Reklama

Reklama

VOD (1)

Kamarád taky rád... Kassie (Jennifer Aniston) je emancipovaná čtyřicítka se smyslem pro humor. Má kariéru, dobrého (byť poněkud neurotického a hypochondrického kamaráda) a sem tam nějakou známost. Biologické hodiny ale nemilosrdně tikají, a tak se Kassie rozhodne mít dítě. A to bez muže, jen s drobnou pomocí dárce spermatu. To se ale kamarádovi Wallymu (Jason Bateman) vůbec nelíbí a udělá záměnu. Pak se jejich cesty na sedm let rozejdou. Při jejich dalším setkání je už přítomen malý, okatý, lehce neurotický rozumbrada Sebastian (Thomas Robinson), který si s Wallym nejen velmi dobře rozumí, ale je mu i podobný. Hádejte, jak to dopadne? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (332)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Ajajajaj...Romanticky ukroucená "komedie" s hrstkou (napočítal jsem tři) vtipných momentů, ňůďo scénářem, sexy Aniston (za ní výsledné dvě hvězdy v hodnocení), nic neříkajícím hudebním doprovodem a po dlouhé době dětským hereckým představitelem, otevírajíc kudlu v kapse, při každém jeho hereckém projevu! ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Od filmov tohto razenia sa nikdy nedajú čakať zázraky. Ale chce to až donebavolajúcu lenivosť a lemplizmus, aby vzniklo v rámci všeobecnej priemernosti romantických komédií niečo až tak podpremierné. Stačilo by dodržovať "osvedčené" postupy a mohlo to dopadnúť aspoň priemerne. Tu sa na to v zásade kašlalo, nacpali sa krásni herci, roztomilé dieťa, komický šéf, srdcervúce romantické pesničky počas nekonečných prestojov v metre a čupením do blba... A začalo sa variť z vody... A nie, čaj z toho nevznikol! ()

Reklama

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá zápletka s idiot plotem, který ale není tak totálně v prdeli jako v některých jiných filmech. Takže si u toho člověk perfektně odpočine. Jason Bateman dokáže film utáhnout a to je dobře, jinak by to byla pořádná porce nepodstatného filmového materiálu. P.S. Klučina je také dost sympatický. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jennifer Aniston mám ráda a filmy, v nichž vystupuje, mi vždy zajistily přinejmenším příjemný zážitek. Není to herečka, která by ztvárňovala náročné a propracované charaktery v syrových dramatech a ani nehraje ve filmech, které by měly nějak extra vysoké hodnocení. Jde převážně o průměrné romantické komedie, které mi však vždy způsobí úsměv na tváři, pobaví mě a jsou ideálními oddechovými snímky. Záměna patří mezi ně. Co na tom, že se jedná o stále stejné postupy, klišé či scénáře? I při tomto se může jednat o příjemný a nenáročný zážitek. Smíchu jsem zde nabyla hodně:) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19miliónovTržby USA $27,779,426 Tržby Celosvetovo $49,830,607Tržby za predaj DVD v USA $6,581,692 //počet predaných kusov 434,263║ Chýba tomu lepšia vyváženosť, lebo ťažko to zaradiť do nejakého žánru, kolíše to medzi rodinnou drámou a komédiou, ináč ako príbeh to nemá zlý ani výber hercov nebol najhorší, možno to chcelo len o niečo šikovnejšieho režiséra, takto len slabší priemer. /45%/ ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • Záměna (Switch) je inspirována povídkou „Baster“ spisovatele Jeffreyho Eugenidese, nositele Pulitzerovy ceny. Poprvé se objevila v magazínu „The New Yorker“ a upoutala pozornost scenáristy Allama Loeba, který se rozhodl téma zpracovat ve scénáři. (Taninaca)
  • Natáčení proběhlo v New Yorku a tvůrci byli nadšeni tím, že se jim podařilo využít městských reálií, které nejsou tak úplně profláknuté. Točilo se na mnoha místech – v Soho, Upper Westside, Williamsburgu, v Central Parku, na Park Avenue, v Chelsea Piers, The Meatpacking District, Midtown Manhattan, v Queens. (Taninaca)

Reklama

Reklama