Reklama

Reklama

Alfa a Omega

  • USA Alpha and Omega (více)
Trailer 2

Co nemůže postrádat správné dobrodružství na cestě? Stopování, naskakování do rozjetých náklaďáků, rozzlobené medvědy, píchavé dikobrazy nebo setkání s husou golfistkou a kačerem coby nosičem holí. Jen se zeptejte Kate a Humphrey! Jsou to dva vlci z jedné smečky. Ovšem s pořádnými rozdíly. Kate je z rodu Alfa a její otec je jeden z vůdců smečky, takže se mladá vlčí dáma musí chovat podle toho – vznešeně a odpovědně vůči osudu celé rodiny (trochu připomíná bojovnici Laru Croft). Humphrey je Omega vlk, to znamená, že stojí na nejnižší příčce hierarchie. To mu umožňuje být absolutně svobodný - tráví celé dny s kamarády, baví se a paří. Aby zajistil klid ve smečce, otec Kate se rozhodne zasnoubit svou dceru se synem konkurenčního Alfa samce. Nicméně, čáru přes rozpočet všem plánům udělají lidé. Při lovu zasáhnou Kate a Humphreyho uspávající střelou. Oba mladí vlci pak procitnou daleko od domova v přírodním parku v Idahu, kde by podle lidí měli založit rodinu. Oni se ale rozhodnou jinak – vypraví se napříč kontinentem zpět domů, do Jasperova národního parku v Kanadě. Jak to ale dát dohromady, když Humphreyho heslo je „Ať se všichni baví!“, zatímco Kate prosazuje „Já jsem vůdkyně“? Při své dobrodružné cestě se naučí spolupracovat jako tým a – jak jistě brzy uhodnete – se do sebe zamilují. Jak je ale přivítá rozhádaná smečka? Podaří se jim zachránit vlčí rod? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (125)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak rozporuplné pocity jsem snad nikdy z animáku neměl. On se totiž každou chvíli neustále metamorfuje. Ihned to vysvětlím - chvílemi působí strašně infantilně, chvílemi je celkem příjemný, chvílemi to dokonce bylo i vtipné a pak to zase chvíli bylo infantilní a moje pocity z toho filmu se neustále měnily. A pak ta animace, která chvíli vypadala odfláknutě a jak z nějaké počítačové hry a chvílemi třeba špatná nebyla. Byly tu zvláštní úhly "kamery" (nevím, jak to u animáku nazvat), na animák celkem zajímavé. Příběh je sice divně vedený, je tady spousta zbytečných odboček k zbytečným vedlejším postavám, které tu působí hrozně otravně, ale zase na druhou stranu, spíš jsem se u toho bavil, než nudil, a to ten příběh není nic extra.A těch pro a proti je zde tolik, že vůbec nevím, kolik tomu ve finále dát. Některé postavy sympatické, jiné jsou strašně otravné. Slabší 3*, asi? Asi jo, zatím to tak nechám, ale nic extra to není. ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Druhý pól ke komentáři k Megamindovi. Dlouho jsem se rozhodoval, jaké hodnocení tomuto animáku dám. Přestože děj není nic objevného a občasné scény jsou občas až moc dětinské, nijak zvláštní problém jsem s tím filmem po celou dobu neměl. Ale zatímco Megamind měl vyrovnanější děj a lepší scénář, emocionálně mě úplně minul, tak Alpha and Omega se sice nemohl pyšnit tak dobrým scénářem, měl však ke konci pár silných scén, které se mi líbili a zadřeli se trochu pod kůži. Hodnocení u obou stejné, 70 % a tři hvězdy. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Koukat se na to dalo a občas jsem se i zasmála, ale vzhledem k tomu, že jsem čekala něco jako další Dobu ledovou, nebo Madagaskar, tak vážně slabota. Na dnešní dobu vizuálně nic moc, vtípky ohrané a celý příběh je strašně předvídatelný a jakoby byl dělaný podle nějaké šablony animovaných filmů.. Navíc vytí spojené s tanečkem bylo vrcholem trapnosti.Každopádně nepochybuji o tom,že by z toho malé děti mohly být nadšené. ()

Carol Pifková odpad!

všechny recenze uživatele

Tancujúce a spievajúce svorky vlkov? Musí j*ebať! Otrasná hnusná rozprávka a to ja rozprávky milujem. Toto bola vysoko podpriemerná nudná sračka. A to i tu zrovna museli dať dákeho burta? To je dáky hit strkať do rozpráviek tlsté postavy aby sa tlsté americké prežraté deti necítili menejcenné?! A mater vlčica bolo maximálne trápna. Ale to viaceré postavy. Vlastne kecám, všetky. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Nenadchl a ani nepobavil. Tento dobrodružný animovaný film nemá až na pár scén vlastně nic, co by šlo považovat za zajímavé ba originální. Jeho animace je navíc už na tu dobu podprůměrná a hlavní postavy připomínají spíše křížence vlka s nějakým zvláštním ořechem. Je to velká škoda, neboť to mohl být velice zábavný film. 50% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • V minulosti se opravdu přivezlo z kanadské Alberty do Yellowstonského národního parku několik párů vlků, aby rozšířili tamější populaci. (Kroup4)
  • Garthovi se ve filmu podaří "složit" 29 ptáčků. (Kroup4)
  • Poslední film Dennise Hoppera. Snímek mu byl věnován. (ash99)

Reklama

Reklama