Reklama

Reklama

Po roční známosti požádá Tom Violet o ruku. Ona souhlasí, avšak ani jeden z nich v tu chvíli ještě netuší, že jejich vysněná svatba je dál, než by se zdálo. Violet dostane nabídku na dvouletou stáž daleko od jejich domova a Tom, který jí chce být nablízku, opouští místo asistenta šéfkuchaře, kde měl být brzy povýšen, jen aby podpořil svou nastávající v jejím kariérním postupu. Po příjezdu do Michiganu se všechno začíná pomalu hroutit. Zatímco Tom je nucen pracovat ve fast-foodu a jeho životní sny se rozpadají v prach, Violet si užívá nové místo ve skupině vedené šarmantním profesorem Childsem. Frustrace na obou stranách přibývá, svatba se stále odkládá, netrvá dlouho a pár se rozejde. Přesto je osud svede opět dohromady... (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer

Recenze (271)

klerik 

všechny recenze uživatele

Je to trochu neškodné. Bavil som sa, ale uvedomujem si, že to mohlo byť dramatickejšie. KOPAČKY sú lepšie. Kto má rád tieto obyčajné apatowsko-segelovské filmy o živote, bude spokojný. 50/50, NABÚCHANÁ či KOMICI sú iná liga. Celé je to sympatické a úsmevné ale aj príliš kasicky žánrové. Napriek dĺžke mi tento štýl stále nepríde trápny. Porovnateľné s kvalitou KAMOŠ ZA VŠETKY DROBNÉ... ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Pro mě skončily Zásnuby na dobu neurčitou v mírně podprůměrném hodnocení. Ačkoliv jsem se na mnoha místech zasmál (klasický Segelovský humor) a ústřední hereckou čtveřici jsem měl v oblibě už dříve, postrádal jsem to hlavní, co divák očekává u romantické komedie. Neviděl jsem tam jakoukoli vztahovou chemii, která ze zápletky o oddalování svatby udělá docela nudu. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Nejroztahanější romantická komedie za poslední roky. Bohužel náplň scénáře se nijak neliší od podobných moderních žánrovek, takže jediné lákadlo pro potenciálního diváka zůstává jen v podobě Emily Blunt, případně Jasona Segela. A to je na dvouhodinový film, potýkající se navíc s nedostatkem kvalitního humoru, málo. 50% ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Mám rád, keď sa vo filmoch hovorí a spomína o iných filmoch znie to tak, že si ľudia nájdu cestu a čas venovať pozornosť filmu a majú prehľad v tomto uponáhľanom svete o filmovom dianí okolo nich. Jedným z často skloňovaným slovom sa v tomto filme stal názov animáku Ratatouille. V tejto komédii dostal priestor aj neskrývaný a otvorený životný postoj a správanie viacerých ľudí čo som tiež docenil, keď úprimne po zosobášení Alex zahlásil "kurva my sme sa zvali". Vtipnou formou bolo podané aj riešenie konfliktu medzi profesorom, ktorý pobozkal mladú snúbenicu chlapa, ktorý by svojou postavou mohol skoliť aj draka no on sa to rozhodol riešiť diplomaticky a k tomu sa mu ešte ušlo aj za ucho. Tak ako v každom romantickom filme, ani tu nechýbala tŕnistá a dlhá cesta, kým si osudový pár uvedomil, že patria k sebe. Odvážne no pravdivé prirovnanie o koblihách, znelo ozaj trefne, hlavne pre tie ženy, ktoré si myslia o sebe, že budú večne mladé a že to čo hľadajú majú pred sebou, len sú zaslepené kariérou, alebo inou "dôležitejšou motiváciou". ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nicholas Stoller a Jason Segel nie je zrovna moja obľúbená dávka humoru, ale keď sa k tomu pridá Emily Blunt a Judd Apatow hneď to vyzerá lepšie. Ako som už spomínal Jasona moc nemusím a pozrel som si to hlavne kvôli Emily a asi o to viac ma prekvapila hlavná mužská postava. Tento krát bola napísaná a zahraná celkom dobre a hlavne dospelo ... no, dospelejšie (v kopačkách mi prišiel otravný). Aj keď zásnuby na dobu neurčitú majú celkom priehľadný príbeh dá sa tu celkom fajn pobaviť. Celkovo film nie je nič extra, ale herci ho dokážu vytiahnuť trochu viac na svetlo. 70% - 3* ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • V prvních trailerech, předtím než je Violet Barnes (Emily Blunt) střelena šípem do nohy, slyšíme, jak malá holčička řekne: "Jsem Pocahontas". V pozdějších trailerech je to nahrazeno větou "Jsem Katniss" jako reakce na úspěch filmu Hunger Games (2012). Ve filmu je nakonec použita věta s Pocahontas. (..Lucas..)
  • Téměř všechny restaurační scény byly natáčeny uvnitř detroitského podniku MGM Grand Detroid. (žvanimírek)
  • Šaty, které má na sobě Violet (Emily Blunt) během své svatby, jsou od Valentina. (žvanimírek)

Reklama

Reklama