tento pořad může mít tak velkou sledovanost(podle statistik), když tomu davají téměř všichni Odpad :D ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama