Reklama

Reklama

Obsahy(1)

ČT24 rozjíždí první komplexně interaktivní pořad Hyde park. Každý den budete mít možnost říct živě do vysílání, co si myslíte o dění v Česku i v zahraničí. Hlavní aktér dne usedne ve studiu nejen proti moderátorovi, ale bude vystaven názorové palbě vás diváků – stanou se tak z vás spolutvůrci pořadu. K tomu chceme využít nejen živé telefonáty a zasílání SMS zpráv, ale moderní komunikaci přes sociální sítě, jako jsou Facebook a Twitter. A posílat můžete i videodotazy – přes portál YouTube. Další oponenty vyhledá náš tým – a zapojí se do vysílání z terénu – v přímých přenosech z měst i vesnic. Moderují Daniel Takáč a Pavlína Kvapilová, dva pátky v měsíci obstará Jaromír Bosák se sportovním speciálem. První opravdu interaktivní pořad v Česku: od 4. ledna každý všední den po osmé večer na ČT24. (Česká televize)

(více)

Recenze (112)

XdanteX 

všechny recenze uživatele

jediný rušivý element je v tomhle pořadu Barbora Kroužková. Ačkoliv je člověk na její straně názorově....její "veřejnoprávní" vystupování a gestapácké praktiky (pardon) neskutečně zhazují výpovědní hodnotu naprosté většiny dílů ve kterých vystupuje. Dolanský měl v začátcích taky svoje chybky, ale naučil se to korigovat. V míře jaké se ta vyslovená agresivní neutrálnost, ať už na jednu nebo na druhou stranu, vyskytuje u Kroužkové to je proti tomu Dolanský ve svých začátcích slabý čaj... ()

Redix 

všechny recenze uživatele

Tohle by byl dobrej pořad ale blbý je že je to divácký pořad a otázek je prostě žalostně málo. Přitom na FB, Twitru a jinejch stránkách je otázek velmi hodně. Moderátoři to ale ignorují a vybírají podle nich nejlepší kusy který jsou ve většině případů naprosto debilní dotazy a akorát zdržují celý pořad. ()

Reklama

klima777 

všechny recenze uživatele

Hodně záleží na osobnosti hosta. Rovněž pak na tom, zda pan Takáč zrovna nemá "své dny" [někdy se totiž chová zcela neadekvátně: směsice podlézavosti, agresivity (často dané neznalostí) a dětinskosti (IMHO) připomíná M. Jílkovou]. Nicméně u večeře se takový typ pořadu snese (domácí žvýkání, tentokrát interaktivní). ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Pořadu jsem přišla na chuť nedávno a stále si zachovává svou kvalitu. Sice se vyhýbám dílům, které moderuje D. Takáč, protože mě svým ideologicko-nemastným-neslaným stylem irituje nebo uspává, ale někdy to zachrání jeho hosté, příp. dotazující se diváci (často přes jeho aktivní odpor). P. Kvapilová je jiný kafe, vnímavá a empatická, dokáže rozproudit i nevalného hosta. Telefonáty do živého vysílání mi občas dost vadí, zejména když se divák snaží povyprávět o svém životopise do 3. kolena, hovoří rozvláčně nebo mimo téma. Naproti tomu otázky z éteru bývají velmi dobré. Poslední, kdo mě velmi zaujal, byla Alžběta Jungrová, fotografka a pravnučka F. Peroutky, která velmi poutavě hovořila o své náročné práci v zemích, které se zmítají ve válečných či politických konfliktech. ()

baribal 

všechny recenze uživatele

Výborný projekt Čétéčka. Jediné výhrady bych měl k častému vybírání politických hostů, kteří občas postrádají zajímavost, když politika vidíte v Otázkách Václava Moravce a hned v Hyde Parku, tak HP radši vypnete. Problém, který neovlivním jsou dotazy přes skype, telefon a přes přímé vstupy. Stačilo by větší množství zajímavých a exkluzivnějších hostů a Hyde Park by měl daleko větší sledovanost. Taky musím podotknout, že nejsem televizní divák, ale více internetový. Mám na mysli, že si HP radši pustim na internetu ze záznamu. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Česká televize dne 20. listopadu 2012 pozastavila divácké hlasování o sympatiích a antipatiích k hostům pořadu, jelikož se jí nepodařilo zajistit jeho nezmanipulovatelnost. Na možnost zmanipulování upozornil programátor Michal Škop, kterému se to několikrát povedlo zpětně v archivu pořadu. Česká televize s ním začala spolupracovat. (JoranProvenzano)
  • Jedná se o první komplexně interaktivní pořad ČT 24. (Kmotr76)

Reklama

Reklama