Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

CML z nějaké třípísmenné agentury v USA se zase zbláznil, děda Drchlík s dřevěným klínkem není zrovna k dispozici a mně se tyto hi-tech thrillery už začínají notně zajídat. Sice s Burnsem, Rhamesem a tátou Estevezem, co od posledního setkání s plukovníkem Kurtzem zešedivěl a přibral v pase, ale s hlavním hrdinou o charismatu zmoklé hyeny a v obzvláště sterilním filmařském provedení vyvolávajícím u diváka příznaky narkolepsie. Se skřípěním zubů bych příště upřednostnil o píď lepší Orlí bulvu a v ní přetrhdílo Šiju, šiju si botičky LaBeoufa, ale proč lézt na déšť, nebo pod okap, když může být člověk v suchu.. ()

kapko 

všechny recenze uživatele

Film ktorý je aspoň trošku lepší ako ostatné filmy tejto doby. Chýba tu trochu už len dotiahnuť koniec a dá sa hovoriť o zaujímavom filme. Porovnať ho s inými filmami (napr. Oko dravca, Bourneovo ultimátum ) je ľachké. Ostatné filmi sú ovela lepšie. Ale to mu neuberá na kráse. Bere si s každého niečo. Je tu aj pekná výprava. Film sa odohráva v troch krajinách: Rusko, Thaisko, Česko. Herci pekne zvládli úlohy a nič film nekazí. Teraz ale poďme ku kritike. Chýba ako som už písal dotiahnuť koniec, lebo je dosť nejasný. Tak isto niektoré myšlienky vo filme nedávajú zmysel alebo sú nápadne nezmyselné. Ale odporúčam si ho pozrieť. ()

Reklama

inachisio 

všechny recenze uživatele

Film považuji za velice povedený. Líbí se mi zpracování a i přes některé nesrovnalosti, které se v ději vyskytovaly je toto dílo povedené a napínavé. Další pochvala náleží obsazení a hereckým výkonům, postavy byly věrné a sympatické. Hudba se taktéž velice povedla. A závěr skvělý. Jo a dalším plusem jsou nádherné záběry na Prahu 😍. Zůstává otázka: je globální sledování námětem filmů nebo i skutečnosti? ()

Kreeki 

všechny recenze uživatele

Prototyp filmu, u kterého platí, čím více vidíte, tím více vám jde proti srsti. Vynikající trailer, velmi slibný začátek a obrovské zklamání v druhé polovině, přitom potenciál tam byl. Bohužel, Praha je hezká, ale sama to neutáhne. Už dlouho se mi nestalo, že bych odhalil pointu tak brzy. Pomalu se mi zdá, že scénáristi pořád stávkují.. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Ne, že by to byl takový průser, ale na můj vkus to bylo hodně bez akce. Přes 50 minut odehrávající se film v kasinu by mi nevadil, ale moc se tam toho nedělo. Jako ta myšlenka není fakt špatná a proto jsem si ten film pustil protože jsem očekával zase nějaký AI útoky, konspirace atd a jako po těch 50ti minutách se to celkem rozjelo. Ale jen ty smsky a do toho nic moc atmosféra, já nevím chtělo to víc přidat aspoň udělat větší napětí, takhle mi to bylo celkem jedno co se stane dál. Ale bitka v kuchyni se mi teda líbila, ta ženská se nezdála, že to ustojí a dobrý, dobře natočený i atmosféra zhoustla. Akorát prostě pak to trochu zase upustilo páru, já bych si v takovém filmu představoval opravdu víc toho, možná jsem jen rozmlsanej, ale bohužel mne to nepřesvědčilo. A hlavní hrdina mi taky úplně neštimoval, herce neznám, ale sympaticky na mne nepůsobil.  Ale i tak jsem byl rád, že jsem skoukl takový tip filmu kor když se točil v Praze. Nevadí, jdeme na další. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Jednou z chýb vo filme je aj scéna, v ktorej Edward Burns cúva s autom Renault Kangoo, pričom sa pozerá dozadu cez plece. V nasledujúcom prestrihu však môžme vidieť, že auto má zamaľované zadné okná. (genetique)
  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)
  • Na konci filmu, kde počítač hlásí, že se vypíná, je záběr na zhasínající se panely počítače. V dálším záběru však panely opět svítí. (7ynek)

Reklama

Reklama