Reklama

Reklama

Příliš tvrdý

  • USA Tough Enough (více)

Obsahy(1)

Art Long se cítí být muzikantem. Je mu dvacet devět a stále se snaží prosadit hraním po barech. Manželka Caroline má pro jeho muziku pochopení, ale jen jako pro koníčka. Chce, aby si Art uvědomil, že mají syna Christophera a musejí platit účty. Po jednom neúspěšném vystoupení se pohádají a Art odjede za rodiči odmítnout práci, kterou mu otec sehnal. Přihlásí se do soutěže o největšího drsňáka, kde může vyhrát pět tisíc dolarů. Zaplatil by za ně účty a věnoval se jen muzice. Proboxuje se až do finále a stane se drsňákem Texasu. Pořadatel soutěže James Neese chce, aby jel do Detroitu a boxoval o titul drsňáka Ameriky s výhrou sto tisíc dolarů. Arta přesvědčí až vidina vystoupení v celonárodní televizi, které mu Neese za účast v detroitské soutěži slíbí… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

opicee5 

všechny recenze uživatele

Toto opravdu není boxerský film protože to nemělo s boxem nic společného.Bohužel na konci jsem musel uznat že film mi vůbec nic nedal a nechápal jsem motivaci Denise,jít se řezat do ringu.Prostě mi to v celku přišlo celé o ničem ale parkrát jsem se zasmál.Je to na dvě a půl hvězdy ale ty tu nejsou,takže necháme za tři. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tak co si budem nalhávat, "Tough Enough" je klišé srajda bez sebemenšího prvku překvapení: boxer/outsider se probije vymlácenýma makovicema až na vítězný vrchol - "Bored Enough" je přesnější název. Jedinou motivací ke sledování byl Dennis Quaid, sice ještě hrozně zelené ucho (jako starší se mi líbí víc), ale s vyrýsovanou postavičkou k uslintání. Ovšem jeho kovbojské pěvecké kreace mě asi dlouho budou budit ze sna s usedavým pláčem, zvláště ta hýkavá píseň pro synka přivodila mému (otrlému) sluchu posttraumatický stresový syndrom. 45% ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Je to taká vidiecka zábavka skombinovaná s klasickým zápasovým turnajom o hromadu peňazí a klasickým psychologickým klišé, či stojí o to rozbiť si hubu za pár šestákov či 'zvýšenie si kreditu'. Mladý Quaid je síce sympaťák, ale do role sa nehodí. S Oatesom je to už lepšie. Spracovaním film pokrivkáva až príliš často, naviac každých 10 minút sa tu musí spievať country pesnička. Hodnotenie: 50% ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Box, zachycený z té lidštější stránky (tj. absolvovaný pro peníze), okořeněný chytlavou country muzikou a sexy maželkou Carlene Watkins:-) Celou dobu měl film dobrou atmosféru a slušné tempo, ale musím říct, že poslední scéna mě vyloženě otravovala. Krom toho, ty jednotlivé duely vypadaly dost nereálně, když Dennis Quaid porážel borce o 50 kg těžší. Proto jen tři hvězdy, ač Carlene Watkins v saténové noční košilce by si jich zasloužila plných pět...:-D ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Kdyby se kdysi Stallone rozhodl vzít ROCKYho a KOČIČÍ ZLATO jedním vrzem, mohlo to dopadnout jako tento filmový "skvost" s mladým Dennisem Quidem a starým Warrenem Oatesem, který tímto vlastně přežil svou smrt (film byl uveden po jeho úmrtí). K tomu si představte, že celou tu estrádu berou všichni děsně vážně, o podkres se stará vlezlé country a dojde i na teplého boxera a jeho výstřední svitu. No fakt. Tohle je bez pardónu pořádná a nefalšovaná country kejda. 30% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama