Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 104)

kingik 

všechny recenze uživatele

Kamarád taky rád...kamarádku na lehátku. Mila Kunis je prostě kus, a to se neřadím k jejím fanouškům. A Justin Timberlake chce přesvědčit, jak je vedle zdatným zpěvákem, také uvěřitelným hercem. A je, když chce. Film, který se klidně může pustit něžnému pohlaví a bude z něj plesat. Především, ženy nad třicet let začnou mít po zhlédnutí filmu neodbytný pocit z toho, kde by mohly najít zdroj inspirace, a pokud se jim nedostane, je zle. Proto tenhle film není dobré brát tak úplně jako návod do případných budoucích vztahů, protože přece jen idealizuje, ačkoliv se k tomu nechtěl přiklonit. Tvůrci tak nejspíše sáhli po takovém úkroku, když zjistili, že procentuálně nespokojená žena, je mnohem horší, než procentuálně nespokojený muž. A tak vyšli vstříc oběma pohlavím, aby se necítila ošizená, a natočili lehce zábavný film plný postřehů odkoukaných z reality. Podařilo se jim natočit vztah mezi mužem a ženou formou, která tady dlouho nebyla. Pěkně se na to dívalo, a jak z toho vyplývá, každý vztah má svá pro a proti. V globálu hrozí, že vaše přítelkyně vás opustí, a zkusí to jako v tomhle filmu. 60% ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

O poznání podbízívější, než nedávno viděné Morning Glory a zde by se dalo najít poměrně dost známých ''klišé'' , která se v souvislosti s romantickou komedií často zmiňují. Avšak díky rychlým a chytře napsaným dialogům, se mužně vyhlížející Mila vlastně vymyká. Připočtěme spolehlivě famózního Woodyho a rovněž letošní No Strings Attached se může jít bodnout (na Natálii to neplatí!:) - 70%. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nad výsledným ohodnocením, které se této sračce chystám udělit se nemá cenu pozastavovat. Bude to pochopitelně odpad. Odpad je také jediné hodnocení, které zde může mentálně způsobilý jedinec zanechat, tudíž se troufám za jednoho takového považovat. O mentální způsobilosti fanklubu nemá smysl ani přemýšlet. Ti jsou jasní. Podobně špatnou sračku už jsem docela dlouho nezahlédl. Docela vážně jsem uvažoval, že si ukončím trápení s pořádným předstihem a že se tahle sračka stane 3. filmem, jehož konec už se nikdy nedovím. Nestalo se. Nějak jsem to zvládl. Konec jsem sice odpočítával každou vteřinu. Nakonec skutečně přišel. Bohužel asi o 100 minut později než jsem si přál. Teď tedy ve zkratce něco o filmu. Film je totální šablonovitá sračka, kterých už byly natočeny statisíce. To žánrové zařazení mezi komedie je pochopitelně fake, ale to už mi bylo jasné dlouho před zhlédnutím, protože tyto sračky vtipné prostě nebývají. Zůstane mi tedy asi doživotní záhadou, co na těchto filmech lidi pořád vidí. Již před zhlédnutím musí být každému jasné nejenom jak to celé nakonec dopadne, ale především kompletní detailní průběh, tím myslím, že divák přesně ví, kdy se dostaví zápletka a další podobné srance. Proč se tedy vůbec na takové sračky dívat? Zbytečně se pak stane XYZ. nejoblíbenějším filmem a potom se stane ta strašlivá věc - všimnu si ho. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ŽÁDNÉ VZTAHY, ŽÁDNÉ CITY, JEN SEX. AŤ SE STANE COKOLIV, ZŮSTANEME PŘÁTELI“. ... ,,PŘÍSAHÁM“....... /// Z dějepisu, osobních zkušeností a romantických komedií víme, že ženský stejně dostanou to co chtěj. (Záleží jen, jestli to bude (pro nás) zábava.) Tihle dva se od začátku chovaj trhle, dialogy frčej neskutečným tempem a najednou je tady spousta vtipnýho sexu. (To u porna nemáte!) Tahle děsivě ukecaná romantická sbližovačka nabitá sexem a tedy sexem s milou Milou (soráč Justine, útěchou nechť je, žes mi nepřipadal jako debil) mě dlouho bavila. A dlouho mě mrzelo, že sexi vtipnej náboj ve druhý půlce nahradila dramatická část, která ubrala na tempu, vtipu a mě i na náladě. Ale třeba to ti s dramatičtějším srdcem budou vidět jinak. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych pokecat s Shaunem Whitem. 2.) Mám raději filmy o tom, co se stane před závěrečným polibkem (než ty o tom, co se děje potom). 3.) Přesvědčím se, že W.Harrelson je vtipnej i jako bukvice. 4.) Thx za titule ,,xtomas252“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nenásilné laškování mezi Justinem a Milou je sympatické a autentické jako málokdy a je z toho cítit neskutečně pozitivní energie, kterou hlavní protagonisté vhodně opepřili nebývalou smečí peprných dialogů a bystrých lingvistických kliček. A dokud to úspěšně potlačuje všechny ty generické romance poslední dekády, tak je vše v pořádku. Bohužel v poslední třetině musí přijít zákonitě rozuzlení filmu a dostáváme se rázem o stupínek níž. Tedy do sekce kvalitní romantická komedie, která však nenabízí nic navíc, ani nijak neozvláštňuje jinak neustále se vyvíjející žánr. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Závěrečnými titulky snímek nekončí. Následuje scéna, v níž Dylan (Justin Timberlake) a Jamie (Mila Kunis) sledují nepovedené scény z fiktivního romantického filmu, který se předtím ve filmu objevil. (Olafa)

Reklama

Reklama