Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film přibližuje životy tří mužů, pracujících v jedné majoritní obchodní společnosti. Životy se jim náhle obrátí vzhůru nohama, když na společnost dolehne ekonomická krize a rázem zbankrotuje. Teprve teď si pomalu uvědomují, jak dobře si žili. V hlavních rolích se objeví Ben Affleck, Kevin Costner a Tommy Lee Jones. (F.Sucre)

Videa (3)

Trailer

Recenze (125)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser John Wells /Pohotovost/ natocil len nudny film, ktory navyse v kinach uplne zhorel. Tema manazerov, ktori vdaka hospodarskej krize upadli divaka nudi, hlavne ked vidi, ze brali desta- pripadne stotisicove platy, tak akosi po tomto je divakovi ich filmovy osud ukradnuty. Ben Affleck hral akovzdy hovno a nijako sa teda nepredviedol ani kevin Costner /Tanec S Vlky, The Postman - Posel Budoucnosti/ a ani Tommy Lee Jones /Takovi normalni Zabijaci/. 30 % ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Istým zvrhlým spôsobom sa mi to páčilo, určitým už menej... v každom prípade to hodnotím kladne ak by niekto váhal nad mojím rozsudkom 6-7/10 (som na vážkach, podotýkam som len človek). Dokážem sa vžiť do rôznych situácií, no táto s platom 160 tisíc dolárov ročne je snaď najkrajšia. Všetko bolo fajn, len koniec mi to pokazil... prečo to vždy musí skončiť ako v rozprávke... fuck! ()

Reklama

Mr.Nigga 

všechny recenze uživatele

Hospodářská krize dopadá tvrdě a množství lidí znenadání přichází o práci, aby společnost mohla vykazovat dobrý index a cenu akcií před věřiteli a akcionáři. Třebaže soucit s manažery pobírajícími roční částky, které jiní lidé nevydělají za celý život, se nemusí dostavit ihned a rychlost s jakou přichází o těžce vydřené nemovitosti je poněkud závratná, psychologie postav je na vynikající úrovni. A to se nejedná pouze o manažery, nýbř o každou postavu, která se ve filmu mihne. Herecky perfektně obsazené komorní drama s dobrou atmosférou, hudbou a celkově řemeslně umně zpracovaná není ničím převratná, nudit se ovšem nebudete ani na chvíli. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když panu Dow Jonesovi ochabne index, odsere to partička přeplacených napomádovaných panáků vyohněním. Ach, krokodýli slzy roním, nos kapesníkem odírám a srdce mi to láme, když vidím, jak se ti ubožáci vzdávají svých 42+1, Carrer a co je úplně nejhorší, svých těžce vydřených handicapů na devět jamek!! Země, která má patent na hospodářskou krizi, virtuální peníze a spekulativní zmrdy, se nás tímto filmem snaží dojmout a "uvěřitelně" přesvědčit, jak nějaký frajírek, co vydělával dvanáct let stošedesát litrů ročně v dolarech, je měsíc po propuštění bez auta, baráku a musí chudák dělat přidavače na stavbě!!! WTF? Tohle snad zaplatil odborový svaz vyššího managementu v rámci PR. Až mám chuť jim tam poslat potravinovou pomoc. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Po včerejším filmu o úspěchu je tohle doslova pád na hubu. Kraváťaci, kteří přichází o práci... svým způsobem je to velice uspokojivý pohled. Ben prodává své Porsche (fňuk), Ben se s manželkou a jeho dětmi stěhuje k rodičům (smrk), rozčiluje se, že nedostane místo, nebude hrát golf a neudrží si "standard". Chudák. Jenže právě jeho nechutná arogance a nadutost dělají z MANAŽERŮ vysoce koukatelný a většinu času i uvěřitelný snímek. Tommy Lee Jones v roli správného vedoucího sice jede na neutrál a Chrise Coopera vám možná nebude moc líto, ale sečteno a podtrženo je to hodně dobrý. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts. (MikaelSVK)
  • V USA chtěli diváci při cvičných projekcích zařadit film do kategorie "horory". (Devitka)

Související novinky

Tanec s piráty

Tanec s piráty

20.03.2009

Kevin Costner se chystá opět režírovat. A protože jeho Krajina střelců byla ukázkou víc jak solidní řemeslné práce, není důvod jeho nový film nevyhlížet se zájmem. Obzvlášť, když mu scénář pomáhal… (více)

Reklama

Reklama