Reklama

Reklama

Jane Adlerová má tři dospělé děti, prosperující pekařství a přátelský vztah s bývalým manželem Jakem, kterému už odpustila, že ji před deseti lety podváděl s mladší ženou, se kterou se pak oženil. U příležitosti synovy promoce si ex-manželé spolu vyjdou na nevinnou večeři, která se po konzumaci většího množství vína a vzpomínkách na společné soužití změnila na vášnivý sex. Když Jane vystřízliví, uvědomí si jednu úžasnou věc. Právě se svým ex-manželem podvedla tu, s kterou jí byl nevěrný, když ještě byli manželé. O Jane má také zájem bytový architekt Adam, který pro ni navrhuje kuchyň. Protože ve válce a v lásce neplatí žádná pravidla, oba muži se rozhodnou o dámu svého srdce bojovat až do posledního dechu. To vyvolá řadu nečekaných situací, v nichž se ukáže, že ani pokročilejší věk neubírá nic na pošetilosti zamilovaných. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (475)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Božská Meryl, jak já moc tě miluju. Chci vidět další tvé filmy. Zde jsi opět předvedla, že patříš mezi nej herečky. Jen je škoda, že se nám to pořád nějak komplikuje a nemůžeme se poznat:-) Byl to tvůj herecký koncert. Za výkon ti dávám pět hvězd. Pupkatý Baldwin nezklamal a společně s Meryl si užívali sex. Jak já mu to záviděl:-) Malou kaňkou na filmu je herec Steve Martin, kterého opravdu nemám rád, i když zhulenému mu to celkem šlo:-) A představte si, že znám na Vysočině jednoho řidiče linkového autobusu, který vypadá úplně stejně. Oznamuji vám to jen proto, kdyby jste s ním náhodou jely, tak aby vás nenapadlo, žádat ho o podpis:-) Filmu dávám slušné čtyři hvězdy. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Príjemná, totálne neškodná a divácky pohodová komédia o vzťahových a citových peripetiách po štyridsiatke. Streep stále ženská a s charizmou, v kominácii s Baldwinom tvorili príjemné svieže duo a postarali sa o bezstarostnú zábavu, ktorú si možno vychutnať aj keď sa nezaraďujete do ich vekovej kategórie. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Devět dnů před druhým termínem státnic, kdy už mi občanské právo leze na mozek, mi komedie Nějak se to komplikuje náramně sedla. U přítelkyně jsem v den jejího svátku taky uspěl, takže všeobecná spokojenost. Meryl Streep a Alec Baldwin předvádějí oba vynikající výkony, zvláště u Aleca Baldwina si myslím, že takovou roli uvítal, poté co mu v poslední době nabízejí role všelijakých magorů, bláznů a buranů. Steve Martin překvapil civilní a citlivou rolí a John Krasinski mě bavil mnohem víc než v Away we go. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Nabité, svižné, Meryl je boží a Baldwin už není to, co býval, je to spíš tlusťoučký medvídek, ale pořád to do sebe tak zapadá. Rozhodně koukatelná komedie. Ale k příběhu: cožpak nemůžeme udělat chybu? I dvakrát? Už nebude nikdy odpuštěno? Celý film mi v hlavě blikala světélka naděje, aby pak zhasla? Ten konec měl být jakože happy end? Tak to teda bolí.. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Já se stím srát ovšem nebudu. Spoiler: Celý film čumíte jak Streepova dělá nějaký píčoviny, asi už senilita klepe.. ne počkat, asi už senilita dávno vešla do domu. Alec Baldwin tu nikoho při natáčení neodpráskne.. nuda. Steve Martin neni herec, měl jít spíš makat do globusu do skladu a jezdit s paletákem a ty xichty dělat na skladníky. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (18)

  • Meryl Streep požádala univerzitu Vassar College, jestli by se scény z Lukovy promoce mohly natáčet v areálu jejich univerzity, avšak škola toto odmítla a to i přesto, že zde studovala nejen Meryl Streep, ale také její dvě dcery. (jezurka42)
  • Scéna, ve které se Meryl Streep (Jane Adler) koupe ve vaně a Alec Baldwin (Jake Adler) sedí vedle ní, se natáčela několik dní. Herečka ale odmítla být celé hodiny namočená ve vodě, a tak byla do vany umístěna umělohmotná deska, na které byla jen trocha vody a pěna. Meryl Streep tak byla po celou dobu v suchu. (Ernia)
  • Ve scéně, kdy Jane (Meryl Streep) volá její dcera Lauren (Caitlin FitzGerald), je Jane překvapena polibkem od Jakea (Alec Baldwin), a tak místo toho, aby řekla: "Ty jsi ještě v letadle," řekne: "Ty jsi ještě na telefonu". Jednalo se ale o skutečnou reakci Meryl Streep na polibek od Aleca Baldwina. Nancy Meyers totiž Alecovi nařídila, aby Meryl nečekaně políbil, protože chtěla, aby se stalo něco takového, jako bylo toto přeřeknutí. Naštěstí Meryl všechno zvládla a začlenila svou chybu do scény, která tak mohla zůstat ve filmu. (jezurka42)

Reklama

Reklama