Reklama

Reklama

Rozhodli se zhubnout a změnit celý svůj svět. Unikátní pořad o zdravém životním stylu s doktorkou Kateřinou Cajthamlovou a specialistou na výživu, inženýrem Petrem Havlíčkem. (oficiální text distributora)

Recenze (195)

Sagisia 

všechny recenze uživatele

Nápad je fajn. Do té doby, než spatříte díl, ve kterým IQ všech účinkujících nepřesahuje hodnotu 200 (přičemž počítejte, že doktorka Cajthamlová má těch svých 156). Pak se z pořadu, který by polovina lidstva měla sledovat povinně namísto Ordinace v růžové zahradě, stává bohužel jen další nechutná reality show plná špeků a pitomců, které ani paní doktorka se svou osvětou nezvedne prestiž. ()

Endyis odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná dementní reality show, která si ještě troufá tvářit se jako seriózní pořad. Rád bych věděl hlavně, kdo dal Cajthamové patent na rozum. (Při vší úctě, na to co prezentuje rozhodně vzhledově kdovájak nevypadá a může žít zdravě jak chce, stejně jí jednou čeká to co i mě a tím je srmt...). Samozřejmě by bylo možné udělat takovýto pořad seriózně, to by ovšem paní Kateřina se nesměla chovat jako k***a. Nevím jestli je, ale alespoň se označuje za doktorku, vysokoškolsky akademicky vzdělaný člověk, jenž absoloval medicínu by měl mít i schvoje chování a vystupování (v TV pořadu) a ne hovořit jak dělník z uranovejch dolů s IQ 30. Odporný pořad, Fuj Ble!!! ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sám žeru, co se dá (ale ne za každou cenu a každý gizd) a pracně shozené kila v posilovně jsou přes zimu zase zpátky…A pořád dokola…Nicméně když vidím, jak spousta lidí pořád jen žere polévky ze sáčku, hamburgery, hranolky, nejrůznější polotovary… tak je mi často nablití. Nejsem žádný vegetarián, jím maso i ovoce a zeleninu, ale nepotřebuju do sebe cpát kdejakou sračku. Stačilo vidět pár dílů a ti lidi se nemůžou divit, že vypadají tak jak vypadají (jasně někteří to mají ze zdravotních důvodů, ale…). Nicméně jestli jim nakonec tento pořad pomohl, tak proč ho zbytečně hanit… ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jsou pořady, kam by mě nikdo nedostal ani párem pivovarských volů. Tohle je jeden z nich. Nemám potřebu se zrovna takhle zviditelňovat před celým národem. Já ještě chodit kanálama nechci. Ne, že bych měla nějakou super postavu, ale řešit to zrovna takhle, to mi nepřipadá dobré. Nemám zájem vidět, co provede rajská omáčka s čokoládou a pytlem brambůrek, když ji zalejeme pivem. Primě se podařilo sáhnout mezi originální reality show. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

ještě mi chybí trochu pohybové šikany a veřejného výsměchu, jinak ta důra mučí ty vyprasený tlouště solidně:-))) Ikdyž ty klystýry se slovy: Máte tlusté tlusté střevo, takhle brzy zdechnete! , taky stály za to:-)))) Jen ty kousky lejna, co se proháněly v přímém záběru průsvitnou hadicí mi nedělaly moc dobře! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Kateřina Cajthamlová není profesí diabetolog, ale internista a systematický terapeut. V jednom rozhovoru přiznala, že se k pořadu dostala nedopatřením a počátečním nepochopením, oč v něm vlastně půjde. Její kolega Petr Havlíček je dokonce původně zootechnik. (Olík)

Reklama

Reklama