Reklama

Reklama

Peter Klaven (Paul Rudd) je úspěšný realitní makléř, který se zasnoubí s dívkou svých snů Zooey (Rashida Jonesová). K velkému zděšení však zjistí, že nemá žádného blízkého kamaráda, který by mu mohl jít za svědka. A tak se pustí do pátrání po opravdovém příteli. Po řadě bizarních a ponižujících setkání Peter potká Sydneyho Fifea (Jason Segel), šarmantního a zábavného chlapíka, s nímž si okamžitě padne do oka. Ale čím více se oba naprosto odlišní muži sbližují, tím více trpí vztah Petera a Zooey. Peter je nakonec nucen volit mezi svou snoubenkou a novým nejlepším přítelem v příběhu, který se tak stává komickou úvahou na téma, jaký je skutečný význam přátelství. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (416)

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Je to sice furt to samé dokola, stále ten samý vývoj příběhu a podobné vtípky, ale díky sympatické herecké sestavě jsem si moc rychle zvykl na to, že v tomto žánru mě asi už moc překvapení nečeká (v tomto filmu rozhodně ne) a docela dobře jsem se bavil. Kámoš k pohledání je příjemná komedie plná prvoligových komediantů mladé generace (skoro všichni jsou ze stáje nynějšího komediálního krále Judda Apatowa) a nadprůměrných vtipů, která mi příjemně utekla, ale zase nemohu říct, že bych se válel smíchy po zemi, jako tomu bylo například u Zbouchnuté nebo Superbad. Kámoš k pohledání rozhodně patří k tomu lepšímu z dosavadní letošní komediální nadílky. 70% ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Film o celoživotní lásce a přátelství, na který se opravdu stačí podívat jen jednou. Uvažoval jsem o 2*, protože chování postav mi přišlo velmi zvláštní a nepřirozené a místy i opravdu ujeté. Ale čemu se sakra divím, je to přece ''americká komedie'' takže jsem vlastně ani nemohl čekat žádnou velkolepou podívanou. Na odreagování to ale postačilo. 50% ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

FILMOVÁ NOC 2009. Kde je hranice mezi průkopnickým filmem a vlajkovou lodí vlastního subžánru romantických komedií (homosociální bromance) a ozvláštněním schémat a klišé romcomu? V rámci žánru (i subžanru) mírný nadprůměr, který je sympatický tim, že nepodceňuje své postavy a je upřímný, ale v porovnání s jinými sprostými a odrostlejšími komediemi zklamání (jak v porovnání s apatowovskou produkcí, tak předevšim s tou smithovskou). 7/10 ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Předně musím tvůrce filmu za ten geniální a přitom nesmírně jednoduchý nápad na kostru a příběh celého snímku. Konečně mírný závan invence v žánru romantické komedie. Pokud se k tomu připočte Lou "Hulk" Ferrigno, šílená manželská dvojice Jon Favreau a Jaime Pressly, klasická role pro Paula Rudda a celá řádka geniálních keců Jasona Segela, vznikne z tohohle nesourodého mixu velice příjemné překvapení. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Hudební skupina Rush, oblíbená u hrdinů tohoto filmu, kteří navštívili v jedné scéně jejich koncert, skutečně sehrála asi hodinový koncert pro filmový štáb, herce a skalní fanoušky, kteří se o tomto vystoupení dozvěděli na internetu a v rádiu. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)
  • Přezdívka "Pistole Pete", kterou Sydney (Jason Segel) pojmenoval Petera (Paul Rudd) je odkazem na Petera "Pistoli" Maraviche, bývalého skvělého basketbalistu a nejlepšího vysokoškolského střelce státu Louisiana všech dob. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)
  • J.K. Simmons hraje otce Paula, přitom je pouze o 14 let starší. (HellFire)

Reklama

Reklama