Reklama

Reklama

Venkovský prodejce ojetých aut Ben Selleck (James Brolin) chce zachránit svůj desetiletý rodinný podnik před nepřátelským převzetím, na které se již připravuje jeho největší místní rival a brutální konkurent. Zoufalý majitel si proto najme nejslavnějšího akčního reklamního mága Dona "The Goods" Readyho (Jeremy Piven) a jeho žoldnéřský tým všeho schopných specialistů, aby za tři dny prodali více než 200 automobilů. Don Ready převezme vedení Selleckova obchodu, nastartuje svůj tým agresivních prodejců a v rekordním čase za jediný víkend prodá všechna motorová vozidla. Selleckovy nepřátelé zuří, protože přicházejí o lehkou kořist. Jeho úspěchu však nechtějí jen nečinně přihlížet a odpovídají zoufalými protiakcemi. Na jejich mizerné triky je však obchodnický mág Ready dobře připraven a snadno si s nimi poradí. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (51)

Ice123 

všechny recenze uživatele

Zábavná béčková komedie ;) Nějaké hlášky stojí vážně za to. Snad nejlepší scéna je kdy Babs Merrick (Kathryn Hahn) prodává auto (to se musí vidět, nebo spíš hlavně slyšet :D ). Ale jak jsem řekl, je to béčko a je to na něm hodně znát, hlavně na poslední čtvrtině filmu, tam toho k zasmání moc není. 60% ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Goods postupně nabírají na obrátkách, ale až na úžasnou roličku Willa Ferrella nikdy nedosáhnou bodu, kdybyste je mohli považovat za něco víc, než jen průměrnou komedii. Troufám si říci, že bez stávajícího obsazení by byl film naprostým odpadem. Co ho totiž tahá alespoň do průměru jsou právě herci. Jeremy Piven suverénně prodává auta a jeho parťáci mu sebevědomě kryjí záda. Téma nabízí více potenciálu k vyblbnutí, než tvůrci dokázali využít, ale na prázdné, nudné odpoledne se Goods hodí naprosto perfektně. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nič extra. Úplne bežná komédia, pri ktorej sa človek zopár krát zasmeje nad tou stupiditou hlavných protagonistov, ale nič na tom nebolo také výnimočné. Možno akurát ten námet, alebo lepšie povedané, to prostredie v ktorom sa to celé odohrávalo. Niektoré tie predajné triky boli fakt až absurdné, iné boli celkom zábavné, ale v konečnom dôsledku nič z toho nebolo také, že by som sa z chuti zasmial nejako veľmi. Takže skôr mierne podpriemerné, no nebolo to úplne márne. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Jeremy Piven je jeden z největších sympaťáků pod hollywoodskou střechou, společně se starými známými herci snad ze všech ujetých komedií posledních dvou let vytvořili další megaujeťárnu, tentokrát o autobazaru. Samostatné vtipy jsou více než dobré a párkrát se opravdu zasmějete, Will Ferrel zde svojí miniroli zvládl uplně na jedničku, ale celkově to celé nějakým divným způsobem nedrží pohromadě. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Tohle je pěkná nuda, nevim, možná jsem se přece jenom asi dvakrát uchechtl!! Jeremi Piven na mě působil celou dobu jako by se nutil do každýho vtipu, nebyla v tom žádná přirozenost, za to Will Ferrell ( malá role, pozor!! ), David Koechner, Ed Helms, Kathryn Hahn jsou prostě v pohodě a hrajou vše bez přetvářky, prostě jsou a existujou a nejsou jen vymyšlení, ale bohužel nikdoo z nich nemá hlavní roli!! Jednou větou: ... přitom nápad by tady byl, šáde!! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Bandita je Pontiac Firebird Trans Am ročník 1977. Jak zazní i ve filmu, je tento automobil navždy spjatý s automobilovou filmovou klasikou Polda a bandita (1977). (Adrai)

Reklama

Reklama