Reklama

Reklama

Mizerové navždy

  • USA Bad Boys for Life (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (600)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Z outsidera se nakonec vyklubal lednový Hit, po finanční i kritické stránce a Bad Boys 3 jsou definitivně nejlepším dílem celé Trilogie a krásný rozjezd roku 2020. Will Smith je zpět v parádní formě a Martin Lawrence sice pořádně břibral, ale humor mu jde opět skvěle. Bál jsem se, že bez M. Baye nebude mít akce říz, ale Adil El Arbi a Bilall Fallah jsou v akčních scénách velmi sebevědomí a ambiciózní, čemuž pomáhá i parádní kamera, velká porce násilí a dostatek zajímavých nápadů. Povedli se i záporáci, především mnou neznámý Jacob Scipio odváděl solidní práci a jeho matka v podání Kate del Castillo se také povedla. Pochválit musím i hudbu a velmi rychlé tempo, kde akce střídá humor a není čas sledovat ani hodinky, natož přemýšlet. Skvělá zábava, která má styl i švih. 8/10. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Nečekané příjemné překvapení. Smith a Lawrence jsou (pořád) bezva duo a kupodivu funguje (většinou) i vše ostatní - hlavně tedy akce a humor. Vizuálně je to prakticky k nerozeznání od prvních spoluprací Bruckheimera s Bayem, takže nás absence druhého jmenovaného nemusí skoro vůbec mrzet (maximálně v případě velkých akčních scén, které by Bay dotáhl do ještě větších extrémů). Pokud máte rádi první dva díly (nebo i jen jeden z nich) a žánr akčních buddy movies obecně, o návštěvě kina nemá smysl dlouze váhat. 70 % ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jako rozhodne prijemny prekvapeni, navrat po takovy dobe a zmena rezisera, to smrdelo pruserem, ale Arbi a Fallah to ustali se cti. Pribehove se sice nejedna o nic extra, i kdyz tu je par necekanejch scen a zvratu, z nich minimalne jeden uz je krapet pritazenej za vlasy, ale nema smysl nad tim moc premejslet. Hlavni dvojka porad funguje na jednicku, i kdyz mi prislo, ze misto citovatelnejch hlasek se jejich vzajemny postuchovani smrsklo na vole, pico, ses poral, neser a podobne. Taky uz se na nich zacina projevovat vek, Smith misty vypada lehce znavene a Lawrence misty jak lehce prifouklej gumovej panak, ale nastesti se jim akce furt da verit. Ta je misty napadita, par scen je fakt paradnich, ale k Bayovo vizualnimu citeni to ma precijen daleko, me to spis pripominalo treba takovyho Fuquu a to i misty docela velkou drsnosti filmu, kde se pro nejakyho toho rozstrilenyho srace a litry krve nejde daleko. Ale celkove by to chtelo akce trochu precijen pridat, i kdyz i tak film nezacne nudit, coz je hlavne zasluhou hlavni dvojky. Takze ve vysledku vlastne spokojenost, ale na dvojku to fakt nema. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No vida. Nakonec se z toho zcela nečekaně vyklubal nejlepší díl této trilogie. Bombastickou a velkolepou akci ve stylu režiséra předchozích dílu zde sice nečekejte, přeci jenom ten skromnější rozpočet je tu znát, ale to zase tolik nevadí. Hlavně to je příjemná stará škola, co si na nic nehraje a oba dva hrdinové si návrat do svých rolí užívají plnými doušky. Chemie tady opravdu funguje víc než v předchozích dílech, které byli jenom vesměs nahláškované zábavné jízdy. Tohle je temnejší a dospělejší a po čertech dobře to funguje.80% ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Ikonická buddy série "Smrtonosná zbraň" se ve svém stařeckém srazu po letech alias čtvrtém díle vydala cestou sitcomu, neboli televizního žánru pro střední generaci. "Mizerové" s o dekádu ještě staršími protagonisty jdou rovnou cestou hlavního seniorského žánru soap opery. Ale na druhou stranu si jsou toho plně vědomi, což filmu přidává potřebnou nadsázku. A na druhou stranu paradoxně právě přemrštěné telenovelové momenty kýčovitého melodramatu zůstanou v paměti déle než snaživě realizované akční sekvence, kterým nohy podráží potřeba digitálně naklíčovat nemohoucí hvězdy do sekvencí s fyzicky zdatnou omladinou. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (19)

  • Natáčení bylo zahájeno 14. ledna 2019 v centru Atlanty v Georgii, skončilo 7. června v Miami na Floridě. (SONY_)

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama