Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

mourinho 

všechny recenze uživatele

44%? Co zase blbnete? Aha, už asi vím. Všichni čekáte novou Willisovku a on se tam mihne jen ve vedlejší roli. No to snad ten Gunther nemyslí vážně? Jsem přesvědčený, že kdyby tam Bruce nehrál vůbec, bylo by zdejší hodnocení mnohem vyšší. A nebo by stačilo, kdyby si s Curtisem možná jen vyměnily role. Ale tak už to bohužel bývá. Pro mě rozhodně solidní krimi. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Zábavný a skrz na skrz průměrný film, jehož tvůrci si dávali velký pozor, aby náhou nebyli moc originální. Obsazení to má ale slušný a ani ten 50 Cent mě nějak neštval. I když je pravda, že žádnej Pacino to teda není. Jinak některé zajímavější věci, jako např. vztah postavy R. Phillippa a jeho táty tu nemají moc prostoru. To bohužel znamená, že jako vždy dobrej James Remar, se na plátně příliš neohřeje. Nevím jak bych se tvářil v kině, ale večer v telce se dá tenhle filmík v pohodě dát, je řemeslně kompetentní, dobře obsazenej, v ničem nepřekvapí a za hodinu člověk neví, že ho viděl. Obávám se, že soudruhům z Hollywoodu ani o víc nešlo. ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Jedinou zajímavou věcí na tomto filmu je fakt, že v něm hraje Bruce Willis, jinak je to velmi o ničem. Příběh je plný otřepaných klišé, a i když se v něm pár vtipných momentů najde (třeba když má Petey „nehodu“ s pistolí), v globálu je to prostě děsná kravina. O hereckých kvalitách rapera Curtise "50 Cent" Jacksona je možná až škoda psát, takže ho přeskočím a vrhnu se na hvězdu největší, tedy Bruce Willise. Bruce svým charisma strčí do kapsy celý ansámbl i s režisérem a zašlape je do země s takovou elegancí, že mu sami ještě zatleskaj. Tak nějak nerozumím tomu, proč se herec jeho kalibru nechal přemluvit k účinkování v tak očividně špatném filmu, ale asi neměl zrovna do čeho píchnout. Jenomže ani bravurní Willis to prostě nezachrání. Scénář je natolik slabý, nevěrohodný a hlavně děravý, že dokáže diváka odradit dřív, než to vlastně celé začne. Z mého pohledu naprosto zbytečný film, na který se velmi rychle zapomene. A plně po právu. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Opět důkaz, že 50 Cent by neměl hrát jinde než ve svých uřvaných videoklipech. Jeho herecký projev zná jen výraz sraženého jelena. Bruce Willis se poslední dobou nezajímá o to, kde hraje, ale spíše co za to. Byť je jeho mafián to nejlepší na filmu, tak si myslím, že lízt to takové podpodprůměrné slátaniny neměl. Vrcholem je pak záveřečná přestřelka, která aspiruje na titul "Nejhorší a nejtrapnější přestřelka roku 2011". Celý film mi pak připadalo, že byl sponzorován křesťanskou sektou, protože tolik keců o bohu se nevidí ani v televizi NOE. ()

insurgentes odpad!

všechny recenze uživatele

Tady si někdo chtěl hrát na Pulp Fiction a moc se mu to nepovedlo. Možná neměl za každou cenu obsazovat do titulní role nesympatickýho negra, nebo se měl trochu víc zamyslet nad scénářem, aby třeba nedocházelo k tomu, že frajer vyleze z auta gangsterky, která ho celou dobu sleduje v zrcátku (ať mi zkusí vymluvit, že ne), nasedne a v klidu ji sleduje a nechá se dovést jako k někomu jinýmu? Mistr Biggs zase začne střílet na banálním předání nějakýho blbečka pro nic za nic? Jediná trošku hezká scénka je jak zapíchnou fotra ve věznici, to musím říct je zpracovaný solidně a názorně, jak pro žáka zvláštní školy. Supr! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Michigan, a to v mestách Detroit a Grand Rapids. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama