Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Ako obyčajná romantická komédia by tento snímok nebol ničím, len ďalším tuctovým produktom Hollywoodu. Originálny komentár však našťastie spravil svoje a Sexuálne praktiky pozemšťanov sú tak veľmi vtipnou záležitosťou, ktorá splní svoj primárny (a pravdepodobne jediný) účel - pobaviť. A dokonca mi nevadil ani (v tomto prípade veľmi vydarený český) dabing. ()

Jiří K. odpad!

všechny recenze uživatele

...opět ty pseudosexualní scény, kde jsou vidět jen hlavy milenců. Nereálný a předvídatelný scénář seznamování. Povrchní vyjádření vztahů mezi dvěma mladými lidmi. Hloupoučké výkony ve vedlejších rolích. Vyloženě trapné komentáře (v českém dabingu v podání V.Čecha) a vůbec obsah dialogů. Potenciál vyvinuté C.Electry nebyl naprosto využit :) ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

S obrovskou dávkou nadsázky a obrovským (mimozemským) nadhledem nám tvůrci představují partnerské vztahy na naší milované planetě. V úvodu to celé opravdu funguje a je to dost vtipné a trefné. Po první kopulaci to celé značně ztratilo na kráse, nadsázka se kamsi vytratila a do samotného závěru už to bylo takové udýchané a nepříliš záživné. Veškeré moje hvězdičky putují ke skvěle napsanému vypravěči, který to celé odvyprávěl náramně. Věčná škoda, že se celý snímek netáhl v instruktážní rovině a nezachoval si svůj nadhled. Určitě bych šel s hodnocením víc a troufám si tvrdit, že by měl snímek snad i potenciál stát se kultem. Tento snímek by snad mohl posloužit i vyrůstajícím ratolestem namísto pohádek o nadržených motýlcích. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mimozemšťané si udělali pěkný dokument o našem životě, začínající na obyčejném seznámení a končící v kostele před oddávajícím knězem podporovaný velice výrazně pozorovatelem a vypravěčem, kterého naprosto dokonale dabuje Vladimír Čech. Bez něj by to asi ani za moc nestálo i když pár scén tam vizuálně je rozhodně nápaditých. Například jsem zjistil jak spermie mají holt dost těžkej život. Pro nás pozemšťany je to komedie, podle mě velice zábavná a vkusná, která neurazí a ani svojí délkou nenudí. Ale nabízí se otázka, zda-li je tento film více komedií než dokumentem, čímž je také koneckonců myšlen. --- Lidské samičky zbožňují příběhy, ve kterých umírá nejlépe hrdinka a nejlépe pomalu. Naopak samečci dávají přednost příběhům, ve kterých zemřou ve vteřině davy. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Hlas Čecha byla dobrá volba, hodil by se i Alfréd Strejček coby dokumentový dabingový matador :-). Sexuální praktiky pozemšťanů je vlastně dokument o tom jak nás vidí zelení mužíčci a to zejména v našich nejintimnějších chvílích. Když my můžeme bez studu natáčet páření slonů či lvů v přírodopisných dokumentech, proč by emzáci nenatočili ten svůj o rozmnožování lidí! Dokument tak mapuje nejen přímo akt samotný, ale i způsoby námluv, přivedení potomka na svět ad... Velmi vtipná záležitost, doporučuji vidět! * * * ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama