Reklama

Reklama

Tento amatérský film je záznamem svatebního obřadu z roku 2000, během kterého si řekli své "ano" Jiří Kára a Blanka Divišová. Autentický náhled do světa "dolních deseti tisíc" si získal početné publikum především na serveru YouTube.com, a díky prezentaci naprosté nonkonformity zúčastněných před, během i po obřadu má dnes až kultovní status. Vzhledem k osudům svatebčanů lze tento záznam vnímat také jako tragikomickou výpověď o životě pražských alkoholiků a drogově závislých spoluobčanů. (L_O_U_S)

(více)

Recenze (216)

6thSun 

všechny recenze uživatele

U oltáře to bylo nejvtipnější, robotický oddávající se nejdřív nasral, aby poté pronesl: "Z celého srdce vám přeji...". Jinak normální dobytčinec, kde hustota vzduchu neklesne pod tři promile, kdo z nás to nezažil? Jít v takovém stavu na svatbu, to už je slušnej vodvaz, bylo by ale hezký, kdyby to dotyční plánovali a před obřadem se vožrali NASCHVÁL ve stylu FUCK THE SYSTEM, jenže dle vizuálu je jasné, že byli naloženi v lihovém oparu nemlich. Dal bych o hvězdu víc, kdyby bylo aspoň chvílema něco pořádně slyšet a z obrazu nebolely oči. ()

Zodd odpad!

všechny recenze uživatele

Není mi cizí házet hovadině hvězdičky z recese či jiného důvodu a nechci se proto na nikoho dívat shora, ale když něco tak mizerně natočeného (= nic jiného než ušmudlanou kamerou zachyceného *lol*) má půl hodiny a musíte si ty šimpány pustit s titulky, abyste jim plně porozuměli, osobně je pro mě těžké si to více užít, i přes otrlou náturu internetu v nejranějším současném tisíciletí. Ale ta událost a slovník je něco, to zas jo… ()

Reklama

Sweepy 

všechny recenze uživatele

To bylo něco. Úplně čistý, bez jediné špíny, odvyprávěný dokument se skvostným dějem a zápletkami — seženou prstýnek? Seženou dostatek svědků? Oddá je Mgr. Špaček?... —,který si udrží po celou dobu. Perfektně vykreslena psychologie postav, mimika, gesta rukou — něco neskutečného. Zvukově a obrazově na úrovni Spielberga. Jakej pos*anej Kelt toto neposlal na Oscary? ()

DonFrolimo

všechny recenze uživatele

Kdybych se snažil udělat kariéru sociologa, napsal bych práci s názvem "Nacistická symbolika v drogové subkultuře osmdesátých let" nebo "Úřední způsobilost lumpenproletariátu." Hehe. Komedie života... Komediální už moc není to, jak za nedlouho většina zúčastněných dopadla. Stojí za shlédnutí - zejména ze stran zájemců o onu šťastnou životní událost, jíž je svatba. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

"Já nemám ani jednu svatební fotku ty koště vole!!!"...........Autentické zábery zo svadby jedného vyfetovaného a špinavého recidivistu, ktorý po boku rovnako postihnutých individuí vstúpil niekedy v roku 2000 do zväzku manželského. A prečo hodnotím plným počtom? Odpoveď je jednoduchá: dotyčné zábery, hlavní protagonisti i pestrá zmesica hlášiek sú realistickou ukážkou života spodiny spoločnosti. A hlavne som presvedčený že podobnú svadbu ste určite nevideli a asi ani neuvidíte. Duranga, vy Kelti!!! ()

Galerie (2)

Zajímavosti (12)

  • Svědek Jiří Horvát zemřel rok po svatbě, kdy se opilý snažil kvůli zapomenutým klíčům dostat oknem do svého bytu a při tom si při pádu rozbil hlavu. (JoranProvenzano)
  • Video mělo sloužit pouze k soukromým účelům. Na veřejnost se pravděpodobně dostalo ukradením jeho jediné kopie, proti tvrzení o selhání na straně autora se tento důrazně ohradil s tím, že záznam okamžitě po svatbě byl předán Jiřímu Károvi a žádná další kopie v ten okamžik neexistovala. Jiří Kára však nikdy k uveřejnění souhlas nedal. (JoranProvenzano)
  • Píseň, která zazní při nástupu Jiřího a Blanky před oddávajícího, je "Attack Me" od kapely Rico. (wafc)

Reklama

Reklama