Reklama

Reklama

V tomto pořadu nahlédneme do soukromí rodin. Princip této reality show spočívá v tom, že si dvě ženy z předem vybraných rodin vymění své místo. V první polovině pobytu se každá nová žena musí přizpůsobit nové rodině, tzn. žít podle jejich pravidel. Ale ve druhé polovině se zase musí rodina přizpůsobit pravidlám nové ženy. Pořad se zakončí tak, že se sejdou dvě rodiny někde např. v restauraci a povídají si, jak se jim žilo ve vyměněné rodině (duklak2)

(více)

Recenze (411)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Další z reality šou pro šmíráky, co chtějí vědět jaký to maj doma inde a když je při tom navíc nějaká bitka, tím líp ! Lid chce vidět slzy a krev , to platí už od nepaměti. Tvůrci to vědí a tak málokdy dojde k výměně manželek ze stejných sociálních vrstev, stejného vzdělání atd... Kdo by taky na to koukal že? Drama zvyšuje sledovanost, sledovanost zajímá inzerenty a tak se roztáčí spirála kde nejlepší je poslat mamku z města co má jednoho rozmazleného synátora a co je doma protože taťka všechny uživí kamsi na salaš, kde rodinka má 5 potomků a usedlost o níž se dělí dále se psem, kočkami, drůbeží, bravem a skotem... To, že to mamina ze statku zvládne ve vypulírovaném bytě 3+1 levou zadní i s pečení, bublaninou a hromadou nudy je zřejmé stejně jako to, že mamka z města se už druhý den při dojení pobíhající kozy zhroutí... A máme tady ty slzičky a uplakené telefonáty domů co zvedají sledovanost. Ale divákovi je občas předvedena ta nejkruťárnější kruťárna a to ta, když na závěr jeden z partnerů uzná bytí bez toho druhého natolik osvěžujícím, že si to bez něj dokáže představit i dál a pak se už ale balí kufry natrvalo... Celý tenhle formát je jaksi zvrhlý, nemohu si pomoci. * ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Stokrát vyzkoušený recept na blivajz, po kterém se mohou utlouct ti, co lační a žízní po čumendě do cizích životů a čechrání vlastního ega ujištěním, že jejich existence je mnohem kvalitnější než přežívání těch exotů, co za pár litrů propůjčí rodinu a prodají soukromí. Model zůstává stejný, hraje se na léty osvědčenou klauniádu. Ženuška chce, aby si ten její uvědomil, co v ní má. Jeho blahorodí je buď chlívák, macho nebo fňukající bábovka. Ona buď obsedantní uklízečka, zanedbaná troska nebo fňukající buchta. Jednou happyend, podruhé badend, jednou restart a přesluníčkováno, podruhé rozvod a hromy blesky, a nejčastěji návrat do starých rezavých kolejí. Křik, pláč, konflikty, objímání, odmítání, pomlouvání a další divácky vděčné zápletky. Celkový dojem asi stejný, jako když si sednete na mez a hodinu budete zblízka zírat na kupu hnoje. Ale co člověk, to jiný nos. :) Co mi ale opravdu vadí, je angažmá dětí – čím jsou menší, tím víc se mi to hnusí. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Klasická inscenovaná reality show. 1) Pořad pěkně ukazuje, jak žijí někteří zmrdi kolem nás. 2) Jistěže ne všichni jsou takoví, někteří jsou prostě exhibicionisté. 3) Pro jiné je těch 50 000 Kč (dnes už sto), které dostanou za natáčení, dostatečná motivace. 4) Další jsou prostě debilové, kteří doufají, že si tak zachrání vztah. 5) Jiné dobrodružné povahy si chtějí něco nezvyklého vyzkoušet. 6) A divák, lačný senzací, jen zírá. 7) Výstižný koment: gudaulin**. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Skvělá oddychovka pro nudné večery, nic více. Nejlepší bylo, jak se tam protagonisté pohádali, že když jeden pár ukončí natáčení, druhý mu zaplatí od producentů nasmlouvané peníze :D Jinak tedy občas smutné, občas nechutné, stále trapné a něěěkdy trošku dojemné. Bohužel si myslím, že šlo jen o vydělání peněz. ()

Koryntos odpad!

všechny recenze uživatele

Jó, bejvávalo, bejvávalo dobře, ale už není, pátá řada je opravdu o ničem, aneb jak se v pátek večer unudit k smrti. Trapné a ubohé. Všechny ty nány, pardon chtěla jsem říct manželky, bych poslala do cizí země jako au pair na výměnu, když se tady po 10 dnech, nedokážou s někým dohodnout a to mluví stejným jazykem, nedokážou vstát ráno k dětem a připravit snídani a nedokážou se domluvit na blbých 10 dnech česky, no vím, že snaživší se scénáristé a sadistický režisér, dokáží udělat trotly i z čupr famílie, ale tohle je na mě moc. Tímto vyhlašuji výběrové řízení, kdo v mé práci au pair vydrží 10 dní, bez fňukání, vyhraje můj ,, luxusní " měsíční plat. K manželům ve většině případů arogantním podpantofláckým nemakačenkům se raději vyjadřovat nebudu, protože je mi jasné, že ti jsou tam jako vedlejší produkt svých drahých nad poloviček, které měly tu potřebu se před národem zviditelnit a dopadly, jak selky u Chlumce, které se neumí řádně postarat ani o sebe, natož o děti. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (3)

  • Herec Gustav Bubník, který v tomto pořadu namlouval průvodní komentáře, se společně s bývalou manželkou Soňou Bubníkovou pořadu účastnil. Konkrétně se tak stalo ve 3. epizodě, 1. série. (PanIncognito)
  • V prvních letech rodina, jež se projektu zúčastnila, inkasovala 20 000 Kč. V pozdějších letech byla částka navýšena na 100 000 Kč. (Olík)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama