Reklama

Reklama

Tom a Jerry

  • Slovensko Tom a Jerry (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když se Jerry přestěhuje do luxusního hotelu na Manhattanu, kde právě probíhá svatba století, její zoufalá organizátorka si najme Toma, aby jí pomohl se myšáka zbavit. Hon kocoura a myši vzápětí skoro zničí nejen její kariéru a chystanou svatbu, ale i skoro celý hotel. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (129)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[30%] Prostě ne. Animáče stejně moc nemusím. Jedinou výjimkou je pro mě TOM A JERRY – a to výhradně ty staré krátké díly ze 40 a 50 let!! ;) Tam to mělo na tu dobu úžasnou animaci a hudbu. Zde mi to vykouzlilo trochu úsměv na tváři tak prvních 30 minut a pak už jsem to málem nedodíval do konce. Nemám rád, aby se kreslené či animované záležitosti propojili do světa lidí. Zde to bylo naopak rušivé a ten pohled na lidi a do toho animované zvířata, byl dost divný. Ch.G.Mortez zde byla k nakousnutí, že jsem si představoval, jak jí svlékám. Ale když jsem přestal myslet na svého ptáka, tak mi zde po herecké stránce přišla úplně blbá, až trapná, že jsem musel přivírat oči. Ostatní herci - též nic moc. Takže když se vrátím k oblíbencům jako je TOM a JERRY, tak neříkám, že mě vyloženě zklamali, ale opravdu mě bavili jen tak půl hodiny. Nic nového zde nebylo, což ani kritizovat nechci, prostě už toho bylo natočeno dost. Potěšil mě i pes SPIKE, kterého zde vsunuli a aspoň v jedné scéně jsem se trochu zasmál. Jako, dál to bylo velmi svižné, furt se tu něco dělo, ale mě to už vůbec nezajímalo a nudilo. Prostě bych spíš udělal z tohoto seriál, třeba šestidílný po 20 – 25 minutách. Výsledně s tím spokojen nejsem a radši si budu jako repete pouštět ty staré, krátké epizody a budu happy! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Neskutečně otravný kousek,který nepokrytě vykrádá klasiku bez špetky vlastní invence.Osobně nemám moc rád tuhle kombinaci kresleného a hraného (s čestnou výjimkou Kralíka Rogera) a i když tady ta interakce relativně funguje,je to prostě bída.Děti se sice celkem bavily,ale dospělý divák (i ten který měl/má rád původní kraťasy) bude většinu času trpět...20% ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Tom a Jerry sú jedným z najväčších hrdinov môjho detstva. Ich druhý veľký celovečerný film v reálnom prostredí mal byť predovšetkým oslavou toho, že sú na scéne už viac ako 80 rokov. Miesto toho sme dostali spíš akúsi jednohubku, ktorá síce miestami obsahuje zopár dobrých nápadov (napr. odkazovanie na Batmana), ale dominantne čerpá z riešení a scén, ktoré veľmi dobre poznáme z ich krátkych príbehov/rozprávok. Celý film/príbeh je dosť vypočítateľný, herecké výkony sú dvojdimenzionálne (teraz ani Chloë Grace Moretz nejako výrazne nevyniká). Určitý potenciál sa skrýva ešte vo vedľajších postáv (malý kocúr a Spike), ktoré však nedostanú väčší priestor. Úprimne povediac, nečakal som dych berúci film. Nehovorím, že som nejako extra sklamaný, ale to áno, že tvorcovia by mohli viac rozobrať možnosti, ktoré ponúka New York pre túto neskutočne zábavnú a milú dvojicu. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Asi to není to nejhorší co můžete svým dětem pustit, ale povedeným filmem bych to rozhodně nenazval. Pár gagů se povedlo. Většina byla jen méně vtipná kopie scének ze seriálu. Kupodivu se mi i docela hodně líbila ta animace v kombinaci s reálným světem. Příběhově je to však strašně tupé, málo vtipné, né příliš svižné a k tomu všemu film doplňují z mě neznámého důvodu raperské skladby. Pár jich sice sedí, ale třeba rapující holubi hned na začátku filmu byli naprosto příšerní. Slabé 2* 35% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Legendární myš jménem Jerry a legendární kocour  jménem Tom už spolu leccos legračního zažili a jejich věčně nesváry baví stále. Nic jim nebránilo, aby jejich "kočkomyší" spory dostaly patřičný filmový punc, lépe řečeno na světě je verze, co kombinuje animovaný film s hraným.  A když už jejich stereotypní naháněná odchovala nejednu diváckou generaci, byl vcelku ideální tah dostat myšáka s kocourem do reálného světa, kde se budou kamarádit s mile trhlou Chloe Grace Moretz, načež jejich nepřeberné množství vylomenin spolehlivě pobaví diváckou kategorii do 10 let. Starší ročníky mohou jejich dobrodružství spolehlivě vynechat, neboť  shledají jejich návštěvu v reálném světě naprosto prostoduchou a ryze naivní. Ustálená tvůrčí dvojice scenáristů Michael H.Weber a Scott Neustadter mnoho nápaditého nevymyslela. Dějství zasadila převážně do luxusního hotelu, kde se chystá velkolepá mezinárodní svatba století, do toho se Tom s Jerrym pořád  neúnavně mydlí hlava nehlava, animovanou společnost jim dělají sloni, pávy i buldog. A taky je k vidění Michael Peňa coby relativně vtipný hotelový manažer. Film má poměrně jednotvárný ráz, kupodivu Tim Story se režijně snaží z toho celého udělat snesitelnou zábavu pro celou rodinu. Nejvíce zvětrale působila animace, interakce s živými herci nebyla nikterak oslnivá. Pokud si potrpíte na revoluční techniky v oblasti animace, nezkoušejte na něco takového ani pomyslet. Hotelové dobrodružství Toma a Jerryho jede v zajetých kolejích osvědčené a vděčné rodinné zábavy, staví na vtipech typu "uklouznutí po banánové slupce" a příliš inovativního nenabízí.  A i když myš s kocourem už pamatují za svá dlouhá léta existence hodně naschválů a škodolibých vtípků, než se definitivně odeberou do zvířecího důchodu, užijeme si s nimi nemálo legrace. 6/10 ()

Galerie (47)

Zajímavosti (12)

  • Ve filmu se na okamžik ve scéně, kde číšník předává lahve šampaňského pomocníkovi, objeví známý zpěvák Ozuna v roli pomocníka. (padawan88)

Související novinky

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

27.12.2020

Furiosa, prequel Šíleného Maxe od režiséra George Millera a studia Warner Bros. má oficiálně stanovené datum premiéry. Snímek v hlavní roli s herečkou Anyou Taylor-Joy (Dámský gambit) tak dorazí do… (více)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Reklama

Reklama