Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (220)

heyda 

všechny recenze uživatele

Průměrný romantický film s několika dojemnými momenty, které na mě až tolik nezapůsobily. Naopak velmi mile mě překvapil herecký výkon malého Bobbyho Colemana. Liam Hemsworth je fakt šílenej slizoun, ale ke konci jsem si na ten jeho hezounskej ksicht i zvykl, takže bez problému. Líbil se mi docela scénář, jediná špatně napsaná postava je bohužel Miley Cyrus, jejíž chování je hodně zcestný. Hudba mě kupodivu moc nenadchla, některé písničky mě dokonce i otravovaly. Když to vezmu komplexně, tak mi z toho vychází čistý průměr. 50% ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

66% na kontě? To mi přijde sakra málo, protože tohle byl jeden z nejlepších romantických filmů, co jsem viděl. Ano, bylo tam spoustu klišé a scén, kdy další průběh bylo velmi lehké odhadnout. Jenomže na ten film se fakt dobře koukalo. Měl povedený námět, scénář, zajímavou hlavní hrdinku se zvláštním chraplavým hlasem a hudební stránka byla taky perfektní (dobrá práce, Aarone Zigmane - hudba). Navíc herec Greg Kinnear (táta Ronnie) zahrál svojí roli opravdu dobře a věřím, že jeho osud v závěru dojal nemálo žen. Tleskám a děkuji režisérce za krásný filmový zážitek. 80% (with J.) ()

Reklama

marvan 

všechny recenze uživatele

Autor knižní předlohy Nicolas Sparks je zdatný pokračovatel tradice červené knihovny. Sparksova obliba spočívá v autorově schopnosti recyklovat a inovovat romantickou veteš natolik citlivě, že se výsledek často blíží serióznímu melodramatu. Nejlépe se zatím podařilo filmově zprostředkovat Sparksovy schopnosti Nicku Cassavetesovi v Notebooku. V Poslední písni výše zmíněná romantická veteš až příliš vystrkuje růžky a příliš bezohledně ždímá emoce. Je škoda, že větší prostor nedostala postava sexy opotřebovaného taťky Grega Kinneara. Naopak dětská rádoby hvězda Miley Cyrus je snad tou největší slabinou filmu. Přestože si Miley Cyrus stále užívá doznívající status dětské hvězdy, její lolitkovsky dráždivé půvaby věkem zhrubly a o to citelněji vyniká absence hereckého talentu. ()

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná hrůzostrašná příšernost. Drtivá většina filmů zoufale nedokáže překvapit a drží se zažitých postupů a schémat, zde se mi však téměř zvedal kufr. Nucené prázdniny rebelky u nenáviděného otce, trocha ochranářství přírody, románek s místním beach boyem, rebelčina přeměna, konfrontace s bohatými rodiči plážového hejska, tragická nemoc rebelčina otce atd atd. Děs, běs, hrůza... 0% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Až na přihlouplý a věčně nafučený výraz Miley Cyrus jsem si film užila. Bylo tu ale několik hodně naivních a přehnaných scén, které mě už pomale přestávají bavit. Děj je hodně předvídatelný, ale tvůrci opět vsadili na jistotu. Musím přiznat, že mám Miley už docela okoukanou a příště ji raději uvidím zase v něčem na způsob Hannah Montana. Její obsazení v tomhle filmu mě docela zarazilo, protože pak nechápu, kdo je cílovou skupinou. Film se tváří trochu jako teenage romantika, ale na desetiletou dívku může být dramatická část až moc. Zatleskat stejně musím..Greg Kinnear hrál totiž víc než dobře. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)

Reklama

Reklama