Reklama

Reklama

Mitch a Dave jsou nerozluční přátelé. Jak ale léta ubíhala, jejich světy se od sebe čím dál více vzdalovaly. Dave je přepracovaný právník, manžel a otec tří dětí, Mitch je druhořadý herec, který mění ženy častěji než ponožky. Jednoho dne se spolu sejdou, popijí alkohol a u fontány si oba v tentýž okamžik přejí ocitnout se v kůži toho druhého. Následující den ráno se probudí a zjistí, že jejich přání byla vyslyšena. Nejraději by se zase hned přeměnili zpátky, ale kouzelná fontána byla mezitím odstraněna. Kam byla převezena, není možné kvůli byrokracii hned zjistit, a tak oběma mužům nezbývá než začít žít život toho druhého. Mitch musí zastoupit Davea v případu fúze firmy, na jejímž výsledku záleží, zda mu bude přiznáno partnerství. Dave má v Mitchově podobě natáčet porno. Ani jednomu se ale nový způsob života nelíbí. Podaří se oběma mužům nezničit si navzájem vlastní existenci dřív, než naleznou způsob, jak vše vrátit do původních kolejí? (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (429)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Co si má člověk myslet o komedii, v jejiž první scéně dítě posere Jasona Batemana a proměna dvou hlavních postav proběhne díky močení do fontány? Jako fakt rád by chtěl vidět, v jakým stavu byl scénarista, když tuhle scénu psal, protože tohle nemůže připadat vtipný ani člověku po base piv. No i když po tý base možná jo. Jinak je totiž absolutně nevtipná komedie, která z již dosti vyčpělý zápletky nedokázala vytěžit skoro nic. Jenom dokázala totálně ztrapnit hlavní dva představitele. Jedna hvězda je za sexy Olivii Wilde a ta druhá (nebo spíš půlka) je z lítosti nad všemi těmi slavnými jmény a upadající kariérou kdysi nadějného režiséra Davida Dobkina.30% ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Pro mě příjemné překvapení. Change-Up je velmi povedená komedie, plná opravdu zábavných situací a hlavně s velmi svižným průběhem. Nejvíc mě asi bavil Bateman, který hrál skvěle. Zbytek obsazení ale také paráda. Konec je možná moc zdlouhavý a chvílema dojemný. Každopádně hodnotím 4*, protože jsem se výborně bavil. ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

Komédia s nadštandardnou stopážou, ktorá sa predstaví v úvodnej odpornej fekálnej scénke. A ďalej pokračuje podľa známeho scenára - výmena rolí, klasické zámeny, následné poučenie a zmena životných hodnôt o 180 stupňov...Štandardné komediálne peripetie neprinášajú nič nové, sem tam sa dá na niečom aj zasmiať, hlavne v situáciách, v ktorých sú prvoplánové vtípky ponúkané z nadhľadu. Absolútny priemer. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Naprosto chápu, že kritika tento film smetla, protože filmařsky je to prostě mimo. Typické zvraty, postavy, dialogy, happy end, no prostě totálně šablonovitý film. Je pravda, že už samotná výměna těl zaručuje zábavu a proto rozhodně neříkám, že jsem se ničemu nesmál a nepřišlo mi to milé, ale všechny vtipy či moralizování na mě také nefungovalo. Prostě mi jen příjde, že téměř žádný film na toto téma, nevytěžil maximum, včetně tohodle... Ale na 2* není, protože mě to stejně bavilo, né že ne. Jen přehlédnout ty prvoplánový věci, kterých bylo teda tady požehnaně. Škoda, škoda. Jestli si přeju nějaký filmový zážitek, tak je to vidět film na výměnu těl, který je na 5*. :) ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Takové středoproudové americké remake té české jakože komedie Já nejsem já s Nárožným a Kaiserem. Film občas působí, že jde tvrdě na věc, ale pak vždycky trochu ubere plyn, aby to bylo plus mínus autobus. Pro muže středního věku dobrá komedie a slušný úlet do fantazie o sexy manželce a myšlenek typu jejich starosti bych fuck chtěl mít. Pro ženy pohodová romanťárna s dobrýma hláškama na sobotní večer. Pro malá miminka, která se na to podívají snad omylem těžký mindfuck. Jedná se tedy o ne úplně nejhorší film, kde to výchovný happyend trochu kazí, ostatně, k tomu to prostě celou dobu dost v daných mantinelech spěje. Přesto si tam lze najít solidní pasáže, které na tu bránici prostě zaútočí, jak se tak říká. Reynolds mě po Green Lantern podruhé letos překvapil. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Většina nahoty ve filmu není skutečná. Olivia Wilde i Leslie Mann byly v pikantních scénách "svlečeny" pouze pomocí digitální animace. (oje)
  • Po závěrečných titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)

Reklama

Reklama