Reklama

Reklama

Každý rok se musí dostat k dětem po celém světě velikonoční nadílka. A právě od toho tu jsou Velikonoční zajíci. Titul Velikonočního zajíce se dědí z generace na generaci a pro každého z nich by měla být velká čest se jím stát. Avšak to neplatí pro mladého Zajdu, kterého více než roznášení velikonoční výslužky zajímá hra na bicí. Touží se stát bubeníkem v kapele a hrát na koncertech po celém světě. To si ale vůbec nepřeje jeho otec, Seňor Zajíc, který bere své povinnosti velice vážně a chce, aby jeho funkci co nejdříve převzal Zajda. Po jedné ze společných hádek se Zajda rozhodne utéci do Los Angeles, kde hodlá hudebně prorazit. Místo toho ale narazí. Narazí na přední nárazník automobilu, který řídí Fred. To je nezodpovědný flákač jako Zajda, liší se od něj snad jen tím, že je člověk. Protože srážku mezi Zajdou a autem vyhrálo auto, musí se Fred o zraněného chlupáče postarat, dokud se plně nezotaví. Za tenhle dobrý skutek bude po zásluze potrestán, protože jeho život se v tu chvíli promění v sérii katastrof. (TV Nova)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (171)

Koda 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle filmek je pro Velikonoce jak dělaný a prakticky znám opravdu málo filmů, které se zaměřují výhradně na Velikonoce. Vždycky, když jsou Velikonoce, tak si tenhle film pustím a bavím se u toho, ačkoliv je to s prominutím film na palici. Uznejte, koho by napadlo, aby byl člověk zaměstnaný jako poslíček, respektive velikonoční zajda, nebo aby z ničeho nic zajda kadil sladkosti a kamarádka Freda to spolkla. To vážně dostávám k velikonocům trus? Fred O'Hare se opravdu chová jak děcko, ale zase na druhou stranu by bez něho nebyl tak zábavný film. Co se týče děje, jako takového tak to nebylo tak hrozné, film mě bavil, jsou tam vtipné scénky včetně dospělejšího tématu viz. Playboye,+ když se zmínil Zajda, že je zajíček i nesmírně sexy. Tvůrci si opravdu dali práci a ten Zajda se jim opravdu povedl, je hrozně roztomilý. James Marsden si myslím hodně vyblbnul s tímhle filmem a jde to znát. Bohužel musím zmínit, že česká verze písničky I Want a Candy je hodně falešná a zkazilo mi to zážitek a ten Michal Holán, ačkoliv je to výborný dabér si myslím je úplně všude a zde se mi líbil více slovenský dabing. Nakonec něco pozitivního - Ten Zajda opravdu s těmi bubny válí! :) ()

sarfian 

všechny recenze uživatele

Čo tí američania ešte nevymyslia? Rozprávka velkonočného zajaca až moc okato pripomína Santa Clausa a jeho severný pól nahrádza velkonočný ostrov. To ako vážne v amerike na velkú noc nosí vajíčka Velkonočný zajac? No nevadí zase som o niečo múdrejší. Beriem to ako fantasy a nie ako rozprávku okopírovaného santa clausa, lebo by som to poslal rovno do odpadu. Ale ako samotný film, ak nemyslíme na príbeh ktorý je celý taký divný, je to slabý skoropriemer zo zlými hereckými výkonmi. Trošku to celé ako tak drží nad vodou ten zajac inak by to bolo omnoho horšie. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už mi pomalu ale jistě táhne na čtyřicet a jsem rád, že za mého dětství byly pohádky skutečně pohádkami, na které se dalo dívat, animované kousky rovněž měli své kouzlo a i jejich hrdinové se stali pro mnohé vzory, režiséři a scénáristé tvořili velmi kvalitní filmy/zápletky – dneska člověk jen tupě zírá na polovinu filmů, které mají neskutečné rozpočty, nejmodernější triky, stupidní scénář a debilní postavy (samozřejmě existuje i řada kvalitních kousků). Tenhle však mezi ně rozhodně nepatří. Velikonoce jsou za rohem a tenhle příběh o zajícovi byl tak stupidní a blbý, že jsem nevěřícně kroutil hlavou. Srandovní rodinný film…? Ty vole kde? To už děckám člověk raději pustí Krtečka, Toma a Jerryho, Rychlou rotu a jim podobné, než tyhle sračky… ()

guri 

všechny recenze uživatele

Jednym slovom - des! Takto zufalu kombinaciu hraneho a animovaneho filmu som snad este nevidel. A takeho nesympatickeho zajaca uz vobec nie. V spojitosti s krcovitym Marsdenom a absolutne nudnym dejom vzniklo cosi, co mi z hlavy (nastastie) vyfuci neskutocne rychlo a zostane len pachut nepodarenej zajaciny. Pri Hop plati zhodou okolnosti to iste ako pri Pirani 3DD - ak jeho najsvetlejsim momentom je Hasselhoff, tak s filmom musi byt nieco velmi zle... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ale tak proč ne. Jasně, je to strašná kravina, ale dívat se na to celkem dalo, párkrát jsem se i zasmál (což je celkem úspěch, existuje dost animáků, kde jsem se ani jednou nepousmál a strašně jsem se u nich nudil) a na rozdíl od většiny uživatelů mi Hop nebyl nesympatický. Ano, je to sobec a manipulativní hovado, ale tam uvnitř zas takový nebyl... Celkem vtipný, že zrovna u tohohle filmu charakterizuji postavu. Tak jako tak je Hop sympatičtější, než libovolný z Chipmunků nebo otravné rodiny Croodsových... Znova už bych si to nepustil, ale na jedno zhlédnutí to špatné nebylo. Jen těch písniček bylo teda přehršel... Slabé 3* ()

Galerie (67)

Zajímavosti (5)

  • Pred premiérou rozpútali tvorcovia veľkú reklamnú kampaň - na trh sa dostala aj videohra Hop a päť kníh inšpirovaných filmom. [Zdroj: FilmMax] (ash99)
  • Garda velikonočního zajíčka „Růžové barety“ používá ve filmu k vystopování zajíčka Hopa mobily se znakem mrkve. Jde o parodii na iPhone od firmy Apple, která má ve znaku nakousnuté jablko. (TwoFace)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama