Reklama

Reklama

Eso

(pořad)
Hudební
Česko, 1994, 59 min

Účinkují:

Michael Viktořík (moderátor), Tereza Pergnerová (moderátor), Vítek Havliš (moderátor), Martin Kocián (moderátor), Aleš Lehký (moderátor), Václav Jelínek (moderátor), David Škach (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Pořád zabývající se populární hudbou, v němž každý týden uvidíte 11 videoklipů. Jejich pořadí v žebříčku můžou ovlivnit pouze diváci svým hlasováním. V každém díle také vystupuje host nebo hosté z hudební branže. (Pumiiix)

Recenze (240)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

V době alternativy pouze přes kabel nebo satelit určitě jasná volba, zejména s Terezou Pergnerovou v hlavní roli, s příchodem dostupnějších televizí a klipů na internetu, které vyvrcholilo první českou hudební TV a změnami moderátorů už to šlo s tímto pořadem k šípku. Přesto ale u mě bude vždy mít v srdci malé nostalgické místo, když jsem si chtěl nahrát nějaký klip na VHS. Malé nostalgické místo hned vedle velkých nostalgických míst, které dřív či později přijdou, v čele s YouTube. ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele

Já dám dvě hvězdy - ono totiž jde o to, že já si velmi dobře pamatuju i díly, které běžely kdysi dávno s Terezou a v té době to bylo něco. Ona byla typický puberťák (alespoň teda její role v tomto pořadu) a písničky co se tam pouštěli se různě nahrávali po domácku atd. Dneska je to už opravdu odpad! ()

Reklama

zurivymlok odpad!

všechny recenze uživatele

Čágo, bélo, šílenci. :-D No, co k tomu říci? Když to začalo, byl jsem malinký špugastl - asi 13 let. Do dnes si zhruba pamatuju jak hráli pořád dokola skupiny jako Twenty four seven, Scooter, Kelly Family (zde byl i talent, ale ta image byla příšerná), spousty chlapeckých skupin, ale pro mě to bylo naprosto nezajímavé. Už dřívějšího dětství jsem si pamatoval klipy Michaela Jacksona či Scorpions a sklabě tehdejší "moderní" hudby propagované Esem jsem prostě nemohl přijít na chuť. Došlo to tak daleko, že jsem hudbu přestal až do sedmnáctého roku úplně poslouchat - ovšem tehdy mi štěstěna zjevila tvůrce jako Vangelis, Mike Oldfield, Pink Floyd či Enigma a Enya a já se konečně hudebně našel. :-) Eso tedy nepomohlo formovat můj hudební vkus a celý formát a hlavně úzké hudební zaměření nestojí ani za jednu hvězdu. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Žasnu nad tím, co všechno se tu dá v poslední době hodnotit... ale když už je tu Marmeláda, co by tu nebylo i Eso... Jako desetiletý jsem se na to občas díval, Pergnerku jsem bral tak nějak jako inventář, Vrtulník mě nebavil (patlal tam jídlo, zmetek), na Jámu AD se nepamatuji a zbývá "Leošek," na kterém jsme si smlsli při jedné školní besídce (pardon, akademii). Pak jsem se díval snad jen tehdy, když běžel klip s nějakým mým oblíbencem, což nebylo moc často, popřípadě s nějakým echt zajímavým hostem, jako byla třeba Ruslana... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (12)

  • Moderátorka Tereza Pergnerová, která pořad moderovala v letech 1994 až 1998, v době největší slávy propadla heroinu. Přiznala, že profetovala až 15 miliónů korun. Kvůli drogám nafotila i porno fotografie. Ze závislosti se vyléčila. (Limetka_M)
  • Martin Kocián se nachal slyšet, že když moderoval Eso, tak byl většinou pod vlivem pervitinu. (Duoscop)
  • Vítka Havliše, který pořad moderoval v letech 1998 až 1999, z pořadu vyhnali samotní diváci, kteří posílaly stovky dopisů se stížnostmi na jeho drsné vtipy. (Limetka_M)

Reklama

Reklama