Reklama

Reklama

Volejte Novu

(pořad)
Talk-show
Česko, 2003, 20 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Monika Valentová, Lucie Borhyová, Rey Koranteng, Karel Voříšek, Markéta Fialová, Renáta Czadernová, Pavel Dumbrovský, Pavel Svoboda, Michaela Ochotská (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní pořad VOLEJTE NOVU, který nahradil původní VOLEJTE ŘEDITELI, už od roku 2003 přináší novinky a zajímavosti z televizního kanálu Nova. Průběžně jsou do vysílání také pouštěny záznamy telefonických otázek, na které moderátor odpovídá. (ČSFD)

Recenze (118)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Volejte řediteli mělo šťávu, protože nám Železný říkal, co si máme myslet a proč se vlastně dívat na tak ubohou televizní stanici, ale pořad Volejte Novu nemá v sobě tak silný element a tudíž je to jen takový nezajímavý reklamní blok plný křečovitého lhaní o neskutečně megamonstrozní sledovanosti kdejaké nudné peachoviny. ()

Deleah odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad plný samochvály a dementních dotazů. Zrovna nedávno jsem se v inkriminovanou dobu vyskytla před televizí. Dovolala se jim tam nějaká paní a bezelstně se zeptala jestli si může Voyo pustit i na notebooku nebo jestli to jde jenom na počítači. Já hnila. Se znechuceným ,,To si ze mě dělají prdel" jsem to vypla a zbytek dne strávila přemítáním o genocidě blbců. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Když jsem ještě sledoval program na nově, byla to pro mě vynikající věc. Vždycky v sobotu hezky při obědě (Buď jsem se díval nebo jen poslouchal). Dozvěděl jsem se, jakej bude večer film, popřípadě různé zajímavosti. Nikdy by mě nenapadlo tam zavolat, ale rád jsem poslouchal dotazy od ostatních...trubek. Většinou nic moc, ale občas jsem se něco kloudného dozvěděl, pokud to neřekli blbě. Dodnes mi leží v hlavě, že řekli, že si titulní píseň nazpívali protagonisté z Dva a půl chlapa sami, což je samozřejmě blbost. Teď už na to kašlu, nemá to pro mě význam...50% ()

The_God odpad!

všechny recenze uživatele

Občas se mi stane, že tenhle pořad vidím, když o víkendu navštívím mámu a při poslouchání mám pocit, že lidi mají jen dva problémy - kolik dílů má ten který nekonečný seriál a kdo koho hraje. Přitom by na to stačila jedna odpověď: "Naučte se číst, debilové!" Pak se pustí ukázky k filmům, které se budou během příštích sedmi dní vysílat, prozradí se postavy, zápletka a konec filmu a pak řeknou "..a jak to dopadne se dozvíte tehdy a tehdy v osm večer." ()

ajne odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je boží :-D Nejlepší je, když volají a píší diváci, tam je to totiž vidět inteligenční úroveň diváků Novy...potom jak je svých superpropadáků dělají naoko skvělé a milované pořady + tlupa totálních hereckých nul, které Nova prezentuje jako kdyby měli nejméně šest Oskarů... Pokud to chcete Volejte Novu brát jako vtip, tak je to 5 z 5 hvězdiček, ale jelikož to Nova myslí vážně, budu i já vážný...odpad! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama