Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Já nemám rád politiku a nemám rád ani naše dementský politiky.Já ani té politice nerozumím, natož chápu a to jsem docela študovanej(škola s maturitou).Možná to je proto, že ti dementi z naší stupidní politiky furt něco řešej, ale já se jim do toho nebudu motat.Tyhle publicistický pořady já nemám rád tak mi za to nenadávejte za mé hodnocení a můj názor.Tyhle pořady nesleduju a nikdy je sledovat nebudu.Já totiž nemusím bejt naštvanej každou neděli.A ještě k tomu znuděnej. ()

mcleod 

všechny recenze uživatele

Václava Moravce čím dál tím víc nemohu vystát... to jeho neustálé skákání do řeči a snaha o dynamiku pořadu, která absolutně znemožňuje jakoukoli hloubku diskuzí, snaha být za každou cenu vtipný, neobjektivita přístupu k jednotlivým debatujícím (byl jsem bohužel svědkem, kdy naprosto neprofesionálním způsobem zesměšňoval odboráře Pražského dopravního podniku, zřejmě jen proto, aby byl považován za vtipného... pravda, odborář sice nebyl moc obratný, ale politiky se stejnými odpověďmi nechává moderátor většinou být) a v neposlední řadě naprosto neodpustitelné zapojování se do diskuze svými vlastními názory. Píšu o tom tady mnohokrát, tak se mi to ani nechce zase opakovat, ale tohle je typický příklad průniku zábavního průmyslu i do oblastí, kde nemá co dělat... jak píše Neil Postman. Potom to vede k tomu, že tento moderátor je považován za nejlepšího moderátora v Česku a ta pravá kvalita v podobě Martina Veselovského je zapadlá v Událostech, komentářích. To je jediný kvalitní diskuzní pořad v Česku, OVM jsou opravdu, jak je uvedeno v záhlaví ČSFD, spíše talk-show než publistický pořad. ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Václav Moravec je kultivovaný moderátor, který ve svém pořadu umně drží na uzdě znepřátelené politiky, z nichž každý chce dosáhnout absolutní blaho občana jinou cestou. Po zhasnutí kamer se však zanícení rivalové napříč politickým spektrem chytnou kolem ramen, spokojeně si zajdou na panáčka a přitom vymyslí další způsob, kterak oddělit část rozpočtu pro svoje nekonečné potřeby. Za to Moravec pravděpodobně nenese žádnou odpovědnost, ale přesto to vyvolává pochybnosti o smysluplnosti jeho pořadu. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

já ani nevolim....když z toho nic nekápne, tak mě to nezajímá....jó, přiznávám že sem si vobčas ve 4 ráno zapnul čétédvojku a sledoval ty úžasný záběry ze sněmovny,,třeba jak třikrát za sebou přerušili hlasování...protože se několika poslancům podařilo vylejt si do hlasovacího zařízení limču,,,,,, ale jináč je mi politika naprosto volná......i moravec ....já sám bych takovouhle práci dělat nechtěl, dávat lidem otázky není zrovna moje silná stránka....jako dítě sem se jednou zaptal babičky, jak je možný, že má teta blonďatý kudrnatý vlasy, když ona i děda jsou černovlasí, a hned sem dostal vod táty přesdržku ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Kapacita, navíc i ten toreador to má 100x jednodušší než ON. Přiznávám, já bych to nedokázal a ty (v drtivé většině případů) samolibé frajery, co se TAK rádi poslouchají, bych (max) po 10-ti min postřílel. Klidně bych si to i odseděl, protože za polehčující okolnosti a (popř. dobré chování) bych byl doma dřív než by jeden řekl Kájínek.... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Politik David Rath poskytl pár dnů před zatčením v roce 2012 rozhovor pro pořad, přičemž se Rath a Moravec mezi sebou pohádali. Kameramani a režisér pořadu pak na adresu Václava Moravce vtipkovali: „Ty poldy na toho Ratha si taky posílat nemusel.“ (vyfuk)
  • Motto pořadu je „Témata, o kterých se začne mluvit“. (Kmotr76)

Reklama

Reklama