Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Opět se setkáváme s Davem Lizewskim alias Kick-Assem, amatérským bojovníkem proti zločinu, který je v civilu nenápadný obrýlený středoškolák. Je tu samozřejmě i Hit-Girl, která z jedenáctileté holčičky, co umí nebezpečně zacházet s nunčaky a mačetou, vyrostla v patnáctiletou slečnu Mindy, jež se snaží zapomenout na své smrtící instinkty a pokouší se zapojit do školního kolektivu. Daveovi se ale nedaří zapadnout do školní rutiny, jak si představoval, a tak se rozhodne Kick-Asse oživit. Spojí se se superhrdinským týmem sdruženým kolem plukovníka Starse a po nocích společně trestají zločiny, na něž policie nestačí. Mezitím na druhém konci města kolem sebe šikuje bizarní zločinecké kreatury další starý známý z prvního dílu - zbohatlický synek Chris, toužící po pomstě... (TV Nova)

(více)

Videa (25)

Trailer 1

Recenze (1 068)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě moje kafe! Kick ass se pro mě po druhým díle stává srdcovkou. Všechno, co mi kdy chybělo v Batmanovi, Supermanovi a dalších podobných machrech, mi teď nahrazuje Kick Ass a moje milovaná Hit Girl. Jakmile začne znít ten jejich parádní soundtrack, přestávám vnímat realitu a jsem v tom až po uši. Dvojka byla navíc ještě krutější a nemilosrdnější než jednička... a to se mi líbí! 4,5* ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Dvojka je tak trochu viac o realite – o živote tínedžerov v kontraste s ich superhrdinskými persónami, o dôsledkoch ich činov, ktoré ich aj napriek tým najvznešenejším zásadám vedú na veľmi nebezpečnú cestu, z ktorej niet návratu. Je aj o tom, čo hrdinovia získavajú a o čo prichádzajú v oboch životoch, ktoré vedú. Jim Carrey si vo filme zabral jednu z vedľajších postáv. A mimochodom, bol v nej skvelý. Namiesto extravagantného kvázi-komika predviedol skromného, životom skúšaného a zaujímavého super-hrdinu. Škoda že si veľa nezahral. Či budete Kick-Ass 2: Na plné gule považovať za nevkusný akčňák alebo za perfektnú zábavu, záleží na vašej tolerancii – no tú už musel odskúšať prvý diel pred pár rokmi. ()

Reklama

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Ok, holka nám trošku vyspěla, tak ji dáme do světa puberťáků a k tomu přidáme trocha fekálního humoru. To je přece důvod, proč lidi chodí na sérii Scary Movie, ne? Omyl! První část ještě šla a byl jsem napnutý, jak to půjde dál. Ale když si svoji část filmu začala ukrajovat "evil" část, tak to šlo do kytek. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Originy mě většinou baví nejvíc, takže se mi jednička líbila přece jen více. Ale Jeff Wadlow dokonale navázal na Vaghnův styl a dvojka je opět nekompromisně zábavný Nářez. Humor se snoubí s brutalitou v perfektním mixu, který dokáže navodit asi jen tato série. Dokonce je tam po Cageovi zase superhvězda z 90. let, tentokrát Jim Carrey, který trénuje svého psa aby se zakousl padouchům do čuráka. Mě osobně ale nejvíce pobavily vlhnoucí středoškolačky u sledování klipu nějakého boybandu á la Justin Bieber. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Úprimne povedané, čakal som väčšiu sra*ku. Prevziať štafetu po Vaughnovi béčkarom Wadlowom bol ťah, ktorý bol podľa môjho názoru zúfalstvom štúdia a skalní fandovia vopred film odsúdili na zánik. Ale - Wadlow sa chytil hodenej rukavice a ukázal, že so schopným týmom sa dá natočiť celkom stráviteľný film. Chýba mi tu síce nadhľad, novátorstvo v akcii a v audio-vizuálna nápaditosť prvej časti, ale stále je to poriadny nášup, ktorý sa s ničím nebabre. Množstvo postáv filmu prospelo, každá do filmu prispieva určitou formou zábavy, obzvlášť hláškujúci Jim Carrey bol svetový. Jedno, čo ma ale naozaj dorazilo, bola stredná časť filmu, ktorá je akoby vystrihnutá z nejakej céčkovej rom-com srágoriny a scénu s grcaním by som vystrihol, udupal a spálil! Ale pokiaľ upustíte uzdu prísnej kritiky a prvý diel nie je vaším zbožňovaným kultom, tak sa dočkáte pomerne slušnej zábavy. Síce zabudnuteľnej, ale aspoň si neznepríjemníte chvíle počas jej sledovania. 70%. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (42)

  • Dave (Aaron Taylor-Johnson) má vo svojej izbe plagáty komiksov nakreslených Markom Millarom, autorom komiksového "Kick-Assa". Jeho meno možno taktiež vidieť na vrchu plagátu počas flashbacku na cintoríne. (8HitBoy)
  • V scéne, kde Mother Russia (Olga Kurkulina) zabíja policajtov, hodí po jednom z nich dvere. Po dopade na zem sa rám aj so sklom prehnú a následne vrátia do pôvodného stavu. Ide o nejaký pružný materiál. (matiisek)
  • „Nemohli sme si dovoliť natočiť obyčajnú dvojku, ktorá len nadviaže tam, kde jednotka skončila," povedal Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass) a ďalej dodal: „Chceli sme udržať kvalitu, ale zároveň byť originálny a do úspešného konceptu priniesť niečo nové. To sa, myslím, podarilo. Aj preto sme sa všetci vrátili." (kacer4)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Režisér Kick-Ass a ostrov fantazie

Režisér Kick-Ass a ostrov fantazie

01.08.2018

Poněkud zvláštní projekt si společně vybrali režisér druhého Kick-Ass Jeff Wadlow (Vadí nevadí) a hororový producent Jason Blum (Uteč). Chtějí totiž adaptovat seriál Fantasy Island z roku 1977, ve… (více)

Dvojka Kingsman je na cestě

Dvojka Kingsman je na cestě

13.06.2015

Režisér a scenárista Matthew Vaughn (X-Men: První třída, Kick-Ass) se filmovým pokračováním vyhýbá. X-Men: Budoucí minulost i Kick-Ass 2 se museli obejít bez něj, jeho nejnovější film mu ale přirostl… (více)

Reklama

Reklama