Reklama

Reklama

Pod kůží

  • Velká Británie Under the Skin (více)
Trailer 2

Scarlett Johansson je vyslána na Zemi mimozemskou korporací, aby zde splnila zvláštní misi. Vezme na sebe podobu dokonalé a neodolatelné ženy a využívá své přednosti k lovu neopatrných stopařů, které pak unáší na svoji planetu, kde je lidské maso považováno za naprostou lahůdku. Čím déle na Zemi pobývá, tím víc ji to k lidem přitahuje. To je však v rozporu s její rasou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (452)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Dost nepředstavitelná kombinace. Scarlett Johansson, jako krásná mimozemšťanka, úplné šílený, skotský dialekt a pár chlapů, kteří se při pohledu na ní nezaleknou a jdou do toho pěkně po hlavě. Vlastně takový málomluvný příběh, o tom, kdo se komu dostane prvně pod kůži. Vůbec nevím, o čem to vlastně bylo, ale to vem čert. Po čase zase jeden hodně zvláštní film, o kterém budu asi ještě hodně dlouho přemýšlet. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Glazer potřetí a opět zvláštně a osobitě. Tentokrát je to hypnotický trip po Skotsku s jednou mimozemšťankou, která se na lidstvo začne dívat jinak, než jako na laskominu pro horních 10 000 emzáků. Možná trošku dlouhé, ale kaledonská krajina je natolik nádherná, že se to občasné natahování dalo překousnout. Navíc Scarlett Johansson konečně ukázala to, co dělá ženskou ženskou. Pobaví i potěší Kryštof Hádek v roli surfaře z Čech. Docela by mě zajímalo, jak se zrovna k téhle roli dostal. 70% ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Kryštof Hádek sežraný Scarlett Johanssonovou! To musíte vidět. Pardon, teď jsem vyzradil to nejzajímavější, protože film by mohl uspávat hady. Hudba skvělá, kamera slušná, ale atmosféře celkově bohužel ještě trochu chybí. Absence vysvětlení nevadí, ale Scarlett to zrovna dvakrát nesluší, což je kámen úrazu. Jako dokument o Glasgow slušný. Nahá možná je, ale vidět je houby! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,BYDLÍM ZHRUBA 30 MINUT ODSUD. POJEDEŠ TAM SE MNOU?...“ /// Ty krávo, to je NUDA! NUDA! NUDA! Scarlet si to krouží dodávkou po Skotskejch prdelích (čti vesnicích – pzn. autora), ptá se lidí (chlápků) na píčoviny, na cestu, na pičoviny, na cestu, na … a než natrefí na idiota, co cejtí snadnej vpich, nudou bych se … prostě je to nuda! Svlíkací scéna (tady bych zpozorněl…) – kamerový orgie, artovej kumšt, sexy Scarlett … tak tohle moc nepoberu (né to, šak nedošlo ani na podprdu…). Pak Kryštof (nazdar vole, kde se tady … a jó…). Debilní obrazy (kamerou) se šíleným zvukovým doprovodem, Scarlett opustila auťák a šlape chodník. A pak zase – šup do vozu! Dlouhýýý, zato nudný scény. A ty zvuky! (to si stříkneš do plátna!) Abych nekřivdil – nakonec dojde i na bobříka. ALE STOJÍ VÁM TO ZA TO? (ale vím, že tobě to nestojí…) Zvlášť, když místo dalšího bobříka vidím bílou chlapskou prdel (že ti to za to stojí? Inu což…) Flákám 2*, páč ta závěrečná čtvťhoďka se povedla! Ale to mohli říct hned, že … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych zemřít rukou S.Johansson. 2.) Jsem č.5. Vobčas mě napadne, co bych dělal, kdyby mě chtěla vojet ,,desítka“. (ne vole, štípanec nepomůže…) 3.) Našel jsem holku, co se po styku dívá lampičkou, jestli ji má celou. 4.) Thx za titule ,,sightl3ss“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Neskutečně znepokojivé od první do poslední minuty. Upřímně absolutně netuším, co jsem to viděla, ale bylo to tak fascinující, že jsem od toho nemohla odtrnout oči. Kdo v dnešní době dokáže s tak chladným pohledem natočit film, co šokuje, aniž by sklouzával k něčemu, co nemá opodstatnění? Samozřejmě se Skotskem v záběru se atmosféra tvoří lehce. Po konci filmu jsem vážně nevěděla, jestli si to mám pustit ještě jednou nebo jít na terapii. Dokonalé spojení hudby a obrazu, který tepe do jejího rytmu. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (27)

  • Väčšina hereckého obsadenia nemala žiadne herecké skúsenosti (Arsenal83)
  • Glazer strávil nad tvorbou tohto filmu viac ako desať rokov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama