Reklama

Reklama

Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu! A to vůbec nebude snadné, vezmeme-li v potaz, že tam na něj čekají zarostlí pihovatí blbečci, zákeřní surovci, plesnivý sýr a jaderné vši! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Derek 

všechny recenze uživatele

taketo filmi boli kedysi pychou ceskej produkcie pre deti, ale momentalne su im dari v severskych a americkych filmovych studiach... nie je to nic kvoli comu by sa menily historicke knihy, ale deti to urcite potesi a mna ako dospelaka to nerozculovalo ale prijemne a nostalgicky pobavilo... vacsinou ide o nezavysle scenky poskladane do kopy tociace sa okolo hlavnej postavy grega (najmenej sympaticka postava filmu, egocentricky idiot ktoreho treba prefackat... o dost lepsi je robert capron ako jeho najlepsi priatel rowley a hlavne chloe moretz, ktorej je na skodu dost malo), ale vdaka dobrej rezii thora freudenthala (ktory predtym nakrutil hotel pre psy, ktory sa mi tiez dost pacil) vobec nenudi a obcas dokonca prekvapy i humor urceny rozhodne pre dospelych (hlavne vyber hlavnej ulohy do muzikalu wizard of oz a jej volba piesne)... ()

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

I was a bit of a troublemaker - Im tired of being friends - Just regular summer stuff - Hes going to get to the end of Twisted Lizard 2 this summer - Why dont you write down your phone number too? - Frient, kiss of death - Im the laugh ingest laugher that ever laughed - You need to get to Gregs LEVEL and really engage with him (a to je co, psycholožka) - Find an activity you both enjoy - What Greg needs is a role model - Someone he can look up to - Be the father you wish your father had been - Quality time together - Readin is fun. Lets share the books - CLASSICS. Something to stimulate your minds - Lets get this party started! Oh yeah! - Civil War reenactments - Bunch of wrown man dressed as soldiers running around in muddy fields - I had the honor of being bugle boy - PLAYING BADLY - Ty dlouhý statický záběr - And you didnt think maybe you should tell me that? - Improve our summer - Yes! I mean oops - I could give you a few pointers - Ppl have expectations. Everything has to be perfect - Now move it or lose it - Im more than indoor person - Theres no guest for the gust - Two orders of fries, vanilla shake extra thick and anything with bacon on it - I told him to keep low profile. I didnt want to get fired from my fake job - What am I a guidebook? Come back when you are drowning - Theres no need to be mean - Listen shrimp, the only reason Im here in this ridiculous outfit, is to get CREDIT for my college application. So bounce - You are too funny - I love you because… - We like to share, its more fun that way - Scary rides, Cranium Shaker - No way. Way - Scream their heads off - They are disappointed in me. Better than getting punished - Things are getting complicated - Things are started get complicate ?? - I dont know, whats different, but this roasbeef is unbeliefable - Chefs secret - To sou prasata - The sacred bond of your frindship is broken - Ten se mi líbí - Jeho filosofie zachranuje celou tudle blbost - Im using so many identities, Im haveing trouble keeping track of them - It cant be happening - Listen, midgets, stay out of my eye-line - Shes into drama - Im in pieces, baby, fix me - Shake me till you wake me - Go for it (nejlepší scena z celýho filmu) - Laine MacNeil - Payton List - Mužete mi říct, ve který vedlejší roli byla Chloe? ()

Reklama

Dharter 

všechny recenze uživatele

Tvůrci mají opravdu štěstí, že si do filmu natáhli moji oblíbenou Chloe, jinak bych totiž tenhle film nikdy dobrovolně neviděl. Samozřejmě, že se nejedná o silně primitivní film, ale prostě jsou v ději fragmenty, se kterými nejsem spokojen. Chloe to tedy zachraňuje. Co vůbec měl znázorňovat ten plesnivý sýr? (jenom taková soukromá otázka, na kterou nečekám odpověď); Prezervativ? ❌ ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Ono to není špatné, ale až na Angie, a to především díky Chloe, se mi všechny hlavní charaktery v průběhu filmu zajedli a zprotivili. Kouká se na to dobře, ale když člověk na konci s nikým nesympatizuje, tak je to jaksi špatně, alespoň v rámci tohohle žánru. Jinak tam padají trefné či vtipné hlášky, sem tam nějaký povedený gag, ale ve výsledku je to film, co bohužel zapadne, protože se jeho poselství, nároky na diváka a to, co divákovi nabízí, míjí s majoritními skupinami a hodně lidí prostě bude mít pocit, že tam něco skřípe. Ale jinak je to nenáročný film, taková pohodička na sobotní odpoledne. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Tento snímek bych nazval fekálním filmem pro děti, který se nebojí zajít až za hranu nechutnosti. Nenastala jediná opravdu hluchá chvíle, pořád se něco dělo a příběh jen lehce moralisticky naznačil, že je někdy lepší být sám sebou, než se za každou cenu snažit být někým jiným a zažít akorát pravý opak. Prvně, co jsem film viděl, se mi docela líbil. Podruhé nemůžu, než udělit plné hodnocení. Knihy nečtu, ale tuto filmovou sérii zkrátka zbožňuju! 95% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Trvalo hodinu a pol sfilmovať scénu, kde Colin prinesie Rowleymu zmrzlinu. V telocvični bolo také teplo, že sa zmrzlina rýchlo topila. (megajalec)
  • Keď sa tvorcovia rozhodovali, kde natočiť film, hľadali "perfektné americké mesto." Našli ho nakoniec v Kanade. (megajalec)
  • Mezi původní literární předlohou a snímkem je možné zaznamenat několik rozdílů. Například postava Angie Steadman (Chloë Grace Moretz) se v knize vůbec neobjevuje. (stepnicka)

Reklama

Reklama