Reklama

Reklama

Ctrl Emotion

(studentský film)

Obsahy(1)

Závěrečná studentská práce Vojtěcha Kotka. Do hlavních rolí obsadil Jiřího Mádla, Mariku Šoposkou, Terezu Voříškovou a Světlanu Nálepkovou. Film vypráví o počítačovém technikovi Viktorovi (Mádl) a rozhlasové moderátorce Evelíně (Voříšková), kteří se jednoho večera seznámí v baru a stráví spolu noc. Následující den oba přemýšlejí o tom, co vlastně posledního večera provedli, přesto se nezávisle na sobě znovu pokusí sejít na místě, kde se poslední večer rozloučili. O chvíli se však minou a pokračují tak ve svých dosavadních životech. (BrckoGOS)

(více)

Recenze (99)

togaf 

všechny recenze uživatele

Výborné dialogy, jako ze života. Jirka Mádla je ve své trojroli naprosto nepřekonatelný. Jsem opravdu nadšená, český kraťas ode mne dostává pět hvězdiček. A to prosím kraťas, který má na svědomí pan Kotek. Samotnou mě to překvapilo, ale nejde to jinak. Velkým neduhem českých filmů je naprosté odtržení od reality, to v tomhle filmečku neplatí. ()

L-V 

všechny recenze uživatele

Překvapivě svěží mladá filmová tvorba od Kotka, kterého jako herce sice mírně řečeno nemusím, ale jako režisér se ukazuje v nadějném světle. Příběh nikde nedrhne, dialogy nešustí papírem, jak v řadě jiných současných českých filmech a k tomu podařené vtípky a narážky, které z úst příjemně civilně hrajícího ústředního dua zní přirozeně, takže co víc si od filmového debutu (byť krátkometrážního) přát, že? ;) ()

Reklama

alambert 

všechny recenze uživatele

No jo, Jirka Mádl a Terezka Voříšková, ti prostě umějí...:-) - - - Už jsem to viděl třikrát a musím říct, že se mi to líbí čím dál tím víc. Ikdyž teda si nemůžu stěžovat na žádného ze zúčastněných herců, Mádl s Voříškovou, jsou excelentní. Řek bych, že jsou uplně jinde než většina českých herců. To jak, každý zahráli tři postavy a opravdu to zvládli, a to i v přímé bezprostřední konfrontaci, je naprosto perfektní. Navíc to téma, toho osudového setkání/nesetkání. To mě baví a zároveň skoro až rozněžňuje :-P No a Terezce to hrozně sluší. Prostě perfektní jednohubka. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Budu to hodnotit jako cvičení II. ročníku, čímž kraťas CTRL emotion je. Pod vedením Jiřího Stracha se vytáhl Vojta Kotek a předvedl nám, že možná máme další českou režisérskou naději. :) Mádl a Voříšková jsou k zulíbání - samozřejmě v opačném pořadí - a myšlenka je vcelku nápaditá a vtipně zmáknutá. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Vtipné, chytré, skvělé! Mádl i Voříšková jsou oba prostě výborný, příběh je zábavnej, vtipy celkem originální, celý je to aktuální, vlastně ani nemám co vytknout. Jako studentská práce je to prostě excelentní. Je vidět, že se Kotek při hraní naučil i režírovat. Nebo za tu kvalitu můžou jenom hlavní protagonisti? Nevim, ale neskutečně jsem si to užil. 90% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Viktor (Jiří Mádl) vyjde ze záchodu, dostane od barmana (Vojtěch Kotek) Frisco bez brčka. V jednom z následujících záběrů se však brčko v láhvi objeví. (Rill)

Související novinky

Co si nenechat ujít na festivalu Pragueshorts?

Co si nenechat ujít na festivalu Pragueshorts?

27.02.2024

Ve středu 28. 2. vypukne 18. ročník Mezinárodního festivalu krátkých filmů Pragueshorts Film Festival, organizovaného každoročně pod hlavičkou MFF Karlovy Vary. Na ty nejlepší krátké filmy z Česka i… (více)

Reklama

Reklama