Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Slavný televizní herec, dobrodruh a cestovatel se jednoho dne ztratí v amazonských pralesech Jižní Ameriky. O šest měsíců později jeho matka a syn dostanou zprávu, ze které plyne, že by mohl být na živu. Zorganizují tedy ve spolupráci s dokumentaristickým štábem záchranou akci a vypraví se do míst, kde byl naposledy spatřen. Jenže tady je čeká hrůzostrašné překvapení. (lost815)

(více)

Recenze (72)

Idahou 

všechny recenze uživatele

Nechápu negativní komentáře i hodnocení, dávám zcela jasné 4*. Vynikající atmosféra, kulisy a herecké výkony, možná ne příliš originálních, ale zato realistických postav. Velké plus je i to, že Vám není mdlo z mystifikačních blbostí. Zatím výborný seriál plný napětí i přemýšlení co bude dála čekání na další díl ()

hEROic 

všechny recenze uživatele

velka skoda nevyuziteho potencialu... napady na epizody jsou celkem super, ale jsou pohrbeny scenarem i hereckymi vykony... misty hustou atmosferu srazi priserna primocarost jednotlivych dilu... zaver serie je nejvetsi tragedie v nejhorsim slova smyslu, to by jeden blil... i presto vsechno, to jako nenarocny pokoukani muze bavit... 55% odpovida ()

Reklama

Jessicahamby 

všechny recenze uživatele

Upřímně, to byl první seriál, který, když zrušili, tak jsem další půl hodiny přemýšlela, jestli se nezachovám jako Sheldon v BBT a nezačnu obvolávat stanici. Hezky zpracované, tajemné a skvělý námět. O ukončení nemluvě, protože žádné nebylo, tvůrci zřejmě počítali s tím, že budou ve svém díle pokračovat... ()

Spike23 odpad!

všechny recenze uživatele

Všechny postavy jsou nepředstavitelně nudné (a kromě Bruce Greenwooda herci nejsou o moc lepší), pohled z kamery se tam ani trochu nehodí a neustálé přeskakování z jedné kamery na druhou (a dokonce i na kamery, o kterých nikdo zřejmě nic neví), působí dost odpudivě. Scénář prvního dílu byl snad to nejhorší, co jsem kdy viděl (samozřejmě pouze do té doby, než přišel díl druhý) a co je na tom nejhorší, tak to vypadá, že každý díl bude klasicky úplně o něčem jiném, jak to u většiny špatných seriálů bývá, takže zatím nemám nejmenší tušení, jak něco takového chtějí zvládnout, protože co se asi tak zajímavého může stát skupině lidí, která akorát pluje někde po řece. A navíc koho zajímají nějaké stupidní pindy starých babek z Jižní Ameriky, kvůli kterým lidi věší panenky na stromy? Pokud je něco pravdy na sloganu seriálu ''There's magic out there'', rozhodně to o The River neplatí. Po 3. díle to vzdávám, nedá se na to koukat. P.S.: Nejluxusnější komentář - ARI50, stejně tak jako všechny jeho ostatní :D ()

Cearomana 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi Záhadu Blair Witch a pod., tak tohle je něco pro vás! Většina filmů, co jsem viděla, natáčených někým z herců amatérskou kamerou, je plná scén, kdy někdo někam utíká, klepe se vám celý obraz a vy nevidíte nic, než šmouhy. Tady nás filmaři takových scén ušetřili. Divím se, že to má poměrně malé ohlasy, protož e to je jednen z nejlepších a nejmysterióznějších seriálů, jaký jsem viděla. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (2)

  • Pojmenování lodi Magus odpovídá latinskému výrazu pro mága či kouzelníka. (Tasartir)

Reklama

Reklama