Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Aliance Seveřanů, Divokých, Dothraků a Neposkvrněných na Winterfellu brání Sedm království proti vpádu Bílých chodců. Daenerys a Jon se utkají s Nočním králem ve vzdušném dračím souboji. Snaha Nočního krále zničit Tříokého havrana dospěje k překvapivému rozuzlení. (DavidWark)

Videa (2)

Trailer

Recenze (358)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodinu se díváte na bitvu co Vás od druhé třetiny nudí, protože nemá častokrát logiku, hlavní postavy se tam objevují, ale Vám je to pomale fuk a na konci příjde jediná věc co trochu zvýší hodnotu dílu, ale když si vzpomenete co tomu předcházelo v těch posledních 60minutách, tak se jen narychlo pousmějete v jednom koutku úst a opět vás zalije lehké zklamání. ... Leč hláška "Protect the retreat" od Šedého červa mě opravdu ohromila, ale opět to nevydrželo moc dlouho... ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bitva měla dobré provedení, dost jsem si ji užil. Od začátku do konce jsem ji sledoval se ztajeným dechem, zde tvůrci odvedli velmi dobrou práci. Ani tak nebylo potřeba mnoha monologů. Některé momenty člověk očekával. Jiné ne. A jak už je v této sérii zvyklý, stále čekal, kdy dojde ke zvratu. Ten byl nakonec nějak jednoduchý. Byť jsem to nečekal. Zároveň nemám úplně přehled, s kým jsme se rozloučili. O někom vím, ale u pár lidí si nejsem jistý. A navíc mi bude nějakou dobu trvat, než obsah vstřebám. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nakonec za čtyři slunce, ale nenechte se mýlit. Na kvality tohoto seriálu jde o průser. Průser o to větší, že mělo jít o jednu z nejpamátnějších bitev i epizod seriálu, protože zde došlo k vyvrcholení už od první série ukázané zápletky. Obrovská dechberoucí bitva to skutečně je. Jen je většinou moc špatně vidět a kolikrát je tak nepřehledná, že jsem měl co dělat abych se v tom chaosu neztratil. Ale ok beru to, že bitva takových rozměrů prostě chaos je. Oproti tomu mě mrzelo, že celá skoro devadesáti minutová epizoda byla jen a pouze efektem bez hlubších emocí, které jsem si na tomto seriálu tak oblíbil. Zde smrt nebyla jen smrtí, opravdu bolela. Tento díl jakoby najednou na zcela zapomněl. Co nejvíce mě ale s...e je fakt, že se seriál definitivně vykašlal na snahu o realističnost ve fantasy světě. Tuto bitvu prostě !POZOR MOŽNÝ SPOILER! neměla jistá strana prohrát tou cestou, kterou prohrála, protože dle logiky prvních sérií měla veškeré trumfy v rukou a tento moment překvapení naprosto do celku G. R. R. Martina nezapadá. !KONEC MOŽNÉHO SPOILERU! To mě nejvíce mrzí a je to i důvod, proč jsem šel s hodnocením tak dolu. Byla to vskutku epická, špatně nasvícená bitva s nechtěným vyvrcholením. To je myslím trefné shrnutí. Opravdu mě to bolelo, a to jsme u kvality čtyř hvězd. Inu, hold to tak je. 75% ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bitva, kterou předtím ještě nikdo neviděl. A neviděl ji ani tady, protože většina je zahalená v prachu a přehnané tmě. A to jsem koukal na originál na HBO. Úvod bitvy je napínavý, atmosférický, doplněný parádní hudbou. Pak ale začnou hlavní postavy přežívat i vlastní smrt, konec to vysloveně dojebal. Arya má očividně Ant-Manův oblek. ()

Sharlay 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje metaforický SPOILER! Představte si seriál, který mapuje druhou světovou válku, ovšem s tím, že nevíte, jak to celé dopadne. Roky 1933 až 1938 budou pokryty sedmi řadami o celkovém počtu 67 dílů. Pak přijde poslední série, kdy v prvních dvou dílech budou Němci obsazovat Sudety, z čehož nic neuvidíte, a ve třetím díle dojde k jednodennímu útoku na Polsko, v jehož závěru na Hitlera někdo spáchá úspěšný atentát. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení Bitvy o Zimohrad zabralo štábu se 750 lidmi v nepříznivých podmínkách celých 11 týdnů. Točilo se pouze v noci, v teplotách pod nulou s častým deštěm nebo sněžením. (Geralt z Rivie)
  • Jedná se o nejdelší epizodu ze série Hry o trůny.
    (asdfasdf)
  • Epizoda stála cca 15 milionů amerických dolarů. (asdfasdf)

Související novinky

Hra o trůny dostane dvě další série

Hra o trůny dostane dvě další série

01.04.2020

Od konce osmé řady seriálu Hra o trůny už uběhlo několik měsíců, nespokojenost fanoušků ale byla po finále tak velká, že to jeho tvůrci schytávají na sítích dodnes. A zatímco David Benioff a D. B.… (více)

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

17.07.2019

Nominace na ceny Emmy 2019 byly včera oznámeny a kabelovka HBO se po loňském roce, kdy ji Netflix v celkovém počtu nominací předběhl, opět ujímá trůnu. A lví podíl na tom má pochopitelně závěrečná… (více)

Reklama

Reklama