Reklama

Reklama

VOD (1)

Eugene a Cindy tvořili pár, jemuž bylo souzeno spolu zůstat. Ale na maturitním večírku, těsně před tím než se pomilovali, se Eugenovi stala nehoda a skončil v komatu. Po čtyřech letech se z něho probudí a vidí, že jediný, kdo u něj zůstal, je jeho nejlepší kámoš Tucker. Ten mu vysvětlí, že se Cindy odstěhovala a odešla studovat na univerzitu. Eugene se s tím snaží smířit a najde si práci fotografa. Jednou však přiběhne Tucker s novým číslem časopisu Playboye a novinou o Cindy, která teď zdobí jeho stránky jako Miss Březen. Mládenci zjišťují, že se zanedlouho koná výroční párty v sídle časopisu a rozhodnou se, že ji stůj co stůj překazí. Eugen přece musí získat svou holku zpátky! V hlavních rolích americké komedie hrají Trevor Moore a Zach Cregger, kteří ji zároveň i režírovali, spolu s Raquel Alessiovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že už od těch teenagerských komedií neočekávám zázraky, ale tohle už bylo moc. Nesympatická hlavní dvojice jede v dost trapné road movie přes celý státy. Ovšem nejsou to v tom žádný povedený vtipy, jenom je pronásledují naštvaní hasiči a jeden z nich se snad každejch 10 minut posrává. Ne opravdu to není vtipný, hlavně když to ta hlavní dvojice celý i zrežírovala. 1* za ty nasraný hasiče a hezký holky u Hefnera. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Prcičkovská variácia, no na rozdiel od tejto vyvanulej série sa tu našlo zopár solídnejších pasáží a dokonca ani herci neboli úplné polená. Originality to moc nepobralo, stále sa tu variuje rovnaký štýl humoru teenagerských komédii, ale aspoň (väčšinou) nie je trápny a človek pri sledovaní môže celkom fajn vypnúť. Ako jediná zapamätania hodná vec mi ale utkvel iba Craig Robinson aka Horsedick. 5-/10 ()

Reklama

vieriX 

všechny recenze uživatele

A je to tu zas jedna s dalších teenager komedii, ale zase trošičku jiná. Hodně zvracenosti, sexuálních narážek a všeho co tak bezvadně funguje.Komedie se postupně rozjížděla a vše vyvrcholilo ve finále ten černý rapper se střívkem místo penisu naprosto ujeté sem se malém počural smíchy. Úplně na pohodu 3 * ()

candy_daze odpad!

všechny recenze uživatele

Nejnižší, nejtrapnější hromada sr*ček, kterou jsem za poslední dobu viděla. Vážně málokterý film mě dokázal takhle znechutit. Když to vezmu kolem a kolem bez mých citových výlevů, je to podprůměrný film a špatná komedie, která je navíc dementně zahraná. Tomu, kdo napsal scénář mám sto chutí udělat strašlivý, ale opravdu strašlivý věci. Ještě horší možná kamarádovi, kterýžmi tohle vrcholné dílo americké kinematografie podstrčil. ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Classy :) aspoň sme videli, čo sa stane, keď mladší bráška najde Playboy tomu staršiemu. Typické obsadenie teen prasáckej komédie, prasák a panic. Do toho niečo nové (kóma, sex s epileptičkou, a slza na tvári H.Hefnera....) a happy ending. Tie dnešné baby, ach, no nie sú skvelé? Ak majú chlapca v kóme, začnú hoc aj fotiť pre Playboy, aby mu zabezpečili dobré medical treatment. Ach, tá láska...vypnite všetko dobré vo vás, a pozrite si tento tradične netradičný prasácky snímok. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Zlaté maliny - nominácia: Najhorší herec vo vedľajšej úlohe (Hugh M. Hefner). (filip289)

Reklama

Reklama