Reklama

Reklama

Po roční známosti požádá Tom Violet o ruku. Ona souhlasí, avšak ani jeden z nich v tu chvíli ještě netuší, že jejich vysněná svatba je dál, než by se zdálo. Violet dostane nabídku na dvouletou stáž daleko od jejich domova a Tom, který jí chce být nablízku, opouští místo asistenta šéfkuchaře, kde měl být brzy povýšen, jen aby podpořil svou nastávající v jejím kariérním postupu. Po příjezdu do Michiganu se všechno začíná pomalu hroutit. Zatímco Tom je nucen pracovat ve fast-foodu a jeho životní sny se rozpadají v prach, Violet si užívá nové místo ve skupině vedené šarmantním profesorem Childsem. Frustrace na obou stranách přibývá, svatba se stále odkládá, netrvá dlouho a pár se rozejde. Přesto je osud svede opět dohromady... (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer

Recenze (271)

Thomick 

všechny recenze uživatele

"Guess, what I really did last night. I give you 69 guesses." --- A co bych se toho bál, GP neni nikdy dost. Zdejší komentáře se neustále oháněj příběhem, já řikám - nasrat na něj! Samozřejmě, děj je v zásadě brutálně jednoduchej a předvídatelnej (akorát opravdu povedená koncovka vyčnívá), jenže Five-Year Engagement jednoznačně útočí ze zákrytu. Skrze detaily, "pouhý" střípky. Jde o jakymsi zvláštnim způsobem ujetou romantickou komedii, nabízející chvilkama až děsivě absurdní/černý/morbidní humor (jakej u konkurence jen těžko najdete v takových dávkách, tak nemelte něco o klasice), s drtivou silou v nenápadný dramatičnosti. --- Jo, "ten lepší" apatowskej humor! Jo, Emily s neodolatelnym akcentem, s vlasama v culíku (či kulichu) a s dokonalym pozadim v neposlední řadě! Jo, moje soukromá oblíbenkyně Alison! Jo jo jo! ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Původně to byly jasné čtyři, nesmírně mě oslovil ten nádech originality. Jenomže film trvá déle, než je třeba a tak je to nakonec až příliš natahované. Jinak jsem se zasmála jako už dlouho ne, Emily Blunt podala standardní dobrý výkon, Segel hrál opět hodného blbouna (už z toho jsem otrávená,ale na druhou stranu to nebyl takový extrém jako v Kopačkách) a je to prostě pohodová romantická komedie na večer. Mimochodem u tohoto případu obzvlášť NEdoporučuji dabing, protože krom jiného vtip s pivoňkami (=penisy:))) Vám vůbec nedojde, jelikož se ho nikdo neobtěžoval přeložit nějak šikovně. (A věta "Už jste někdy měla v zadku bílou pivoňku"je vážně vrchol)... ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Naprosto pohodavá komedie, ale rozhodně slabší než Kopačky a Dostaň ho tam. Navíc mi přijde, že 2 hodiny jsou na romantickou komedii zbytečně moc. Herci mě bavili všichni, až na pár trapných scének, které naštěstí střídaly ty zábavné a trefné momenty, ale není jich tam za tu dlouhou stopáž moc, což je škoda. Průměrné, ale ne špatné. ()

kalap 

všechny recenze uživatele

Emily Blunt mám rád je to taká moja včelička na ktorú si musíte dať pozor, aby Vám nevpichla žihadlo. No a Jason Segel, neviem prečo, ale pripadá mi ako predavač v mäsiarstve, ktorý sa na mňa usmieva, lebo vie, že mi namiesto teľaciny predá pliecko. Ináč filmík číry priemer, ktorý by bolo vhodné skrátiť a tak predísť zaspatiu v kresle. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Proč ten film nabral přes dvě hodiny? Protože tvůrcům nestačilo ukázat historku o seznámení jednoho páru jen jednou. A tak za chvíli uvidíte "rozkošného" králíčka a princeznu Dianu v každém střihu. Na to vemte jed. Ale to, co zaručeně neuvidíte, je dobrý příběh o páru, který se furt nemůže dokopat k oltáři. Hrozně plytká záležitost, u které znám s naprosto jistou určitostí, za jak dlouho opustí můj harddisk. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Zingermanova reštaurácia, kde Tom (Jason Segel) pracoval po presťahovaní do Michiganu, je skutočná lahôdkáreň v Ann Arbor, ktorá bola otvorená v roku 1982. (misterz)
  • Kvůli celkovému doladění charakteru Suzie, kterou hraje americká herečka Alison Brie, „vybrousila“ herečka britský přízvuk posloucháním nahrávek čtení od své britské kolegyně Emily Blunt. (Dzeyna)
  • V prvních trailerech, předtím než je Violet Barnes (Emily Blunt) střelena šípem do nohy, slyšíme, jak malá holčička řekne: "Jsem Pocahontas". V pozdějších trailerech je to nahrazeno větou "Jsem Katniss" jako reakce na úspěch filmu Hunger Games (2012). Ve filmu je nakonec použita věta s Pocahontas. (..Lucas..)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno