Reklama

Reklama

VOD (1)

Film pojednává o soupeření Camp Rocku a Camp Staru, táborů u jezera, jejichž zakladatelé a lídři jsou velcí rivalové. Když první den Camp Star přebere Camp Rocku většinu zaměstnanců, pro tábor Camp Rock je to velká rána. Naštěstí je tady Mitchie, Shane a parta lidí, kteří chtějí kemp zachránit. Mitchie se s vervou pustí do organizování a zdá se, že vše klape, jak má, ale jen do chvíle, než někteří začnou pochybovat nad tím, který kemp je vlastně lepší. Camp Rock tedy učiní razantní krok - vyzve Camp Star na souboj. Zakladatele Camp Staru napadne, že rozhodnout, kdo se stane vítězem turnaje, by měli televizní diváci. Začnou tedy velké přípravy obou kempů a Mitchie je do nich tak zabraná, že začne všem kolem sebe ubližovat a na všechny křičet. Ostatní se rozhodnou, že ji v jejím úsilí nenechají samotnou a společně se pustí do práce. Ve filmu je chytře zachyceno trápení obou kempů, zejména Camp Rocku, a ukazuje se také, že peníze nejsou všechno. Ve finále soutěž prospěje oběma kempům. (suzanne1997)

(více)

Recenze (96)

Colour 

všechny recenze uživatele

Tí, čo tvrdia, že toto je úžasný rockový nářez, by si mali pustiť akúkoľvek rockovú skupinu (od Queen po Linkin Park). To, čo sa spievalo tu nebol rock, ale komerčný poprock spievaný ľuďmi, ktorí majú nosové hlásočky a metrosexuálny vzhľad. Texty sú des (klasické tínedžerské, ktoré by v slovenčine decká vysmiali), hlasy spevákov mi pília uši (uznávam, niekomu sa to môže páčiť) a hudba bola v norme. Len ona je vo filme normálna. Čo sa týka choreografií, podľa mňa nie sú tance mlátenie rukami, vrtenie zadkom a vytŕčanie pŕs. Námet viac ako okukaný, vtipy trápne, "romantika" niečo strašné, herci nezaujímaví. Ďalší z radov teenegerských filmov, ktoré sú vytvorené len pre vekovú skupinu do 14 rokov. Ostatným ľuďom a vyspelejšie uvažujúcim tínedžerom môže tento film vážne ublížiť na psychike. 15% ()

odmocnina 

všechny recenze uživatele

V tomto filme je nádherný dej, na konci romatická scénka, hudba super, jednoducho po jednotke už nič horšieho nemohlo prísť. Viem, že tam nie je žiadny ten rock, ale sú tam aj pesničky, ktoré hrajú v mp3-kách aj ro rokoch vydania. Súhlas s dinozzo1990, Pompaj a úplne s Oňďo a ešte s lioncel. P.S.: nehodnotte to, ked ste to nevideli, dakujem. ()

Reklama

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Přehnaně velká senzace,která je okatě vykreslena do jakéhosi Final Jamu - jakési obří předváděčky antitalentu - tudíž final faupax.Průměrná teen skupina Jonas Brothers by se měla raději vrátit ke svému kultu rodinných prstýnků,které hlásají čisťounké "před svatbou ne!" a k podiím někde v zaprděných klubech a hospodách na západě USA.Nemám ráda přehnané estrádové filmy a pořady a toto je typická ukázka všeho, co dokáže člověk za neuvěřitelných 104 minut buď začít nenávidět, nebo ještě více nenávidět. ()

luboss822 

všechny recenze uživatele

Pol hviezdičky za peknú pesničku "I wouldn´t change a thing" (v českom prevedení Ewa Farna & Jan Bendig - Stejný cíl mám dál) a pol hviezdičky za zvyšok "filmu". Dej filmu absolútne o ničom, pripadal som si ako keby som pozeral 10 minút z jedného filmu a druhých 10 minút z iného filmu. Bez žiadnej vážnejšej zápletky, čakal som aspoň, že v tom finále budú padať hudobné a tanečné čísla rad radom a bude sa dať na čo pozerať, no tvorci to všetko stihli nacpať do 10 minút. Naozaj neviem aký klad by som v tomto filme našiel, dejovo zle, scenárovo zle a hudobne tak ľahko podpriemerne. (z môjho pohľadu nezaujímavé a nechytľavé pesničky s choreografiou, ktorá mi pripadala takmer všade rovnaká) ()

rogger 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa tváriť ako obrovsky vážny kritik filmov. Sám síce nie som na seba moc hrdý, že som film ktorý je určený pre teenagerov a deti videl 2 krát,no podotýkam , že vždy to bolo za účelom odpočinku po prekalenej noci. Čiste z pohladu detského(či rodinného) muzikálu je Camp rock 2 tak isto ako jednotka úplne neškodnou a dokonca mierne poučnou zábavkou. Jednoducho disneyovka posledných rokov. Takže veselo do toho a neberte sa príliš vážne. Určite zo mňa neubudlo a uvedomil som si to, že dnes puberťákom stačí k zábave to isté, čo pre rokmi stačilo mne. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Ve scéně v úvodu filmu při skladbě "Brand new day" je možné všimnout si ve stínu kamery. (TheStitch630)
  • Během scény, kde se Mitchie (Demi Lovato) a Shane (Joe Jonas) pohádali, spolu herci nemluvili, aby scéna neztratila svou intenzitu. (odmocnina)
  • Při natáčení scény ke skladbě "Wouldn't change a Thing' byla venku velká zima, přičemž Demi Lovato na sobě měla jen letní šaty. Aby nebyla jí ani Joemu Jonasovi vidět pára, jdoucí od úst, dostali oba ledové kostky, které si dali do úst. Pára, která se přesto objevila, byla odstraněna digitálně. (odmocnina)

Reklama

Reklama